Bildirim
25 Kasım Trendyol İndirimleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Herkes gelişine vurmaya çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte gerçek indirim bu helal olsun Trendyol bekleyeceğim.
Aklıma şu geldi HB den eğer ucuz ürün bulursak öderiz adrese gelene kadar bir hafta sürer sonra trendyola bakarız daha uygunsa trendyoldan alırız hb den aldığımızı da iade ederiz olur biter. Yine zehir gibiyim maşallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
trendyol iyi atak yapar oldu
Trendyol dan ucuz aldığım tüm siparişler iptal oldu. Hepsi tedarik edilemiyor diye iptal ediyor. Aynı ürünü fiyat yükseltip tekrar satıyorlar. Trendyol benim için bitmiştir
türk sitelerinden kara cuma beklemeyin üzülürsünüz, geçen sene bi cacık çıkmamıştı bu senede çıkacağını sanmıyorum. -
trendyol atak yapsa ne olur, yeğenim yurtiçi kargo çalışanı, trendyolun bütün ürünleri iade ediliyo geri diyor, gelene gidene çakma malı göndermişler, varsa arada 3 5 sağlıklı mal vardır gerisi kolpa, birde zaten sattığı sözde indirimli ürünleri arattığımda hb de daha uyguna satılan bayağı bi ürün görmüştüm.
Benim gözümde trendyol kolpanın önde gidenidir. -
Tirt oldu gecenkiler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaparsa amazon yapar, digerleri ancak bindirimin indirimini yapiyorlar.
Trendyolu gorduk, millet note 8 pro aldi xiaomi Tr garantili diye, kvk garantili geldi. Yani kvk kendi ithal etmis cihazlari saticilar Tr garantili diye satmis.
110 lira civarina airdots aldi millet, hemen hepsi cakma cikti. Hbnin kendi sattigi airdots ile trendyolun sattiklari arasinda ucurum var.
Trendyoldan giysi aliyorum genelde. Us polo, koton, pierre cardin gayet uygun oluyor donem donem.
Elektronigi de amazondan aliyorum. Iadesi kolay, heleki saticisi amazonun kendisiyse musteriye destek gayet iyi oluyor.
Hbden de genelde ev ihtiyaci ( market vs) ile ufak tefek aksesuar (pil, ampul vs) alıyorum.
Kilif vs alacaksam n11 ve gg ikilisine bakiyorum. Ggden tv aldim, ups ile sorunsuzca geldi gerci. Bu tip buyuk teknoloji aliminda ggye dr guveniyorum. Ne de olsa ebay destegi var arkasinda.
Telefon asla internetten almam. Bir kere aldim, kutusu acilip iade edilmis urunu bana satmislar. Bend e iade edip gidip teknosadan almistim. Ama applein, samsungun vs kendi sitesinden alinabilir,orasi ayri. Lakin ayni fiyati odeyecek olduktan sonra gidip magazadan acilmamis jelatinli bir kutuyu gotererek, test ederek almak daha mantikli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
n11, gittigidiyor ve trendyol siteleri kendileri hiç ürün satmıyor, tamamen ne olduğu belirsiz karşında muhatap bulamayacağın satıcılara güvenip alışveriş yapman gerekiyor. sorun olduğu zaman da muhatabın işte bu adam deyip aradan sıyrılıp çıkıyor. hb ve amazon hiç olmazsa kendileri ürün al satını yapıyor ve doğal olarak piyasa fiyatının altına rahatça ve güvenli şekilde satış yapabiliyor. -
cumartesi gunu trendyol dan 190tl kod - 20 yani 170 e aldigim urun simdi 202 ye yavas yavas cikmis o yüzden indirime vs aldanmayın daha onceden fiyatını net bilmediginiz seyi pek almayin kod mod hikaye ancak yaparlarsa %10 indirim yaparlar hatta gecende trendyol da baktigim urune hic yapmamisti. sepette diyordu o fiyatı eski fiyatıydi tabi bilmeyenler aldi saticilarda stok bitti sira diger saticilara gecti artik pahalandi kodla bile eski fiyatına gelmeyecek hale donustu bazi urunler
ekleme: uyaniklar fiyatlari simdi 1 gun kala degil bir kac gun onceden yukseltiyorlar alicilar anlamasin diye, yukselttikleri için cumartesi gunu verdiğim siparisi hala trendyol saticisi gondermedi çünkü iptal etsem daha isine yarayacak çakalın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 19 Kasım 2019; 1:15:7 >
kolpa çıkmasında
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Trendyol öyle bir satıyor ki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bana denk gelmedi demek ki hiç, ilginç. -
Çakma muhabbetinden benim de haberim var.. Trendyol önce 11.11 de sattığı ürünleri kargolasin 10 Kasım'da aldığım ürün hâlâ tedarik aşamasında yazıyor bugün hepsini iptal ettim
son siparişimde öğrendim ki trendyol'dan bir siparişi verdikten 5 dakika sonra bile iptal etmek mümkün değil, aradım konuştum gelsin iade edersiniz tedarikçilerle anlaşmamız bu gibi şeyler diyorlar. çağrı merkezinde kargoya verilmeden önce iptal etmek mümkündür diye bilgilendirme kaydı var ama doğru değil. dikkat etmek gerek -
Ben şuana kdar n11den 3 tane telefon aldım 3üde sorunsuz geldi. Satıcı faktörü önemli hb,gg,n11,amazonquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748
Trendyolu gorduk, millet note 8 pro aldi xiaomi Tr garantili diye, kvk garantili geldi. Yani kvk kendi ithal etmis cihazlari saticilar Tr garantili diye satmis.
110 lira civarina airdots aldi millet, hemen hepsi cakma cikti. Hbnin kendi sattigi airdots ile trendyolun sattiklari arasinda ucurum var.
Trendyoldan giysi aliyorum genelde. Us polo, koton, pierre cardin gayet uygun oluyor donem donem.
Elektronigi de amazondan aliyorum. Iadesi kolay, heleki saticisi amazonun kendisiyse musteriye destek gayet iyi oluyor.
Hbden de genelde ev ihtiyaci ( market vs) ile ufak tefek aksesuar (pil, ampul vs) alıyorum.
Kilif vs alacaksam n11 ve gg ikilisine bakiyorum. Ggden tv aldim, ups ile sorunsuzca geldi gerci. Bu tip buyuk teknoloji aliminda ggye dr guveniyorum. Ne de olsa ebay destegi var arkasinda.
Telefon asla internetten almam. Bir kere aldim, kutusu acilip iade edilmis urunu bana satmislar. Bend e iade edip gidip teknosadan almistim. Ama applein, samsungun vs kendi sitesinden alinabilir,orasi ayri. Lakin ayni fiyati odeyecek olduktan sonra gidip magazadan acilmamis jelatinli bir kutuyu gotererek, test ederek almak daha mantikli.
Hepsinin de bir dünya satıcısı var. Hepsiburada da büyük bir sistem açığı var. Ürünü alıyorsun yorum yapıyorsun direk ürünün altına alıyor yorumu ; hangi satıcı için yapılmış göstermiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Epeydir kullanırım Trendyol'u. Hiç sıkıntılı alışverişim ya da iadem falan olmadı. Fazla ince eleyip sık döküyorum alırken, ondan olabilir. Bir de genellikle kurumsal satıcıları seçmeye dikkat ediyorum. En son 120 liraya Xiaomi kulaklık ve Trendyol migrostan 2549 liraya Xiaomi mi 9t aldım. Şimdilik memnunum. 100/40 çekleri epeyce işe yarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Trendyol dan ucuz aldığım tüm siparişler iptal oldu. Hepsi tedarik edilemiyor diye iptal ediyor. Aynı ürünü fiyat yükseltip tekrar satıyorlar. Trendyol benim için bitmiştir
|
Aklıma şu geldi HB den eğer ucuz ürün bulursak öderiz adrese gelene kadar bir hafta sürer sonra trendyola bakarız daha uygunsa trendyoldan alırız hb den aldığımızı da iade ederiz olur biter. Yine zehir gibiyim maşallah.
|
türk sitelerinden kara cuma beklemeyin üzülürsünüz, geçen sene bi cacık çıkmamıştı bu senede çıkacağını sanmıyorum.
|
trendyol atak yapsa ne olur, yeğenim yurtiçi kargo çalışanı, trendyolun bütün ürünleri iade ediliyo geri diyor, gelene gidene çakma malı göndermişler, varsa arada 3 5 sağlıklı mal vardır gerisi kolpa, birde zaten sattığı sözde indirimli ürünleri arattığımda hb de daha uyguna satılan bayağı bi ürün görmüştüm.
Benim gözümde trendyol kolpanın önde gidenidir. |
Herkes gelişine vurmaya çalışıyor
![]() |
trendyol iyi atak yapar oldu
|
Trendyolu gorduk, millet note 8 pro aldi xiaomi Tr garantili diye, kvk garantili geldi. Yani kvk kendi ithal etmis cihazlari saticilar Tr garantili diye satmis. 110 lira civarina airdots aldi millet, hemen hepsi cakma cikti. Hbnin kendi sattigi airdots ile trendyolun sattiklari arasinda ucurum var. Trendyoldan giysi aliyorum genelde. Us polo, koton, pierre cardin gayet uygun oluyor donem donem. Elektronigi de amazondan aliyorum. Iadesi kolay, heleki saticisi amazonun kendisiyse musteriye destek gayet iyi oluyor. Hbden de genelde ev ihtiyaci ( market vs) ile ufak tefek aksesuar (pil, ampul vs) alıyorum. Kilif vs alacaksam n11 ve gg ikilisine bakiyorum. Ggden tv aldim, ups ile sorunsuzca geldi gerci. Bu tip buyuk teknoloji aliminda ggye dr guveniyorum. Ne de olsa ebay destegi var arkasinda. Telefon asla internetten almam. Bir kere aldim, kutusu acilip iade edilmis urunu bana satmislar. Bend e iade edip gidip teknosadan almistim. Ama applein, samsungun vs kendi sitesinden alinabilir,orasi ayri. Lakin ayni fiyati odeyecek olduktan sonra gidip magazadan acilmamis jelatinli bir kutuyu gotererek, test ederek almak daha mantikli. |
n11, gittigidiyor ve trendyol siteleri kendileri hiç ürün satmıyor, tamamen ne olduğu belirsiz karşında muhatap bulamayacağın satıcılara güvenip alışveriş yapman gerekiyor. sorun olduğu zaman da muhatabın işte bu adam deyip aradan sıyrılıp çıkıyor. hb ve amazon hiç olmazsa kendileri ürün al satını yapıyor ve doğal olarak piyasa fiyatının altına rahatça ve güvenli şekilde satış yapabiliyor.
|
Aldığım ürünü yorumlamama izin vermeyen dandik firma.
Kutusu yırtık geldi cihaz çalışıyor sağlam yazdım kabul etmiyor Komedi |
Benzer içerikler
- popüler prime limitsiz sosyal
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- vodafone premium nedir
- pckolik indirim kodu
- amazon indirim kodu
- sıcak fırsatlar amazon
- indirimler ne zaman başlıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X