25 derece iyimi diye soruyorsun iyi olmaz mı süper bazı arkadaslar senin anakartın sıcaklıgına inmek icin elinden geleni yapıyor bende dahil senin sistemin remini koyda görelin bu işin sırrı nedir kasa mı fan mı mobo mu ???
ya anartın neresi 25 derece ben hala çözemedim...bir cvp verin ltfn
sen nerde yaşıyorsun kardeş. yurdun hemen hemen heryerinde gündüz sıcaklık 25+ derece. çalışmazken bile 25den fazla olmalı, sen açar açmaz mı baktın sıcaklığa?
quote:
Orjinalden alıntı: unalb01370
ya anartın neresi 25 derece ben hala çözemedim...bir cvp verin ltfn
Tam olarak bilmese güney köprüsüdür heralde daha dogrusu programın ısı sensörünün bulundugu yerden ölcüm yapmaktadır heralde yani tam olarak bilemiyorum keske yardımcı olabilseydim...
pc'yi buz dolabındamı çalıştırdın yoksa
kardes 30 derecelık hava sıcaklık ortalaması oldugunu dusunursek senın anakartın 25 derece olması ıcın odanın 20 derece fln olması gerekyanı bnce ısı sensoru bıraz az olcuyor25 bu havalarda pek mumkun deıl!!
Bence üşümüş..Dikkat et üşütmesin nezle olur sonra..:)
mevsim normallerinin altında diyebilirz 25 derece için
çok ii
biz burda 40tan aşağı çekmek için bi yerlerimizi yırtıyoruz gelmiş sende 25derece ii mi diye soruyon olacack iş mi
ne güzel yav bende p4 3.0 var 40 dan aşagısını görmedim
20 derece ne klimanın girişini kasaya mı verdin :D yoksa o 70 derece filan mı benim 13 yıllık 486 ım bile 20 dereceyi geçiyo
gerçekten cok iyi. nasıl başardın bu sıcak havalarda o dereceyi görmeyi. benimki 45 den aşşağı inmiyor kafayı yemek üzereyim...