Şimdi Ara

25 DERECE İYİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM ANAKARTIMIN SICAKLIĞI 25 DERECE.SİZCE BU SICAKLIK İYİMİ?

• GAYET NORMAL OTUR KALK ŞÜKRET KARDEŞ
  • Çok iyi
  • hakketen çok iyi hele bu sıcaklarda harika vallaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT

ARKADAŞLAR BENİM ANAKARTIMIN SICAKLIĞI 25 DERECE.SİZCE BU SICAKLIK İYİMİ?

şimdi bu nerenin sıcaklığı oluyor...anakartın neresinin???
  • sıcaklık çok iyi dostum yalnız istersen bi yorgan falan at ısınsın biraz alim allah mevsim deişikliginden nezle falan olmasın.
  • bir p4 3.0 kullanıcısı olarak senin 25 derece benim için sıcak kumlardan serin sulara dalmak kadar ferah bi ortam ben 40 dan aşağısını hiç görmedim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    51 derece çokmu fazla
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 25 derece iyimi diye soruyorsun iyi olmaz mı süper bazı arkadaslar senin anakartın sıcaklıgına inmek icin elinden geleni yapıyor bende dahil senin sistemin remini koyda görelin bu işin sırrı nedir kasa mı fan mı mobo mu ???
  • ya anartın neresi 25 derece ben hala çözemedim...bir cvp verin ltfn
  • sen nerde yaşıyorsun kardeş. yurdun hemen hemen heryerinde gündüz sıcaklık 25+ derece. çalışmazken bile 25den fazla olmalı, sen açar açmaz mı baktın sıcaklığa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalb01370

ya anartın neresi 25 derece ben hala çözemedim...bir cvp verin ltfn

Tam olarak bilmese güney köprüsüdür heralde daha dogrusu programın ısı sensörünün bulundugu yerden ölcüm yapmaktadır heralde yani tam olarak bilemiyorum keske yardımcı olabilseydim...
  • pc'yi buz dolabındamı çalıştırdın yoksa
  • kardes 30 derecelık hava sıcaklık ortalaması oldugunu dusunursek senın anakartın 25 derece olması ıcın odanın 20 derece fln olması gerekyanı bnce ısı sensoru bıraz az olcuyor25 bu havalarda pek mumkun deıl!!
  • Bence üşümüş..Dikkat et üşütmesin nezle olur sonra..:)
  • mevsim normallerinin altında diyebilirz 25 derece için
  • çok ii
  • biz burda 40tan aşağı çekmek için bi yerlerimizi yırtıyoruz gelmiş sende 25derece ii mi diye soruyon olacack iş mi
  • ne güzel yav bende p4 3.0 var 40 dan aşagısını görmedim
  • 20 derece ne klimanın girişini kasaya mı verdin :D yoksa o 70 derece filan mı benim 13 yıllık 486 ım bile 20 dereceyi geçiyo
  • gerçekten cok iyi. nasıl başardın bu sıcak havalarda o dereceyi görmeyi. benimki 45 den aşşağı inmiyor kafayı yemek üzereyim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.