Bildirim
25 Bin TL | Era Dizel bulabilir miyim?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2011 modeli 30 liraya sattı bir arkadaşım doluydu sunroof hariç. _____________________________ Sinema HayattırKAFKAS -
30 bino gozden cikarmaniz lazim bizde de era var dizel hem de _____________________________ -
Ben Aralık ayında sıfır aldığım 2008 model team versiyonunu 189 bin km de idi,24350tl ye sattım.O an sıkışıktım belki 1000-1500 tl daha yukarı verebilirdim ama zorlamadım.Siz de bu civarda bulabilirsiniz diye düşünüyorum.Hakkınız da hayırlısı. _____________________________ -
O fiyata dizel ve temiz bulamazsın malesef _____________________________ -
İlk sahibinden 2010 model accent era sattım hemde bedavaya 21.500 liraya aklıma geldikçe kahroluyorum 4 aylık olay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
İlk sahibinden 2010 model accent era sattım hemde bedavaya 21.500 liraya aklıma geldikçe kahroluyorum 4 aylık olay.
Eğer dizel ise bedavaya vermişsin,.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: anadolu86
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
Eğer dizel ise bedavaya vermişsin,.
Dİzeldi kardeşim hiç sorma...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hayırlı olsun.Şuan ne kullanıyorsunuz? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X