Şimdi Ara

2.000.000 tl CİVARI SUV ARAÇ ÖNERİSİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamınaleyküm cümleten pek bilgi sahibi biri değilim . yollarda skoda karoq ve corolla cross'u beğeniyorum. bu ikisinden hangisini önerirsiniz acaba . SOnradan bir arkadaşım tiguan da önerdi çok kararsız kaldım ne yapsam diye corolla crossu ve tiguanı kullandım. corolla cross freni bana tuhaf geldi bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

fren yaptığınızda aslında elektrik üretip pillerini doldurmakta, son ana kadar balatalarını kullanmamakta son duruş anında bildiğimiz balata ile durmakta.

size tuhaf gelmesi de ondandır büyük ihtimalle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Aleykumselam, konfor, parça ömrü, yakıtın da az yakması dersen Corollacross işini görür. Ama yok, ben biraz daha performans isterim, virajda frene bastım mı taş gibi dursun, içi dışı da premium hissettirsin dersen, bütçe de sıkıntı değilse Skoda karoq daha çok keyif verir.

ONLARCA FORUMCU MUTLU MÜŞTERİ KONU LİNKİMİZDE...

AYRICA AYIN İLK GÜNÜNE ÖZEL ALLİANZ KASKODA NET %30 İNDİRİM FIRSATI!

FORUM KONUMUZ...
  • Tek Yol Erken Seçim kullanıcısına yanıt

qaskai sevmiyorum. hatta Nissan , cherry, renault , citroen peugeot almak istemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.