Şimdi Ara

25 bin km'de Mitsubishi Colt 1.3 Elegance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maaşallah tertemiz araç. Umarım bunun gibi bir araç bulursunuz diyeceğim ama ikinci elde çok nadir.

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Maaşallah tertemiz araç. Umarım bunun gibi bir araç bulursunuz diyeceğim ama ikinci elde çok nadir.

Hayırlı satışlar.

Teşekkür ederim hocam sedan ihtiyacım olmasa ne donanım ne yakıt olarak bu fiyatlara böyle araba yok, bu kadar temizlikte bulamayacağımıda biliyorum maalesef ama ihtiyaca göre hareket etmek zorunda kalıyoruz.
  • güncel
  • Ah hocam araç otomatik olacaktı haftasonu geliverirdik. Çok temiz olduğu resimlerden de belli. İnş gönlünüze göre satar yine gönlünüze göre bir araç bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_bek

Ah hocam araç otomatik olacaktı haftasonu geliverirdik. Çok temiz olduğu resimlerden de belli. İnş gönlünüze göre satar yine gönlünüze göre bir araç bulursunuz.

İnan ne aracın dışında ne konsolunda ufacık bir çizik bile yok gerçekten sıfırı nasılsa öyle korumaya çalıştım. boyasına dokunup hissetseniz ne demek istediğimi anlarsınız :)
    Allah size de inşallah bu temizlikte bir araç nasip eder.
  • Hayırlı satışlar tertip selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • moonwhite kullanıcısına yanıt
    Sağolasın tertibim
  • Fiyatı güncelledim.
  • Güncel.

• ben de 2005 modeli var :) 87.000 km de manuel güzel arabadır bir de içeriye cok ses almasa tadından yenmez :)
    hızlıdır güçlüdür atiktir şaşırtır. hatta 3-4 ışık arası hızlı kalkışıma özenen dizel jetta kullanıcısını da manyak ettiğim araçtır. Umarım ederinde degerinde kısa sürede satılır.
    Acaba benim araba kac para eder :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

ben de 2005 modeli var :) 87.000 km de manuel güzel arabadır bir de içeriye cok ses almasa tadından yenmez :)
    hızlıdır güçlüdür atiktir şaşırtır. hatta 3-4 ışık arası hızlı kalkışıma özenen dizel jetta kullanıcısını da manyak ettiğim araçtır. Umarım ederinde degerinde kısa sürede satılır.

Bizde hem 2005 hem benim 2011 var makyajli kasada ses yalıtımı var eski kasaya gore oldukça iyi. İste bu araci bilen aliyor adam yakit ekonomisi icin 1.0 yada 0.9 motor araba aliyor sonra yine cok yakiyor diye birde tüp baglatiyor bu seferde araba normal sürüş te bile gitmiyor. Mitsubishi oyle bir motor yapmış ki hem cok cok az yakiyor hemde bastin mi bircok 1.6 araci cok rahat gecebiliyor.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 19 Kasım 2014; 10:08:34 >

• quote:

ben de 2005 modeli var :) 87.000 km de manuel güzel arabadır bir de içeriye cok ses almasa tadından yenmez :)

Ne oldu sen passat alıyordun almadın mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: melih3688

quote:

Ne oldu sen passat alıyordun almadın mı ??

o adama bir türlü ulasamadık sonra ilan yayınlanma süresi bitti. ondan bi kac gun sonra colt gormus kardesimm yol kenarında onu begendim aldım işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorD_KeNNy -- 20 Kasım 2014; 0:16:00 >
  • HAYIRLI OLSUMN
  • güncel
  • bir araç buldum arkadaşlar bu sebeple fiyatı 3 günlüğüne aşağı çektim. güncel...
  • ah otomatik olsaydı...

hayırlı satışlar
  • bu modellerde koltuklar kızaksız değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

bu modellerde koltuklar kızaksız değil mi?

evet 2009 sonrasında koltuklar kızaksız, arka koltuklarda oturulan bölüm kaldırıp ön koltuğun arkasına doğru dikiliyor sonrada sırt kısımları yatırılıp büyük bir bagaj yapabiliyorsunuz. bunu duruma göre sadece tekli yada çiftli şekline ayrı ayrıda yapabiliyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.