Şimdi Ara

25-26 ya opel mi honda mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. arkadaşlar yaş 25 dizel istemiyorum. kafamda 2003-2004 enjoy/elegance astra g (hb) astra h ve honda civic vtec ls/es var. astra g için en sorunusuz astra diyorlar tipide hoşuma gidiyo ancak aynı övgüyü astra h ye yapanı görmedim h kasanın daha modern sportif olması ilgimi çekiyor ancak kronik sorunları çok diyorlar. + twinport motor lpg de sorunluymuş galiba. civic zaten her anlamda iyi ancak fiyatları uçuk değişeni olmayan kazasız bi civic abartısız bi fiyatta bulamadım. bu fiyata hangisi alınmalı en az sorun çıkartacak?

• 2003-2004 Enjoy/Elegance Astra G kasalarda da twinport motor var diye hatırlıyorum.
  • lpg li kullanacaksanız ve sorunsuzluk arıyorsanız: honda civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

2003-2004 Enjoy/Elegance Astra G kasalarda da twinport motor var diye hatırlıyorum.

elegance da twinport var evet enjoy da ecotec olması lazım. aslında ikisi için sormuştum biraz yanlış oldu yeri galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelezinho -- 23 Eylül 2012; 14:42:29 >
  • Honda Civic tavsiye ederim hem yakıt sarfiyatı olarak daha az yakar hemde daha konforlu ve performanslı olduğunu düşünüyorum.
  • peki bu civic vtec ls ye 27500 es ye 30000 ve üzeri para verilir mi? çünkü makyajlılardan istenen fiyat bu civarlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelezinho

peki bu civic vtec ls ye 27500 es ye 30000 ve üzeri para verilir mi? çünkü makyajlılardan istenen fiyat bu civarlarda

verilmez, o paralara sıfır B segmenti dolu araba alınıyor ne diye 30 bine koymuş,sırf ilanım dursun isteyen olursa satarım mantığıyla açılan ilanlar onlar ederi en fazla 25 dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 ay önce 2005 vtec 27.000 sattık arkadaşın aracını ama onda ekstra olarak jant ve ses sistemi vardı.
  • İnternet piyasası yüksek,galerilere araba pazarlarına vs. de bakmak lazım.
  • Honda, 50 defa sorsan hepsine Honda...
  • opel kullanıcısı olarak honda diyorum
  • honda.
  • paraya kıy honda o derece iyi diyosunuz yani
  • 26000 liraya ne astra g nede honda civic,gider vectra c alirim her turlu konfor var.Tas gibi arabadir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda civic. satalı 2 ay falan oldu sanırım 26 bine verdik bizde. sahibinden coma bakıyosan bakma babamda internete 28 yazmıştı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelezinho

paraya kıy honda o derece iyi diyosunuz yani

gh912 arkadaşın önerisi de güzel. sonuçta d sınıfı vectra. 3-4 gün önce 2004 vectra tüplü 25.750 ye satıldı. full bakımlı + sorunsuz bir araçtı.

ayrıca 30 a çıkarsan avensisler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 24 Eylül 2012; 0:09:38 >
  • 25-26 ya Astra G alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

25-26 ya Astra G alma.

aynen biraz daha zorlasanız o fiyatlara vectra c alabiliyorsunuz, astra g için yüksek bir rakam ki bende astra g kullanıcısıyım
  • HONDA daha ötesi yok tabii aradığın sorunsuzluksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

25-26 ya Astra G alma.

yok hocam 25-26 vermem g kasa astraya zaten 22-23 fln düşünüyorum honda için çıkabileceğim maksimum rakam 26. astrada tek korkum opel olması çok sorun çıkarıp pişman eder mi beni çünkü herkes farklı konuşuyo opel hakkında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.