Şimdi Ara

25.02.2003 den önce ehliyeti olanlara SRC 2 ve SRC 4 belgesi 20+20 TL (e-devlet) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
28
Favori
37.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam bilgi için.
  • hocam Allah razı olsun. bir keresinde src belgesi lazım oldu, kursa gidip 400-500 liraya alınıyor diye bir kenara yazdım ama çok da araştırmamıştım.
    açtığınız konu vesilesiyle src2 ve 4 sahibi olduk. teşekkürler...

arkadaşlar bu arada ek bir bilgi vereyim. e-devlet üzerinden talep oluşturduktan sonra 3 veya 4 gün içinde parayı yatırmanız gerekiyor. bugün aldığım dekontun üzerinde son ödeme tarihi 30 aralık yazıyordu. süresi geçince ne oluyor bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkarabal

Bilgi için teşekkür ederim, başvuru sırasında oldukça faydası oldu
    Allah razı olsun, hayatınızda kolaylıklar dilerim

Alıntıları Göster
    Allah razı olsun hocam paylaşandan sonunda yaptık vallahi :)
  • Muafiyetli SRC alacakların muafiyet son başvuru tarihinin 31.12.2018 olduğuna dair internette, sosyal medyada veya başka bir şekilde yayılan haberler asılsızdır. Mevcut mevzuatta buna ilişkin bir tarih sınırlaması bulunmamaktadır.
  • kardeşim önce yatırıp sonramı e devlete giriyoruz _? ben yatırmadan e devlete girdim bende böyle bir hata veriyo
    Nüfus Müdürlüğünden Ehliyetinizin Ehliyet
    Sınıf tarihlerini güncelleterek tekrar deneyiniz.
  • Peki arkadaşlar src kartı adrese geliyor mu?bu a4 kağıdın geçerliliği var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyet bilgisi bulunamadı! Girdiğiniz bilgileri kontrol edip tekrar deneyiniz.Eğer girdiğiniz veriler doğru ise düzeltmek için Nüfus Müdürlüklerine başvurunuz.

böyle bi hata veriyor başına gelen varmı napmamız lazım?
  • Orijinalden alıntı: excalibur13

Selam Arkadaşlar,

Ehliyet bilgisi bulunamadı! yazan arkadaşlar için aşağıdaki linkten sürücü ceza puanı sorgulaya girerseniz orda ehliyet seri no ve belge no'yu kontrol edebilirsiniz. Benim seri no 000000 yazılmış, şimdi bu şekilde başvurunca kabul etti sistem. Nufus müdürlüğüne gitmekten kurtuldum :)

www.turkiye.gov.tr
    Sürücü Belgesi ve Şahıslara Yazılan Ceza Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/emniyet-surucu-belgesi-ve-sahislara-yazilan-ceza-sorgulama

Ben arkadaşın bu mesajında ilettiği şekilde çözdüm. Sizde deneyin, kendisine tekrar teşekkür ederim.

• huseyinkarabal kullanıcısına yanıt
    Hocam ilce bolumunu bos birakarak cozduk bizde tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur13

Selam Arkadaşlar,
    Ehliyet bilgisi bulunamadı! yazan arkadaşlar için aşağıdaki linkten sürücü ceza puanı sorgulaya girerseniz orda ehliyet seri no ve belge no'yu kontrol edebilirsiniz. Benim seri no 000000 yazılmış, şimdi bu şekilde başvurunca kabul etti sistem. Nufus müdürlüğüne gitmekten kurtuldum :)

https://www.turkiye.gov.tr/emniyet-surucu-belgesi-ve-sahislara-yazilan-ceza-sorgulama
    Teşekkürler bilgi için.
    Benim işime yaramadı ne yazıkki
    Seri nosunun bir rakamı yanlış olduğundan kabul etmiyormuş.
    2 türlü de denedim yine de aynı hatayı veriyor.
    Mecburen gideceğiz gibi..

quote:

Ehliyet bilgisi bulunamadı! Girdiğiniz bilgileri kontrol edip tekrar deneyiniz.
    Eğer girdiğiniz veriler doğru ise düzeltmek için Nüfus Müdürlüklerine başvurunuz.

Edit1: İlçe seçimi yapmayınca işlem yapılabildi.

Edit2: Halkbankası ATM'sinden yatırdım 24TL+24TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 23 Şubat 2019; 19:12:5 >

• HalkMobil'den ödeme yapabilen oldu mu?

• arkadaşlar src/psikoteknik belgesi almak istiyorum, pandemi sürecinde değişen bi durum var mı? sınavlar yüzyüze mi? src 1-3 , src 2-4 ü kapsıyor mu? bilgisi olan aydınlatsın lütfen

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.