Uydu kanallarında bazı sinyal sorunları
Marmara bölgesi için otel veya günlük kiralık ev tavsiyesi
65 inç TV tavsiyesi yapar mısınız?
Merhaba.
65 inç TV 4K almak istiyoruz ancak yüksek bütçemiz yok belki 30-40 K civarı.
Ekrana yatarak yandan bakabilmek ve bluetooth bağlantısı önemli. Bir de standart HD kanalları düzgün seyredebilmek.
Tv lerin işletim sistemi farkeder mi? Webos, android, tizen falan. Kafa karıştırıcı.
LG 65UR91006LA
TCL 65C645
Samsung QE 65Q70D
gibi modeller baktım karar veremedim. LG ye meylettim ancak bazı yorumlarda beğenmemişler, ışık sızması ve yavaşlık gibi şeyler okudum.
Sizin tavsiyeniz ne olur?
Teşekkürler.
Progresif gözlükler ve bilgisayar kullanımı
Merhaba.
Bende görme sorunları var. Astigmat ve yaşa bağlı presbiyopi (kitap ve yazıyı iyi görememe) sorunları var ve gözlükçü progresif gözlük tavsiye etti.
Gözlükçü ayrıca UV filtreli tavsiye etti. Bazı ışık türleri camdan geçmiyor.
Kullanan var mı, bu gözlüklerle bilgisayar kullanımında sıkıntı oluyor mu?
Teşekkürler.
Bilgisayardan gelen garip koku
Arkadaşlar, 2008 teknolojisi eski bir bilgisayar var. Bugüne kadar sorunsuz çalıştı.
Geçenlerde sabit disklerden biri bozuldu. Onun için de konu açmıştım.
Bununla uğraşırken şimdi de belli belirsiz bir koku çıkmaya başladı. Kasayı açıp kabloları kontrol ettim. Kabloları takıp çıkardım. Diğer diskleri, işlemciyi ve sıcaklıkları kontrol ettim. Hepsi normal. Sistem eskisi gibi çalışıyor ancak belli belirsiz bir koku var. Koku daha çok lastik kokusunun veya metalik bir kokunun çok az bir hali gibi fazla rahatsız etmiyor. Eski fansız ekran kartı var. Ondan şüphelendim ancak bilemiyorum. Fansız ekran kartına bir adet küçük kasa fanı bağlamıştım. Kokunun kaynağını bulamıyorum koklayarak.
Teşekkürler.
Sistem: Q9300 işlemci, P43 ES3G anakart, 8 GB DDR2 RAM, Crucial SSD, Hitachi ve Samsung HDD, HD 6350 fansız ekran kartı, SB X-Fi PCI ses kartı, Fatal1ty 550W güç kaynağı.
Sabit disk arızası
Seagate Barracude 2 TB Sata 2 sabit disk var 2012 yılında alındı. Bilgisayar kullanırken aniden mavi ekran geldi ve disk bir daha açılmadı. Disk biosta çıkmıyor ve Seatools gibi programlar görmüyor. Bilgisayar bir süre bekliyor açılışta ve sonra diğer SSD diskten açılış yapıyor. Data ve güç kablolarını falan değiştiirip denedim ancak sonuç alamadım. Bir öneriniz olabilir mi?
Suç duyurusunu geri çekme mümkün mü nasıl yapılır?
Biz geçen sene oğlumuzun öğretmeni hakkında suç duyurusunda bulunmuştuk. Bize ulaşamadıkları için dava süreci uzadı. Halen soruşturma aşamasında. Geçenlerde telefonla aradılar. Karakolda ifade vermeye çağırdılar.
Biz şikayeti geri almayı istiyoruz. Süreç çok stresli oldu. Bir sıkıntı olur mu?
Biz vazgeçsek de kamu davası açılır mı yoksa dava düşer mi?
Karakola gitmeden önce bilgi sahibi olmak istedik.
Teşekkürler.
Muhabbet kuşunun yaş ve cinsiyeti için yardımınız
2021 Kasım'da terasta otururken yanımıza gelen ve aramıza katılan bu kuşun adı limon. Başka yerden kaçıp geldiği için hakkında çok bilgimiz yok. Arayan da cıkmayınca bize kaldı.
Bilgisi olanlara sormak istediğim ise limon'un yaşı ve cinsiyeti icin yardımları. Çok faal ve ele gelmeyen ve ısırmayı seven omzumuza konan bir tip.
Teşekkürler.
Ankara'da çocuk yatağı satan mağaza önerisi
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 19 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 384
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 12.850 (Bu ay: 637)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 84 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri