Şimdi Ara

25 000 TL, otomatik, benzinli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ilk aracım olacak bana 25 000 TL civarında , full otomatik benzinli ya da dizel , hb veya dizel ,en önemlisi hasarsız ve sorunsuz hangi araçlara bakabilirim..

az yakması yada çok konforlu olmasından ziyade sorun çıkarmayan bir araç bakıyorum..çünkü arabalardan anlamıyorum..

sizce km yüksek honda civic mi yoksa
    yaklaşık 10 yaşında bir corsa mı, polo mu mu veya jazz mı yoksa 3-5 yıllık bir aveo veya i10 / getz mi tabi bunlar benim aklıma gelenler siz önerirsiniz?

Çok teşekkür ederim..allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siruis -- 16 Ağustos 2014; 17:13:20 >

• 2007 model 23 bin km'de peugeot 206 fever 1.4 otm. araç var ilk sahibiyim satıyım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrasyonel -- 16 Ağustos 2014; 18:14:37 >
  • 2010-2012 coltlara bakabilirsin.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Hocam konu dışı ama Sirion'dan memnun musunuz? Yakıtı, yol tutuşu, yedek parçası vs. nasıl? Pm ile cevaplayabilirseniz memnun olurum.

Bu arada konu sahibine Yaris'i de önerebilirim Colt da olabilir.
  • Saçma sapan a sınıfı araçlar yerine megane 2 öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Hocam konu dışı ama Sirion'dan memnun musunuz? Yakıtı, yol tutuşu, yedek parçası vs. nasıl? Pm ile cevaplayabilirseniz memnun olurum.

Bu arada konu sahibine Yaris'i de önerebilirim Colt da olabilir.

pm geliyor. colt çok donanımlı ve az yakıyor bende colt önerdim. hemde modeli yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Saçma sapan a sınıfı araçlar yerine megane 2 öneririm.

kim a sınıofı önerdi ? adam sorun çıkarmasın demiş megane 2004 model alıp arıza ilemi uğraşsın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    geçen ay açıldı
    150000 TL Otomatik HB
    4 yıl önce açıldı
    50000 TL Dizel Otomatik Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Saçma sapan a sınıfı araçlar yerine megane 2 öneririm.

kim a sınıofı önerdi ? adam sorun çıkarmasın demiş megane 2004 model alıp arıza ilemi uğraşsın ?

Arkadaş ilk mesajında i10 nun da aklında olduğunu belirtmiş. 2004 teki megane ler fransız dır ve sorunsuz yılıdır 2004 dinamik 5 sene kullandığım için önerdim.

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum mesajınızı :)
  • DEMBELE1234 kullanıcısına yanıt
    aslında hep mereak ettiğim birşey var..megane 2 dinamik ler hep triptonik vites mi yoksa tam otomatik var mıdır?

Bir galeri bana 2004 model 109 000 km , triptonik vites, boyası-kazası bile olmadığını söyleyen bir galeri Megane 2 dinamik 26 000 TL fiyat verdi..Araba temizde ancak hem pahalı hem de şanzumanda problem çıkabilir sonra diye henüz almadım..sizce alınabilir mi..

birde bir ilan gördüm 2011 model 30 000 km civarında i10 vardı..sırf model büyütmek için satıyormuş ..sizce herşeyi bırakıp bunu mu almalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siruis -- 16 Ağustos 2014; 19:54:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siruis

aslında hep mereak ettiğim birşey var..megane 2 dinamik ler hep triptonik vites mi yoksa tam otomatik var mıdır?

Bir galeri bana 2004 model 109 000 km , triptonik vites, boyası-kazası bile olmadığını söyleyen bir galeri Megane 2 dinamik 26 000 TL fiyat verdi..Araba temizde ancak hem pahalı hem de şanzumanda problem çıkabilir sonra diye henüz almadım..sizce alınabilir mi..

birde bir ilan gördüm 2011 model 30 000 km civarında i10 vardı..sırf model büyütmek için satıyormuş ..sizce herşeyi bırakıp bunu mu almalı

Şanzumanları 4 ileridir bva şanzuman diye geçer sorunsuzdur. Şanzumanı tam otomatik tir. İ10 küçük tipsiz boş kadın arabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: siruis

Şanzumanları 4 ileridir bva şanzuman diye geçer sorunsuzdur. Şanzumanı tam otomatik tir. İ10 küçük tipsiz boş kadın arabası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.