|
-
Egea oneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ERKUTCN
Bu mesaj silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 26 Ocak 2021; 13:36:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
İlan No: 893188451https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otomatik-elmsalsiz-orjinal-26.000km-yetkili-servis-bakimli-full-893188451/detay
Şimdi baktım bunu buldum -
2013 Clio icon manuel 4,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Fiyatı bilemem ama çok beklentisi olmayanı memnun edecek bi araç. Gerçekten az yakıyor. 1-2 ay önce yakıt pompa müşürü arızası dışında başka bir arıza çıkarmadı çok şükür.
(Muhtemelen onun sebebi de bulunduğum muhitin yollarının bozukluğu, üstüne yaylaya tırmandım. Tırmanma bitince arıza verdi zaten).
_____________________________ -
Araçtan öyle aman aman bir beklentim yok. Daha çok eşim kullanacak gibi gözüküyor. Maksimum 2 yıl bende kalacak araba gözüyle bakıyorum. Ev kredi faizleri düştüğünde eve gireceğiz. O zamana kadarda şehir şehir gezmeyi planlıyoruz. Bundan önce punto evo 75bg aracım vardı. Ufak, dar gibi konularda sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum hb arabalarda.
_____________________________ -
ford focus 2014 hb otomatik o paralara bulabilirsiniz hocam. -
bu aracın neden fiyatı uygun diye düşünürken açıklamada ağır hasarlı olduğunu gördüm. -
Hocam 2009 - 2010 model civarı 1.4 tfsi motor Audi A3 Sportback tavsiye ederim. Gerçekten çok konforlu ve çok keyifli bir araç. Bende manueli var lakin otomatiği de sorunsuz diyorlar.
- chevrolet kalos 1.4 sx yorum
- ford fiesta 1.25
- 1.5 milyona araba tavsiyesi 2025
- en az yakan arabalar
- mercedes mi bmw mi
- dacia jogger 7 kişilik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt