YAŞITLARI HOLDİNK KURMUŞ İŞLERİ VAR ÇOĞUNUN AİLESİ BİLE OLMUŞ BU HERİFLER HALA ÜNİ OKUYOR BABASINDAN HARÇLIK ALI YOR YAZIK TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK SORUNU BU TİPLER ELEMAN UTANMADAN 24 YAŞINDAYIM DİYOR ÜNİ OKUYOR |
24 yaşında üniversite okuyan tip

-
-
KATILIYORUM HOCAM AHAHAHAHA YAZIK ONLARA
-
Aynen, 24 yaşındayım ve holding yönetiyorum. Bir gün ziyarete beklerim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
olm sen ii misn zten 19 yaşında üniye başlanıyo 4 yıllık okusan en ii ihtimal 24 yaşında bitirmiş oluyosun ama zor bi böllümse okul uzayabiliyo şuan 30a kadar üni okumak normal ama 30dan sora örgün öğretimde üni okkuyanın kendine saygısı yoktur
-
hocam artık eskisi gibi değil 20 yaşına gel evlen dönemi bitti
artık zaten insanların %60-70i mezuna kaıyor ve genelde 2-3 yıl sonra üniversiteyi kazanıyorlar ondandır
ya da tıp okuyordur 24-25 yaşında biter zaten de
-
1 sene daha uzatirsam ben de böyle olacam
This is the way
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunda ailelerin çok etkisi var...
-
Hocam, problemlerin olabilir mi? Normal örgün bir eğitim gördüğün zaman, 24-25-26 gibi yaşlar içerisinde mezun oluyorsun. Üniversite okumak, para kazandırmaz, iş bulma garantisi vermez ve mükkemmel yaşam sürdürmez.
Sayın Özal'ın döneminde okuma furyası başlamış olup, bizim nesillerimize kadar gelmiştir. 2000 yılında yeni mezun bir mühendis ortalama asgari ücretin 7 katı alıyordu.
Şuan acınacak durumda maaş alıyorlar.(Kalifiyesine göre değişkenlik gösterir)
Ticaret ile uğraşan, birisi olsaydı, tutturabiliyorsa, güzel para kazanır, türkiye değimiyle, köşeyi dönmüştü. :)
Üniversite ile gerçek hayat arası kopuk bir dengededir. Aynı şekilde Akademi durumları da farklı değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purenite -- 14 Kasım 2020; 15:53:14 > -
En erken 23 yaşında mezun oluyorsun zaten bu neyin kafası
Adam belki bi üni bitirdi başka bi üniye başladı? Ya da yüksek lisan yapıyor hatta sonra daha da devam edecek profesör olacak belki?
Ben üniyi bitirdikten sonra tıp okumayı düşünüyorum 30 yaşında mezun olacağım yani. Öğrencilik gibisi var mı hem giderin az derdin yok kafan rahat vs. İşe girip evlenip çocuk yapıp bok gibi bir hayat sürüp ölmek isteyen varsa boşuna üni okumasın bulsun bi kız atılsın hemen hayata. Gerçi bu hayata atılmak deyimi de o kadar saçma ki sanırsın üniyi bitirince bi portal açılıyor oradan atlayanlar gerçek hayata başlamış oluyor ama işe başlamayanlar ya da herkesin izlediği yolu izlemeyenler yaşamamış oluyor biz botuz siz gerçeksiniz dimi
Siz hayatı öyle yaşıyorsanız başkaları da kendileri göre başka şekilde yaşıyor. Bırakın artık bu kendiniz gibi olmayanları linçleme işini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiorem -- 14 Kasım 2020; 15:0:2 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
İntern kişiliktir veya 5.sınıf falan
-
Yaşıtları holdink mi kurmuş? Bir de holding değil holdink. Konuya bak
-
Konuyu açan arkadaş troll yapsa bile ne yazık ki haklı
1 sene mezuna kaldım 1 sene de hazırlık okudum
Mezun olduğum tarihte 23 yaşında olacağım ama 2 ay sonra 24 olucam yani 24te mezun olucam diyebiliriz. Utançtan hep başım yerde geziyorum. Yasitlarim 21-22 yaşında mezun olacak ben hala 2.-3. sinifta olucam
Üni bitirmenin normal yaşı Türkçe okuyorsan 21-22 İngilizce okuyorsan da 22-23tür
Mezuna kalmak normal bir şey değildir. Eger benim gibi mezuna kalip üstüne hazırlık okuduysaniz zaten çok cabalamayin pek bir şey olmaz. Ben de bitirince napicam bilmiyorum kafama sikmam lazim herhalde. İlk senemde yazmam lazimdi dandik bile olsa.
Bu ben olacağım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bu devirde okul okuyup bir şey olacağını sananlar var mı hala,acıyorum
-
Sen sorunlusun
Sen anlamazsinquote:
Orijinalden alıntı: Einar Solberg
Sen sorunlusun
Mezuna kal hazirlik oku 2 seneni harca sonra konuşalim istersen senin tuzun kuru yaşıt olmamiza rağmen 3. Siniftasin.
1. Sınıf oldugunu ve sinif arkadaslarinin senden 2 yaş küçük oldugunu düşün.
Beyni çalisanlar veya sorumluluk bilincine sahip olanlar ingilizce okusa bile 21inde bitiriyor. Mezuna kalmayip ilk senesinde kazanıp hazırlığı atlayarak. Ustten ders alirsa 20 yaşında dahi bitirebilir aşırı zor değil.
Eger ikisini ayni anda yapamiyorsan birini seçmek zorundasin ya hazirlik okuyacaksın ya da 1 sene mezuna kalip Türkçe bölüm yazacaksin.
quote:
Orijinalden alıntı: hll knkolm sen ii misn zten 19 yaşında üniye başlanıyo 4 yıllık okusan en ii ihtimal 24 yaşında bitirmiş oluyosun ama zor bi böllümse okul uzayabiliyo şuan 30a kadar üni okumak normal ama 30dan sora örgün öğretimde üni okkuyanın kendine saygısı yoktur
niye adam 30 yaşında öğretmenliğe girse 34 yaşında mezun 35 yaşınds kpss atanır işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzalesbu devirde okul okuyup bir şey olacağını sananlar var mı hala,acıyorum
üniversite çevresine git her yer insan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Aynen, 24 yaşındayım ve holding yönetiyorum. Bir gün ziyarete beklerim.
|
Hocam, problemlerin olabilir mi? Normal örgün bir eğitim gördüğün zaman, 24-25-26 gibi yaşlar içerisinde mezun oluyorsun. Üniversite okumak, para kazandırmaz, iş bulma garantisi vermez ve mükkemmel yaşam sürdürmez. Sayın Özal'ın döneminde okuma furyası başlamış olup, bizim nesillerimize kadar gelmiştir. 2000 yılında yeni mezun bir mühendis ortalama asgari ücretin 7 katı alıyordu. Şuan acınacak durumda maaş alıyorlar.(Kalifiyesine göre değişkenlik gösterir) Ticaret ile uğraşan, birisi olsaydı, tutturabiliyorsa, güzel para kazanır, türkiye değimiyle, köşeyi dönmüştü. :) Üniversite ile gerçek hayat arası kopuk bir dengededir. Aynı şekilde Akademi durumları da farklı değildir. |
Benzer içerikler
- kasiyerlik püf noktaları
- just chilling ne demek
- köyde hisseli arsaya ev yapmak
- telefondan mesajla oynanacak oyunlar
- diyatomlu toprak tahta kurusu yorumları
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X