Şimdi Ara

24 volt 12 volt çevirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar bildiginiz gibi tırlarda tesisat 24 volt dc ama ses sistemleri 12 volt dc ile çalışıyor. Ben arabaya ses sistemi döşemek istiyorum 24 volt 12 volt converter arıyorum 30 amp bi cihaz buldum bu anfiyi çalıştırır mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim 2 adet 12v akünün seri bağlamasından 24v elde ediliyor. Eğer böyleyse ses sistemini sadece 1 aküden beslerseniz sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

Benim bildiğim 2 adet 12v akünün seri bağlamasından 24v elde ediliyor. Eğer böyleyse ses sistemini sadece 1 aküden beslerseniz sorun olmaz.

budur.
  • Genellikle tır otobüs ve kamyonlarda 24v/12 volt DC / DC PWM inverter kullanılıyor... maximum 30 ampere kadar 12 volt çıkış alınabiliyor...
    Bir aralar bu tür cihazlardan otobüsler için seri üretmiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

Benim bildiğim 2 adet 12v akünün seri bağlamasından 24v elde ediliyor. Eğer böyleyse ses sistemini sadece 1 aküden beslerseniz sorun olmaz.

budur.

Yanlış bilgi...
    Teknik olarak doğrudur. Şasiye bağlantılı aküden 12v alınabilir. Ancak aküyü erken tüketir, 6 ay sonra aküyü bozar.
    Kenakordun yazdığı gibi devre kullanmak akü sağlığı ve maliyet açısından daha doğrudur.

• Veya... Devre kullanilmayacaksa, akülerin verimliliği açısından 6 ayda bir akülerin yerleri degistirilmeli.

• Tek akuden 12 volt alma fikri ne yazıkki uygun değil yukarıda da söylenmiş aku ömrünü ve sistemi olumsuz etkiler demişti usta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb den 12 volt güç almak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.