Şimdi Ara

24 Mart 2017 hepsiburada.com üçkağıtçılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 Mart 2017 hepsiburada.com üçkağıtçılığı

24 Mart 2017 hepsiburada.com üçkağıtçılığı

Ben değil resimler konuşsun

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 25 Mart 2017; 1:46:20 >

• Hocam ben olayı anlayamadım
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Günün fırsatı diye ve %35 indirim diye sundukları ürün, diğer satıcılarda indirimsiz olarak bile daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Hocam ben olayı anlayamadım

%14 indirimle 224 TL ama güya %35 indirim yapıyorlar fiyat yine 224 TL
  • ÇöÇan kullanıcısına yanıt
    Reobig kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmemişim, sağolun
  • satıcı farklıdır
  • abi yeter , midem bulanmaya başladı bu hb konularından. alışveriş yapma olsun bitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence günün fırsatı olarak satıcıların fiyatını afişe etmek istemiş olabilirler (onlar altta ucuz fiyata ragmen)

Olayın yaşandıgı yer Hb olunca hiçbirsey garip veya anlamsız gelmemeli.
  • http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/hagen-vision-kafes-s01-269257610
    Gittigidiyor'da 199TL
    Normal satış fiyatını yükseltip milleti kazıklayacak.
  • son indirimlerinde genelde zaten böyleydi
    diğer satıcılara baktığınızda çok daha ucuza satıldığı görülüyordu :)
    hele ki % 50-70 indirimlerin tamamı yalana yakın oluyor
  • Karabasanlar geliyor artık üzerime, yeter bıktık HB konularında!

Madem şikayetçisiniz girmeyin almayın bitsin gitsin.. Her ürün farklı yerlerde ucuzdur zaten. Fiyatını kimse belirleyemez ürünlerin. Herkes kar payını koyar satar ürüne, gerçek fiyatını bir tek üretici bilir..

Lütfen daha fazla HB konusu açılmasın yönetim. Elbet içinizden birisi kulak verir.

@Lacrymatoire @Jlozde @ecay
  • Eskiden ne güzel bir siteydi ya.
    Bu doğan grubu şirketleri batıyor da biz mi ayıkamıyoruz?
  • HB'yi gördüğünüzde kaçın arkadaşlar
  • 24 mart muhabeetine yaklaşık 100 tl lik alışveriş yaptım. normalde alice kedi kumu kendi sitesinde bile çoklu alımda 19 tl iken ben hb den indirimle 14 liraya aldım. kargo da bedava idi.
    bence yeterli ve güzel bir alışveriş oldu benim açımdan. takip ettiğiniz ürünü indirimli görürseniz alın..
  • 21 martta 10 parça ürün sipariş ettim ürünlerin hepsinde 4 saat içinde sipariş verirseniz bugün kargoda şeklinde ibare vardı bırakın aynı gün kargoyu tam 3 gün sonra kargoya verildi ve ürünlere bakıyorum hala gün içinde sipariş verirseniz aynı gün kargoda yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

21 martta 10 parça ürün sipariş ettim ürünlerin hepsinde 4 saat içinde sipariş verirseniz bugün kargoda şeklinde ibare vardı bırakın aynı gün kargoyu tam 3 gün sonra kargoya verildi ve ürünlere bakıyorum hala gün içinde sipariş verirseniz aynı gün kargoda yazıyor.

Aynı gün kargo diyor sepetimdeki çoğu üründe,
    parça parça fatura düzenliyorlar tek sepete, 2 haftada tedarik edip,
    3. hafta gönderiyorlar benim aldıklarımı, tek güzel yanı biraz isyan edince kupon yüklüyorlar
    Kdv indirimi hariç birşey almam artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 25 Mart 2017; 14:50:12 >
  • Bunlara hala şaşırıyor musunuz gereksiz konu açıp durmayın hb hep böyle arada sırada kampanya denk gelirse iyi o kadar
  • Ben böyle durumlara kızmıyorum, neticede serbest fiyat politikası. İstedikleri fiyattan koyar istedikleri fiyata satarlar. Önemli olan bizim alıp almayacağımız. Zaten sıcak fırsat bölümü de uygun fiyatla alışveriş yapmak için değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

21 martta 10 parça ürün sipariş ettim ürünlerin hepsinde 4 saat içinde sipariş verirseniz bugün kargoda şeklinde ibare vardı bırakın aynı gün kargoyu tam 3 gün sonra kargoya verildi ve ürünlere bakıyorum hala gün içinde sipariş verirseniz aynı gün kargoda yazıyor.

Aynı gün kargo diyor sepetimdeki çoğu üründe,
    parça parça fatura düzenliyorlar tek sepete, 2 haftada tedarik edip,
    3. hafta gönderiyorlar benim aldıklarımı, tek güzel yanı biraz isyan edince kupon yüklüyorlar
    Kdv indirimi hariç birşey almam artık..

Bende de 4 ayri sipariste aynisini yapti.3d secure ile odenen siparisi, banka parayi bize gec aktarmis gibj komik bahaneye bagladilar. Cekte vermediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu fiyata kuş kafesi alsam kafese kuşu değil kendim girerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.