Şimdi Ara

24 Live Another Day (2001– ... ) 9. Sezon BİTTİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
17
Favori
77.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7.sezon hem kiefer sutherland in içkili araba kullandıgı için hapse girmesi hemde yazarlar birliğinin grevi yüzünden ara verildi ocak 2009 da başlıyıcak yeni sezon
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

7.sezon hem kiefer sutherland in içkili araba kullandıgı için hapse girmesi hemde yazarlar birliğinin grevi yüzünden ara verildi ocak 2009 da başlıyıcak yeni sezon

Teşekkürler...

Bekliyoruz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

quote:

7.sezon hem kiefer sutherland in içkili araba kullandıgı için hapse girmesi hemde yazarlar birliğinin grevi yüzünden ara verildi ocak 2009 da başlıyıcak yeni sezon

Teşekkürler...

Bekliyoruz :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Jack Bauer'ın Lost'taki adadan kaçmanın bir yolunu bulması 24 saat sürerdi.

Jack Bauer Losttaki adaya düşse:

Ethanın düşen uçakta olmadığını yolcu listesini inceledikten sonra anlar. Enkaz alanındaki tabancayı ilk o bulur. Ethan'a işkence edip sorguya çeker othersları öğrenir. Ethan önde Jack arkada othersların mekanına gidip orayı basar.

Adadaki bir istasyondan CTU'dan Chloe ile iletişime geçer. Chloe Penny'nin babasının şirketinden bilgi sızdırmaya çalışır. Adanın GPS görünütlerini alır. Faraday ile temasa geçip adadan nasıl kaçılacağını öğrenir. Ve en son da Jack Bauer deniz altıyı çalıp adadakileri kurtarırdı.

Ve en önemlisi bunları serserinin de dediği gibi sadece 24 saatte yapardı.

Bir de Michael Schoffield LOST'taki adaya düşse ne olur bi de o var tabi

Scofiled'a hic girmeyelim.

adanın dövmesini üstüne yapar o

• quote:

vay alkolik jack vay bizde her gün torrent sitelerini refresh edelim adam kadehlere vurmuş
  • 1.Sezonu bugün bitirdim ve sanırım şu dakka itibariyle Türk Yapımı bi dizi izlemeyeceğim :) İzlesemde eskisi kadar keyif alamayacağım... Kusura bakma Kurtlar Vadisi... Ama durum gerçekten böyle...

Sezon finali mükemmeldi... Hele ki hainin nina çıkması bambaşkaydı. Kızın kaçışı. Jack'in hesabı kesişi, Ninayı yakalayışı... Herşeyiyle mükemmeldi...

Bide karısı ölmeseydi iyiydi. Gerçi alternatif bi final var ama orjinalini ölmemiş görmek daha iyi olurdu sanırım :) Teri'nin ölüm nedeni nina mı sıktı acaba terriye? Yoksa duvara çarptığında bişeymi saplandı?
  • Hort
  • ya arkadaşlar bir kaç özel mesaj attım ama elinde bürün sezonların dvd si olan arkadaşlarla pm den görüşebilirmiyiz.

los pb heroes dan sonra 24 e başlamayı düşünüyorum ama elimde hiç bölüm yok ve netten indirmek çok zaman alıyor evde 70 ekran lcd de izlemek varken pc de izlemek ise hiç sarmıyor .

yardımcı olabilecek arkadaşlardan pm bekliyorum... 3-5 neyse öderiz artık
  • iyiki hortlattın nerde kaldı 7.sezon yahuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

1.Sezonu bugün bitirdim ve sanırım şu dakka itibariyle Türk Yapımı bi dizi izlemeyeceğim :) İzlesemde eskisi kadar keyif alamayacağım... Kusura bakma Kurtlar Vadisi... Ama durum gerçekten böyle...

Sezon finali mükemmeldi... Hele ki hainin nina çıkması bambaşkaydı. Kızın kaçışı. Jack'in hesabı kesişi, Ninayı yakalayışı... Herşeyiyle mükemmeldi...

Bide karısı ölmeseydi iyiydi. Gerçi alternatif bi final var ama orjinalini ölmemiş görmek daha iyi olurdu sanırım :) Teri'nin ölüm nedeni nina mı sıktı acaba terriye? Yoksa duvara çarptığında bişeymi saplandı?

2 ile 3.de mükemmeldir..Hele 3 1.sezondan bile daha güzel
  • Tony Almeida hastayız sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Tony Almeida hastayız sana

yeni sezona nasıl adapte edecekler anlamadım
  • 7.sezon tanıtım videosunda Tony'i yeni sezonun kötü adamı olarak görmek beni gerçekten şaşırttı gerçi karısı Michelle'in intikamını almak için birşeyler yapması muhtemeldi Michelle yani Reiko Aylesworth harika bir kadındı dizide son olarak Tony'e yeni imajı yakışmamış onuda belirtiym ve sabırsızlıkla 7.sezonu bekliyorum

24 Live Another Day (2001– ... ) 9. Sezon BİTTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 15 Ağustos 2008; 1:11:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

7.sezon tanıtım videosunda Tony'i yeni sezonun kötü adamı olarak görmek beni gerçekten şaşırttı gerçi karısı Michelle'in intikamını almak için birşeyler yapması muhtemeldi Michelle yani Reiko Aylesworth harika bir kadındı dizide son olarak Tony'e yeni imajı yakışmamış onuda belirtiym ve sabırsızlıkla 7.sezonu bekliyorum

hadi ya adamı gökten yere sokuyolar valla yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 15 Ağustos 2008; 1:31:04 >

• Kiefer Sutherland'in başrolünü oynadığı 24 dizisinin 7. sezon prodüksiyonu durduruldu. Geçen sezon da grev sebebiyle yayınlanmayan dizinin sonu gelmişe benziyor. Senaryodaki sıkıntılar ve teknik problemler bahane ediliyor bu sefer de.

Tamam 6 vasat idi ama ....
  • tırt filmlerde oynamayı biliyo hıyarzan diziye geldi mi erteleye erteleye içine ettiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Jack Bauer'ın Lost'taki adadan kaçmanın bir yolunu bulması 24 saat sürerdi.

• 6 sezonu da indirdim. Tek sorun izlemekte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

7.sezon tanıtım videosunda Tony'i yeni sezonun kötü adamı olarak görmek beni gerçekten şaşırttı gerçi karısı Michelle'in intikamını almak için birşeyler yapması muhtemeldi Michelle yani Reiko Aylesworth harika bir kadındı dizide son olarak Tony'e yeni imajı yakışmamış onuda belirtiym ve sabırsızlıkla 7.sezonu bekliyorum

Tony Almeida ölmemiş miydi yahu? 7. sezonda nerden geliyor bu adam, öbür taraftan mı?

• Kim Bauer dönüyor

24 :EXİLE trailer'i çıktı.Aynı Rambo olmuş Jack..Bakalım pek sevmedim ama nasıl olacak
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.