Şimdi Ara

24 Live Another Day (2001– ... ) 9. Sezon BİTTİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
17
Favori
77.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hasret bitiyor. Alemin krali geliyor......
    Bakalım efsane geri dönecek mi
  • Başlasın artık yeter ya seneler geçti valla

Jack Bauer
  • Ne zaman, haftaya mı izleyebileceğiz
  • @serseri hocam nasılsın ya??6. sezonu beraber izlerdik resmen büyüdük ya yıllar geçti hiçbişey hatırlamıyorum daha ortada dizi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

@serseri hocam nasılsın ya??6. sezonu beraber izlerdik resmen büyüdük ya yıllar geçti hiçbişey hatırlamıyorum daha ortada dizi yok

hocam nasılsın nerelerdesin özletiyorsun kendini bak...

diziyi sorma neler neler oldu hala ses yok sanırım Jack Bauer abimiz emekli oldu. o değilde CTU yok ama Tony Almeida olacak düşünsene o telefon sesi ve "This is Tony i" özlemişiz galiba...
  • iyiyim hocam sağolasın 1 senedir falan giremedim pek dh ye şimdi geri döndüm bu bölümlerdeyim ama sadece yine..uğraşıyoz işte ya çok değişiklik yok..yeni dizlere devam milyon tane arşiv oldu
    vallahi ya ctu telefon sesininin midisini bile bulup indirmiştimalmeida is god diye site falan vardı
    hatırlıyom yavaş yavaş..
  • İzleyen var mı yorumları alalım..Spoiler olmadan tabi.
  • Redemption izleyen yok mu? ona göre indireyim
  • 24 başlamadım ama haberiniz yoksa 24 için özl bölüm yani sinema tarzı bir dizi filim nette dolaşıyor şuan belki izliyeniniz vardır bende 1ci sezonu cekti yeni ama izlediğim acaip cok dizi olduğu için başlayamadım başlıyacağım inişallah
    24: Redemption
    http://www.imdb.com/title/tt0813980/
  • 7. Sezon 11 Ocak 2008 günü sezonun ilk iki bölümü yayınlanacakmış.
    3. ve 4. bölümler ise hemen ertesi gün yayınlanacakmış.
  • redemption indirdim.altyazıyı bekliyorum dp'den.yorumlar baya iyi..
  • film harika olmuş.daha doğrusu 7.sezona giriş filmi.mutlaka izleyin
  • ara bölüm gerçekten iyiydi.helikopterdeki bauer'in sonra hesaplaşırız bakışları 24'ün 7. sezona da bomba gibi gireceğini gösteriyor resmen.yalnız jack bu sezon martin sheen'in de ifadesini alacak gibi
  • Extended.DVDRip indirdim uygun Türkçe altyazı bulamadım, İngilizce de tam anlayamıyorum falan. Bulan varsa link atabilir mi?
  • saint sürümü değil mi?altyazıyı kaydırarak düzeltebilirsin sorunu bs player kullanıyorsan.ctrl+sağ sol yön tuşları

düzeltme: ama sen ekstra yerlerin çevirisi için istiyosun sanırım.fazla da önemli sahneler yok aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 1 Aralık 2008; 22:01:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

saint sürümü değil mi?altyazıyı kaydırarak düzeltebilirsin sorunu bs player kullanıyorsan.ctrl+sağ sol yön tuşları

düzeltme: ama sen ekstra yerlerin çevirisi için istiyosun sanırım.fazla da önemli sahneler yok aslında.

Subtitle Workshop ile hallettim az önce birazdan izleyecem zaten

Edit: Beceremedim uzun iş senkron. İngilizce altyazıyla izledim.

Ne kadar 24 çekseler izlerim. Adamın hayatının içine ettiler ama olsun. Jack Bauer'dan kralı yok. İlk çatışma başladı, içimden ulan bu adam 6 sezon boyunca dünyayı kurtardı, kimse korkmuyo hala bu adamdan bu adam efsane diyorum. O dinamitleri atışı, Juda'nın askerlerinin mal mal bakışı süperdi. Kulübenin arkasında saklanırken, askerlerden birinin roketatarını görmesi, yüzündeki Hass.tir ifadesi çok güzeldi. Yakaladılar ettiler, işkence yapacaklar, 2x19 geldi aklıma, 24'ün efsane olduğunu hatırladım bir kez daha. Jack'in bacaklarıyla boynu döndürmesi süper, hasta oldum harekete . Benton'ın mayına basması ve Jack ile yaptığı konuşma, en trajik andı. Jack ve çocuklar gittikten sonra Benton'ın askerleri yanına çekmesi, "go to hell" diyip ayağını kaldırması yanındaki herkesi öldürmesi güzeldi. Jack'in çevresindeki herkes ölüyor yazık adama. Colonel yaşıyor galiba ama, 7. sezonda çıkar kesin. Gittiler elçiliğe, Jack yine fedakarlığın kralını yaptı. Kelepçelediler, attılar helikoptere ve sonunda Silent Clock .

Bu arada Samantha güzelmiş Devlet mevzuları 7. sezonda yine coşacak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistercado -- 2 Aralık 2008; 0:19:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ZoRBa

quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Jack Bauer'ın Lost'taki adadan kaçmanın bir yolunu bulması 24 saat sürerdi.

Jack Bauer Losttaki adaya düşse:

Ethanın düşen uçakta olmadığını yolcu listesini inceledikten sonra anlar. Enkaz alanındaki tabancayı ilk o bulur. Ethan'a işkence edip sorguya çeker othersları öğrenir. Ethan önde Jack arkada othersların mekanına gidip orayı basar.

Adadaki bir istasyondan CTU'dan Chloe ile iletişime geçer. Chloe Penny'nin babasının şirketinden bilgi sızdırmaya çalışır. Adanın GPS görünütlerini alır. Faraday ile temasa geçip adadan nasıl kaçılacağını öğrenir. Ve en son da Jack Bauer deniz altıyı çalıp adadakileri kurtarırdı.

Ve en önemlisi bunları serserinin de dediği gibi sadece 24 saatte yapardı.

Bir de Michael Schoffield LOST'taki adaya düşse ne olur bi de o var tabi

Scofiled'a hic girmeyelim.

adanın dövmesini üstüne yapar o

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

7. Sezon 11 Ocak 2008 günü sezonun ilk iki bölümü yayınlanacakmış.
    3. ve 4. bölümler ise hemen ertesi gün yayınlanacakmış.

Az kaldı, az..
  • Bu dizi kaç sezon sürecek?
  • Dizi şok doz ile başlıyor, ilk haftada tam 4 bölüm.

Bu arada bu dizideki chloe, smallville deki chloe yi döver.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.