Şimdi Ara

24 Live Another Day (2001– ... ) 9. Sezon BİTTİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
17
Favori
77.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.sezondan sonra Kiefer ile 3 sezon + film için anlaşma yapmışlardı..Yani 8sezon sürecek dizi yada kalan 2 sezon Jack siz ??? olacak..Tabi yine anlaşmaları muhtemel.Ama 8.sezon son gibi..7 - 8 arası da film gelir..
    Aslında ben filmi 6-7 arası bekliyordum ama __??
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

5.sezondan sonra Kiefer ile 3 sezon + film için anlaşma yapmışlardı..Yani 8sezon sürecek dizi yada kalan 2 sezon Jack siz ??? olacak..Tabi yine anlaşmaları muhtemel.Ama 8.sezon son gibi..7 - 8 arası da film gelir..
    Aslında ben filmi 6-7 arası bekliyordum ama __??

O sözleşme 8 yıllık diye biliyorum ben.
  • anlaşmanın 8.sezonun sonuna kadar olduğu doğru hatta 40 milyon dolar aldığı da doğru fakat 9. sezon + 10. sezon + finali gösterecek sinema için 65 milyon dolar daha alması kesin gibi kiefer (bauer)'in.7. sezonunu ortalarına doğru fox resmi açıklamayı yapması bekleniyor
  • bu hafta televizyonda yayınlanan bölümü seyredemedim, bölümleri nerden indirebiliriz aceba?

Teşekkürler..
  • -----SPOILER İCERİR---------

Uzun bir aradan sonra bütün 24'cülere merhaba...

bilenler bilir askerdir bölümleri kacirdik...fakat su an bitirdim...diyebilirim ki en kötü sezondu...neyin ne oldugunu belli degildi...sirf olaylar ritmik olsun diye cinlileri ve audrey'i ortaya cikarmislar...ve ilk defa bu kadar bilinmeyen dolu bir sezon Logan'a ne oldu? Jack'in babasi pacayi kurtardi mi? Parca ne oldu? Palmer tam bir muamma...Ayrica Milo pisi pisine gitti sen kalk CTU u bas sadece Milo gitsin akil kari degil...Nadia Yassir de biraz tuhaf geldi...Güvenlik acigi icin Doyle Milo'yu sucladi ama bence isin icinde baska seyler var ve finalde gelen silent clock uygulamasi yeteri kadar muaamma birakti...

Bu arada ilginc bir haber geldi...Tony Almeida'nin diziye geri dönecegi dogrultusunda haberler var ne kadar dogru bilmiyorum ama galiba biraz reyting kaygisi bunu gerçeklestirebilir...Ve hatirladigim kadariyla Almeida öldügünde silent clock olmamisti...Bir de imdb 7.gün cast listesinde baskan farkli biri olarak gösterilmis....

Benim düsüncem keske Elisha CUtbert de diziye geri dönse

Bu arada Jack'in Heller'in evindeki isyanida artik jackin patladiginin göstergesi...senelerce onu yap bunu yap dediniz yapinca da sen dokundugun herseyi öldürüyorsun diye sitemde bulunuldu...bu da jack abimiz için sosyallesme acisindan iyi bir baslangic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 26 Ekim 2007; 22:49:17 >

• Abi keşke spoiler uyarı verseydin...Haberler %100 doğru..Hatta fragman bile çıktı da
    7.sezon 6.sezndan daha güzel olacak gibi..Çok beğendim fragmanı..Aslında 6.sezonda güzeldi ama 24 standartlarının altındaydı

6.sezon devam ettiğinden 7.sezon için başlık açılsa diyormm..
  • 24 day 7 preview
    download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüÇüKEmRaH -- 26 Ekim 2007; 22:25:56 >
  • Co-Exec producer Manny Coto, TV Guide dergisinin 5/23 sayili baskısına röportaj vermiş. Taze haberi, sizlerle hemen paylaşmak için hızlı bir tercüme yaptım. ( online olarak dergi cikinca, orjinal linki de vermeye calisacagim)

Gerek olmadığı halde, bir uyarıda bulunmak istiyorum. Sezon 7 ile ilgili haberleri okumadan önce, " spoiler " konusunda kendi kararı kendiniz veriniz lütfen.

iste röportaj ;

Jack, yeni sezona, daha önceki sezonlardan çok farklı bir yerde başlayacak. Hadi şöyle diyelim; Gelecek sezon CTU olmazsa çok şaşırmayalım. CTU artık çok rahat olmaya başlamıştı. " Bir operasyon yapmamız lazim, Chole şu uydu bağlantısını kur, bir feed aç " . .. artık bu bitti..

Karakterlerimizle ilgili radikal değişiklikler yapacağız. Tamamen farklı bir içerikle, tamamen farklı bir düşman olacak. Bir nükler cihazin üzerinde, tiktaklayan bir saat koymayacagiz. Gerçek hayata çok daha fazla yakınlaşacağız: daha sert, daha kişisel, Jack için daha zor.

Belki ABD topraklarında geçmeyen bir plot bölümü bile olabilir.

Yeni karakterlerimiz olucağı gibi, eskilerden de bildiğimiz karakterler geri dönecek [ kimlerki ]
    Jack, takma bir isimle , gizli bir hayat yaşamayacak. Kendini ait hissettiği bir yerde yaşayıp, hükümetle ilgili olmayan bir işi olacak.

Düşmanla ilgili de taze bir seçim olacak. Müslüman olmayacak Geçmişi son derece karanlık , çok korkunç işler yapmış, büyüleyici bir karakter. Kaybettiği ününü, tekrar kazanma hırsında olan biri. Ne kadar heyecanlı olduğunu anlatamam.. Harika bir sezon olucak.

• Amerikan senaristler birliği (Wga) üyesi olan senaristlerin başlattığı grevden etkilenen diziler kervanına bir dizi daha eklendi: 24

13 ya da 14 ocak günlerinde 3 saatlik bir 7.sezon prömiyerini yayınlamak için gün sayan Amerikan Fox Kanalı da grevden etkilenerek bizlere kötü haber sundular.

haberde yer alan açıklamalara göre, grevden sonra 24 için düşünülen planlar arasında 7.sezonun ilk sekiz bölümünün yayınlanabilmesi veya grevin bitmesini bekleyip non-stop bir 24 keyfi için beklemeye geçebilmek yer alıyormuş.

Bu planlardan ikinci plan devreye girmiş olucak ki kanal dizinin prömiyer tarihini de ileri almış.
  • 24'e 24 sezon yakışır. ben izlerim :D
  • arkadaşlar bir şey soracam şimdi ben 1. sezonun 20 bölümündeyim. 2 sezon ne zaman başlıyor dizi zamanına göre?

yani 2. sezon 1. sezonun ertesi gününü mü anlatıyor? nasıl oluyor? eğer öyleyse bu adamlar 6 yılda sadece 6 gün mü işlemiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 21 Aralık 2007; 1:54:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

arkadaşlar bir şey soracam şimdi ben 1. sezonun 20 bölümündeyim. 2 sezon ne zaman başlıyor dizi zamanına göre?

yani 2. sezon 1. sezonun ertesi gününü mü anlatıyor? nasıl oluyor? eğer öyleyse bu adamlar 6 yılda sadece 6 gün mü işlemiş?

Her iki gün arasında yaklaşık 18 ay falan geçiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evrimci

quote:

arkadaşlar bir şey soracam şimdi ben 1. sezonun 20 bölümündeyim. 2 sezon ne zaman başlıyor dizi zamanına göre?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: evrimci

quote:

sezonlar arası standart bir zaman yok.değişiyor yani

• Zaten sezon başlarında anlıyorsun kaç yıl falan geçtiğini
  • Ben 24'ü özledim
  • en biraz geride kaldım bu dizide.
    1.sezon 15. bölümü bitirdim dün gece
  • uzun bir aradan sonra 4. bölümde dahil olmak üzere izledim peş peşe izlemek çok vaktimi alsada çok daha zevkli geldi gözüme 3 günde 2 sezon izledim neredeyse
    div x planet ten çeviren arkadaşlara çok teşekkür ederim
    lakin bir şey eklemek istiyorum Çeviri ile alakalı çok rahatsız oldum

Arkadaşlar United States'in çevirisi Birleşmiş Milletler değil Birleşik Devletler olmalı
    her bölümde onlarca defa Birleşmiş Milletler diye çevrilmesine acaip kıl oldum
  • Diğer diziler başladı sayılır 24 7.Sezon ne zaman gelecek varmı bilen duyan gören ?!?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 31 Ocak 2008; 20:02:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordMurat55

Diğer diziler başladı sayılır 24 7.Sezon ne zaman gelecek varmı bilen duyan gören ?!?!?

Bu sene için iptal edildi diye duydum. Zaten onun yerine Terminator'ü veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper -- 31 Ocak 2008; 20:13:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.