Şimdi Ara

24 Live Another Day (2001– ... ) 9. Sezon BİTTİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.580
Cevap
17
Favori
77.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 'ün 1,2,3 .sezon DVD leri hepsiburada ve dr in sitelerinde 53 ytl.. Yarıya indirmişler fiyatı..İzlemeyenler kesinlikle kaçırmasın derim.. 4 ve 5 i almazdım ama ilk 3 sezon için hayır demem..Zaten 2.sezon DVD var..
    1.sezon da VCD olarak var.. 1 ile 3.sezon indirimi eğer mağazalara da yansır veya 1 ay falan daha sürer ise alacağım.
  • 24 Amerikan propagandası yapmıyor bence. Dizi boyunca kaç kez Amerikan bayrağını, milli değerler zırvalıklarını görüyorsunuz ki? Tersine herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Üstelik bir sezonunda adamlar kendi başkanlarını yargıladılar. Daha ne olsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

en son 18 i izledim güzelleşti biraz..
    en çok güldüğüm tam olaylar bitiyor saniyesinde çinliler devreye giriyor
    zamanlamasına hayranım çinin

serserinin yazdığı güzelmiş

curtisi öldürmüyor bu arada yaralıyor sadece

Ben öldüğünü gördüm. Emin misin yaralandığından?
  • **********************SPOİLER************
    16. bölümü ..
    Vee nasıl yani yaaaa 2 saçma olay vardı bu bölümde ..Hele sonu.Ben şöyle düşündüm ; Doktor ile Daniels anlaşmış ; Palmer'in ilacına birşey karıştırdı Palmer'in da huyu değişti Eee ancak böyle olabilir çünkü..
    Ama bence bilerek yaptılar , ileride açıklayacaklar bu sonu.. En azından öyle olmalı.
    Şimdi çok övülen 17.bölüme başlıyorum

17 .bölüm..
    Blöf yapıyormuşş
    Audrey 'in ölmediği zaten belli idi.Ama bu şekilde dahil olmasını sevmedim..Keza Çinlilerinde...Tamam dahil olacakları belli idi ama böyle olmasa idi..Baktılar düşman kalmadı hemen sokalım devreye dediler sanırım
    Bu arada anlaşma ne oldu anlaşma ?Ayrıca Logan ve P.Bauer ..Bu ikili'yi de hemen anlamsız bir şekilde çıkartılar

• 18.bölümü pek beğenmedim..Bu bölüm fazla tekrar gibi geldi bana.. Ama ne yapsınlar ki ? İşlenecek bütün olaylar işlendi neredeyse,çıkabilecek her türlü süpriz çıktı ilk 5 sezonda... Bu arada anlaşma'nın ne olduğu konusu hala muamma
  • 19'u izledim

Ve ilk defa 24 bölümü seyrederken içim geçti. Sonu güzel olsa da. Offf bu sezon ilk 4 bölüm ve 5-19 arası 1-2 bölüm hariç gerçekten de hayal kırıklığı gibi şimdiye kadar. İnşallah toparlarlar . Tamam işlenecek , şaşırtılacak birşey kalmadı ama ben yinede böyle görmeye dayanamıyorum bu diziyi.. Bitirsinler o zaman ..Ya da eski 24 'ümü geri getirsinler.
    Üstelik tam da sinema filmi geliyor ken.. Ve de umarım ki 7.sezondaki yer değişikliği iyi gelir de 7.sezon sonrası gelecek sinema filmi mükemmel olur..Sonra 8. sezon varsın 6 .sezondan berbat olsun önemli değil benim için..
  • ben 21 i indiriyorum şu an
  • altyazı hala yok hiçbir yerde,bulan varsa koyabilir mi?
  • İlk 5 bölümden sonraki en iyi bölümdü diyebilirim 21.bölüm için. Ama genel olarak bu sezon tam anlamıyla felaketti. Şu son 3 bölümde toparlayabilirlerse dizinin şanını kurtarırlar en azından.
  • yazıklar olsun gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri olan (bence en iyisi) geçen sene 5 emmy ödülü alan

güzelim dizi bu halemi getirilir. Rezil bir sezonun ardından rezil ötesi bir final...

en kötü sezon ve en kötü final. Kardeşim madem diziyi rezil edecektiniz neden devam ettirdiniz.

bırakın aklımızda o muhteşem 24 kalsaydı. Hayır bide 2 sezon daha diziyi devam ettirecekler.

neyini nasıl neyle hangi konuyla devam ettireceksiniz. Yani bunun üzerine çok iyi bir senaryo lazım ki

dizi kurtulsun. Lütfen güzel bir sezon olacaksa 7. sezon olsun yoksa daha fazla yok etmeyin diziyi...

.....

• finallerin altyazılarını bekliyorum ben hala..
  • güzeldi final sezona göre yani..öldürmüyolar jacki bi türlü ya en sonunda atlıyacak sandım kayalara
  • SEZON FİNALİ
    Evet.... Acısı ile tatlısı ile 1 sezon daha geçti gitti... Biraz hayal kırıklığı oldu ama bunun sebebi işlenecek konunun fazla kalmamış olması idi ..Belki de biraz tempoyu düşürelim falan sonraki sezonlarda bomba gibi döneriz yine demişlerdir...
    Sezon'un son bölümleri (son 2 bölüm özellikle) iyi idi .En iyi şekilde bitirdiler bence..
    ***************SPOİLER**************
    Bu sezon boyunca gördük ki Jack her an kolayca harcanabilir..Hele sezon finalinde daha net anladım bunu ..
    Cheng'in CTU ye getirildikten sonra benim ülkem sizin gibi terketmeyecektir dedi..Bu 7.sezon olacaklar hakkında bilgi veriyor..Ama tüm sene Çinli'ler ile geçermi ? Geçmez kesinlikle...Hem artık başka ülkeler görmek istiyorum..Mesela İtalyan ?? Hem 7.sezon Londra'da çekileceğine göre Çinli'ler fazla yer almaz gibi..
    Heller'ın ortaya çıkartmaları çok yerinde olmuş.İyi tutturdular..Ama koskoca Savunma Bakanı'nın evine Jack öyle elini - kolunu sallayarak nasıl girdi ? Bir de Heller telefonda kimin ile konuşuyordu ?
    Wayne Palmer 'in durumu hakkında bilgi yok ?? Ve en önemlisi Logan 'a ne oldu ?
    Jack'in ruhsal durumunu göstermeleri çok iyi olmuş..Sessiz saat uygulaması da yaptılar bu sefer.. Benim tahminim 7.sezon ilk bölümlerinde Jack olmayacak ..Yani ilk 4-5 bölüm Jack'siz geçebilir..

Bu arada bir de video var : Final sonrası ile ilgili
    http://www.youtube.com/watch?v=OttiDqyc72U

• bu video ne olaki
  • sessiz saat uygulaması çoğunlukla ctu da bir ajan yada dizinin iyi bir oyuncusu öldüğü zaman uygulanırdı...şimdi sezon sonunda jack ve sesiz saat....
    tam 6 sezonunu hatta ilk 4 sezonunu orjinal olarak aldım ve izledim ama artık bitmeli...bu nükleer saldırı olayının artık suyu çıktı...bu sezon bombada patladı son 2 sezondur eski ve yeni başkanlarda ya öldü yada öldürüldü...yani bizi acaba ne etkiler artık...
  • Niye bu kadar arkalarda bakayım bu sayfa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibr-g

sessiz saat uygulaması çoğunlukla ctu da bir ajan yada dizinin iyi bir oyuncusu öldüğü zaman uygulanırdı...şimdi sezon sonunda jack ve sesiz saat....
    tam 6 sezonunu hatta ilk 4 sezonunu orjinal olarak aldım ve izledim ama artık bitmeli...bu nükleer saldırı olayının artık suyu çıktı...bu sezon bombada patladı son 2 sezondur eski ve yeni başkanlarda ya öldü yada öldürüldü...yani bizi acaba ne etkiler artık...

bakalım 7. sezon görücez bizi ne etkiler
  • Ben TV'den izliyorum daha heyecanlı oluyor.Çok hoş bir dizi sadece 3.sezonu tam olarak izleyemedim.Düzeli olarak takip ediyorum. Ayrıca 24 dizisi 13 sezonluk bir dizidir.Yani yakın bir zamanda bitmesi söz konusu değildir.
  • 10. sezonda bitiyor diye biliyorum hatta senaristlerin açıklamasına göre 10.sezonda tam bir final yapmayacaklarmış.Gerçek finali 2011 yılında 2 saatlik bir hollywood resitalinde son noktayı koyacaklar
  • 10 sezon mu.. hösttt
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.