Şimdi Ara

24 Live Another Day (2001– ... ) 9. Sezon BİTTİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
17
Favori
77.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben 1.sezondan başladım yeniyim yani :D size sorularım var ben cdden izliyorum.1.sezonun son bölümünden sonra bir alternate bölümü var orda jackin eşi ölmüyor onun mantığı nedir?

ayrıca ipucu vermeden şu türklere terörist denmesinden bahsedermisinz?
  • eşinin ölmemesinin tek bir mantığı olabilir bence; iyi son veya kötü sonla bitirmek.
    2. sezon başladığında göreceksinki teri ölmüş olacak, yani yönetmen bu dizi devam etmezse 2 sonla bitebilirdi onu seyirciye bırakıyorum demek istemiş olabilir...
  • An itibariyle 8.bölümü izledim. İşler iyice karışacak gibi.

Tom abi ya kahraman olacak ya da hain...Ama Tom abiyi görükçe Ally McBeal deki avukat halini hatırlıyorum gülmeden duramıyrum. Adamın tipi bana komik geliyor bundan kötü adam olmaz

Jack yine facialarla birlikte. Muhtemelen şimdi de abisinin eşine hesap verecek. Bir de cocuk gercekten Jack'e benziyor bence babası Jack

Türklere ilişkin bence aslında net bir ifade yok. İzleyince daha net anlasılıyor.

Bir de burada Chloe'ye sesleniyorum. yapma etme o adamda ne buluyorsun

• Arkadaşlar bende 6.sezona gelmiş bulunmaktayım.. Soluk kesen maceralarıyla bauer yine göz kamaştırıyor..

!-) bauer 2 senedir çinde ve işkence görüyor.. ama Curtisi tam boynundan vede önünde rehine varken vurabiliyor teraddüt bile etmeden.. bu nasıl iş ya.. bence baueru bir süpper hero yapmaya karar verdiler anlaşılan :P ytyakın da başbakan bile olur..

ayrıca diziyi uzatmak için jackın babası ve kardeşinide diziyi kattılar bilmiyrm kaç sezon böyle devam edecek
    neyse kalın sağlıcakla
  • 10.bölüm çıktı ama hala 9.bölümün altyazısı çıkmadı

planet bir haftadır %99 da kaldı yazıyor
  • o başka bir şey sanırım %99 haftalardır var orada..

altyazısız izlenemeyen tek dizi 24 bu arada.
    o yüzden mecbur bekliyoruz.

çevirmen alish'i bekliyoruz askerliği bitmiş artık yükler 2 sini birden
  • Hakikaten alt yazısız izlerken en zorlandıgım dizi 24. Çevirisiz izlemek en azından benim için çok zor...Umarım bir an önce çeviri olur.
  • Dizi tam gaz devam ediyor

Süprizler yine bitmedi. Şu lanet Milo (Maskenin köpeği olan Milo değil ) ölmedi gitti gıcık oluyorum adama...
    Jack'in ise babasıyla karsılasması olayları daha da karısık hale getirdi. Ve 10'un sonunda büyük bir süpriz var....Charles Logan...
  • altyazı çıkmamış :{
    bende kasayim bari
  • http://www.traltyazi.com/indir.asp?id=37531

10.bölüm altyazı

11 daha cıkmadı
  • 9.bölüm bitti...

Artık eskisi kadar şaşırmıyorum .. Eee alıştık artık..Phlip ve Graham olaylarına fazla şaşrımadım ama eskiden olsa böyle olmazdı..Şu fayedinde ölme vakti geldi artık...
    İnşallah 5.sezon ile düzgün bağlarlar olayı ..Bir de bence ileriki bölümlerde Çinlilerde devreye girecek gibi.

quote:

Orjinalden alıntı: armano6

beyler ben 1.sezondan başladım yeniyim yani :D size sorularım var ben cdden izliyorum.1.sezonun son bölümünden sonra bir alternate bölümü var orda jackin eşi ölmüyor onun mantığı nedir?

ayrıca ipucu vermeden şu türklere terörist denmesinden bahsedermisinz?

türkleri terörist gösterme olayı diye bir şey olmadı ..Olay sadece Türklere , müslümanlara özgü değil ..

1.sezon da: rus
    2.sezon da : hem ortadoğu hem rus
    3.sezon da meksikalı , ingiliz
    ve zaman zaman da abd li kişiler terörist gibi gösterildi.. Terörist olayı 4.szonda 2-3 kötü adamın adı Ömer ve Halit di ve Ankara adı geçiyordu dizide..
    Ayrıca ;4.sezonun 13.bölümünde ;yardım eden 2 müslüman vardı iyi taraflarını da gösterdiler yani ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 1 Mart 2007; 11:19:58 >

• altyazı için çoooook sağol..tek siteye kalmamak lazım
    24. ek sitesi bu
    lostun lost.gen.tr
    prisonu da forumda arkadaşlar yüklüyo sağolsun 3ünün de ekürisi oldu
  • hocam allah razı olsun ya valla derbeder olduk bekleye bekleye
  • 7-10 .bölümler içn yorumlar :

7.Bölümde Mühendis'in Chole çıkacağını sanıyordum ama Moris çıktı.. Jack'in babası P.B'nun ; Graham'ı öldürmesi çok saçmaydı.Görevli ajanlar nasıl bıraktı serumla , ilacı oraya yani ?
    Graham öldü şimdi sorular daha da yanıtsız kaldı gibi..Şimdi 5.sezon daki olayları Graham değil de Philip mi plandı ? Ama nasıl ? .. Sonra Çin olayı nedir ? Bence sezon sonuna doğru Çinli'lerden atak gelecektir.
    İnşallah senaristler düzgün bir şekilde bağlarlar olayı ..

10 .Bölüm dede
    Sonunda da çok şaşırdım valla .. Durgun olan 8 ve 9.bölümlerden sonra 10.bölümün böyle bitmesi çok şaşırttı beni ve sevindirdi .Hemen 11.izleyeceğim
    Bu arada durgun diye yazdığıma bakmayın ; bölümler iyi idi ama 24 standartlarına göre durgundu yani Adamlar alıştırdılar artık her olaya ..Hiç heyecan yapmıyorum , fazla şaşırmıyorum yani
    Mesela 10.bölümdeki Milo & Marleyn sahneleri 1 ,2. sezonda olsa yerimde duramazdım heyecandan ama bu sefer gayet rahat izledim

• 12. bölümde yayınlandı altyazısı da cıktı ama daha izleyemedim.Açıkcası Lost ve Prison Break önlere doğru atak yapıyor. 24 geride kaldı...
  • 12 yi izledim çok güzeldi..
    jack yine tüylerimi tiken tiken etti bi noktada oha artık dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

12. bölümde yayınlandı altyazısı da cıktı ama daha izleyemedim.Açıkcası Lost ve Prison Break önlere doğru atak yapıyor. 24 geride kaldı...

bu aralar fena halde HEROES'e sardım
  • 12 bitti gerçi galiba 14 çıktı ya daha nasip olmadı.
    12'nin sonu gerçekten şok edici. Bİr ara sanki deja vu olmuş gibi hissettim Jack'in uslanmaya hiç niyeti yok
  • 14 bu akşam çıkıyo hadi bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.