Şimdi Ara

24 Live Another Day (2001– ... ) 9. Sezon BİTTİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.580
Cevap
17
Favori
77.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sitesinden indirebilrsin..üye olman gerek yanlız (bedava)
  • tenks ztn ordan indiriorum ama boyut 1.06 gb diyor % 85 im durmam mkı lazım???
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

5.Bölümü az önce izledim.İlk 4 bölüme göre durgundu..

5.sezonu bitirmeyenler de Okumayın !!!!!
    ----------------------------[spoiler] ---------------------------

5.Sezon da Logan'a emirler yağdıran Graham Jack'ın kardeşi çıktı ?
    Şu 6.sezonda da aileler işin içine girdi valla :DD ; Davıd & Wayne Palmer'ın kızkardeşi, Jack'in ailesi ,halbuki hiç bahsedilmemişti önceki sezonlarda . Graham olayı bana biraz saçma gibi geldi ::) , açıkçası çokda şaşırmadım (ama tahmin de edemezdim yani .) Jack'ın babasına odaklanmıştım ki kardeşini gösterdi ?
    Bakalım Graham'ın 5.sezon'da yaptıkları ile nasıl bir bağlantı kuracaklar ? Yani Graham neden Jack'i öldürmek vs.. istedi ? Grahamın hemen ortaya çıkmasında da şüphe var ve en baştaki kişi kesinlikle Graham & Jack'ın babası değil .Ayrıca bence ilerki bölümlerde Çinlilerde araya girecek.(Graham ile bağlantılı olarak ) Hem daha Palmer'in Çinliler'e ne verdiği de açıklanmadı .........

-----------------------------------------------------

Bence grahamın jack e öfkesi tamamen karısından kaynaklanıyor. muhtemelen aralarında bir münasebet oldu ha bi de bence grahamin çocğu jackten de olabilir yani hiç şaşırmam çok benzio jacke :)

• 7.Bölümü yükleyen - izleyen varmı ? Hangi sunum sağlam ?
  • Off ya Ben daha 5.sezona yeni geçtim..

Audrey ne bahtıs bir kız ya.. 1 günde 2 sevdiği adam ölüyor düşünsenize çok kötü bir durum valla :(

ayrıca david palmer çok baba adam söylemeden geçmeyim dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScHiZopRen

Off ya Ben daha 5.sezona yeni geçtim..

Audrey ne bahtıs bir kız ya.. 1 günde 2 sevdiği adam ölüyor düşünsenize çok kötü bir durum valla :(

ayrıca david palmer çok baba adam söylemeden geçmeyim dedim

ya ben ne kadar şom ağızlıyım ya.. olaya bak.. 5.sezon ilk bölüm ve shot :((
    palmerrrrrrrrrrr bırakma biziiii

:)
  • quote:

7.Bölümü yükleyen - izleyen varmı ? Hangi sunum sağlam ?

lol sağlam

@schizopren palmer ölüyo ama tüm bölümlerde adı geçiyo nerdeyse.soluksuz izlemeye hazır ol 5. sezon en heyacanlısıdır
  • Lol sunumunda 25 sn lik atlama varmış.Öyle okudum .Bundan dolayı Proper NoTv sunumunu indiriyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

quote:

7.Bölümü yükleyen - izleyen varmı ? Hangi sunum sağlam ?

lol sağlam

@schizopren palmer ölüyo ama tüm bölümlerde adı geçiyo nerdeyse.soluksuz izlemeye hazır ol 5. sezon en heyacanlısıdır

Şuana kadar En iyi Giriş yapan ve bence de Soluksuz izlediğim tek sezon 5..

giriş ne ya öyle.. yeni açılar yeni efekler kullanılmış baya güzel olmuş

• altyazıyla kimse uğraşmıyor ya.

diziyi sallamıyorlar diğerleri başlayınca..

hayret bir şey..

• pazartesi oldu biz hala altyazı bekliyoruz tüüüüühhh
  • Altyazı cıktı
  • arkadaşlar 24 dizisinin 6. sezona kadar elinde olan varsa benimle irtibata gecebilir mi acaba.... indir indir bitmes bunlar ...
    msn: ilkergokdeniz@hotmail.com
  • Güzel bölümdü heyecan biraz olsun arttı

Mühendisin kimliğini hastane haberi gelince tahmin etmiştim Yalnız bilmiyorum @Empyrium farkettin mi Chloe önceki sezonlarda bence daha çekici idi. Bu sefer biraz odunumsu olmuş gibi. Kalkıp Morris'i öpmesi en delirdiğim anlardan biriydi gecenin bir yarısı kalkıp kasayı balkondan atacaktım.

Bu arada bu ayki CNBCE dergisinde 24 ün kamera arkası resimleri var. Tavsiye ederim

• farkettim biraz havalı gibi olmuş chloe..dergiyi de aldım :p

spoiler

jackin babasına çok uyuz oldum ya öyle süt dökmüş kedi numarası yapması bi de yakışıyo adama sinir oldum
  • Koskoca adam valla bende yakıştıramadım bu hareketleri ona.Dizide bilmiyorum sizde dikkat ettiniz mi "4 misafir" kodunu devletin oluşturduğu müslümanlar için olan gözaltı merkezlerinden alıyolar.Fakat sonra anlaşılıyor ki bu merkezdekiler sadece internetten takip eden destekçiler aktif bir rolü olmayan.Bu kişiler 4 tane daha bomba olduğunu internetten bu kadar rahat bulabiliyorsa koskoca ctu her türlü kaynağa,ihbara önem verirken bu tür sitelere bakmayı akıl edemiyor mu?
  • Yeni bölüm çıktı mı?
  • 2 bölüm birden çıktı hocam !!

8 ve 9..

xor sürümleri

quote:

Orjinalden alıntı: Caceter

Koskoca adam valla bende yakıştıramadım bu hareketleri ona.Dizide bilmiyorum sizde dikkat ettiniz mi "4 misafir" kodunu devletin oluşturduğu müslümanlar için olan gözaltı merkezlerinden alıyolar.Fakat sonra anlaşılıyor ki bu merkezdekiler sadece internetten takip eden destekçiler aktif bir rolü olmayan.Bu kişiler 4 tane daha bomba olduğunu internetten bu kadar rahat bulabiliyorsa koskoca ctu her türlü kaynağa,ihbara önem verirken bu tür sitelere bakmayı akıl edemiyor mu?

belki de ciddiye almamışlardır..bu dizide tabiiki çok saçmalık var kabul ediyorum yani bazı şeyler çok basitleşti artık insanların hal ve hareketlerinden ne olacağını çıkarıyorsun.nasıl anlatayım bazı şeyler çok kesin oluyo yani hep 2 olasılıktan konuşuyolar bütün olaylarda şuna şunu söylersem ya şöyle olur ya böyle gibiama jack bauer süper oyuncu o yüzden severek izliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 13 Şubat 2007; 10:28:58 >

• + Ailecek hastasıyım

İki bölüm güzel süpriz yapmışlar. Haftaya da prison çifter çifter geliyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.