Şimdi Ara

24 Live Another Day (2001– ... ) 9. Sezon BİTTİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
17
Favori
77.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.Bölümü az önce izledim.İlk 4 bölüme göre durgundu..

5.sezonu bitirmeyenler de Okumayın !!!!!
    ----------------------------[spoiler] ---------------------------

5.Sezon da Logan'a emirler yağdıran Graham Jack'ın kardeşi çıktı ?
    Şu 6.sezonda da aileler işin içine girdi valla :DD ; Davıd & Wayne Palmer'ın kızkardeşi, Jack'in ailesi ,halbuki hiç bahsedilmemişti önceki sezonlarda . Graham olayı bana biraz saçma gibi geldi ::) , açıkçası çokda şaşırmadım (ama tahmin de edemezdim yani .) Jack'ın babasına odaklanmıştım ki kardeşini gösterdi ?
    Bakalım Graham'ın 5.sezon'da yaptıkları ile nasıl bir bağlantı kuracaklar ? Yani Graham neden Jack'i öldürmek vs.. istedi ? Grahamın hemen ortaya çıkmasında da şüphe var ve en baştaki kişi kesinlikle Graham & Jack'ın babası değil .Ayrıca bence ilerki bölümlerde Çinlilerde araya girecek.(Graham ile bağlantılı olarak ) Hem daha Palmer'in Çinliler'e ne verdiği de açıklanmadı .........

-----------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 27 Ocak 2007; 23:47:54 >

• @eyoruk hocam katılıyorum bende yazdıklarına.

spoiler--------------

ard arda 5 sezon izleyen biri olarak söylüyorumki;ilk 10 bölümdeki kötü karakterler 10.bölümde ölür ve sonra bi üstleri gelir onlarda 16-17 de ölür ve en üstleri gelir bu heeeeeeeeep böyle olmuştur o yüzden heyecanımı sonraya saklıyorum artık...bu heriflerin adını bile hatırlamıycaz çünkü

spoiler-------------

• 6.bölüm bu akşam mı ? Öyle isi yarın sabah başlarız...
  • ben acele etmiyorum artık..
    çarşamba indiririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

7600gt yi koyu yazmakla olmuyo öyle indirdiysen izliycen hemen

işin enteresanı daha hala izlemeye başlamadım
  • Notv sunumu sağlam değil miş ..Diğer dizilerde de (heroes , p.break.) sağlam çıkmıyormus...Baska sunumları bekleyin.
  • Başka sunum çıkmadı..
    İndiren arkadaşlar var ise ;
    24 s06e06 hdtv xvid-notv (eztv) sunumu sağlam mI ?

http://www.torrentreactor.net/view.php?id=761883
  • nasıl değil ya 3000 seedi var 3 dizidede notv de ben indiriyorum valla..
  • Bende başladım indirmeye ; p.break xor sunumu 24 ile heroes Notv..Bakalım nasıl çıkacak ?
  • ben indirdim bile no problem
  • bu bölüm çok sakindi.son sahnesi(o da alışıldık aslında) ve jackin babası dışında hiçbir şey yoktu diyebilirim...
  • Ulen 2 bölüm kaçırdık topice korkudan giremiyorum valla yanlışlıkla spoiler okuyacam diye ödüm kopuyor

Jackin kardeşine ben de çok şaşırdım açıkcası böyle bişeyi beklemiyordum. Bu arada başkanın yanında duran gıcık, uyuz adam da komutanı iyi delirtti.
    -Başkan konuyor laaaa sussana demesine çok güldüm

Chole üzüldüm. Tanıdığım herkes ölüyor derken o kelin yanında olmasına uyuz oluyorum. Halbuki benim olmam gerekiyor Chole teselli kampanyası başlatıyorum @Empyrium hacum seni değil Chole ye CTU kapısına bile yaklaştırmam ona göre

• dizi güzel başladı ama yine tekdüze halini alıyor gibi

hocu biz sevişiyoruz zaten onla
    netten bulmuş hacklemiş beni uydudan
  • 24 6. bölüm 6. sezonu izleyen varsa 1 gb olarak boyut gözüküyor torrentlerde doğrumudur???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chloe

24 6. bölüm 6. sezonu izleyen varsa 1 gb olarak boyut gözüküyor torrentlerde doğrumudur???

yanlıştır o yanlış.
    şaka mısın sen??
    sevişiyoz dedim chloe ler doldu feyk feyk

• Hadi bakalım dizi daha da güzelleşmeye başladı
  • İlk 4 bölümden sonra durgun 2 bölüm izledik.Ama 24'ün durgun bölümü bile başka oluyor canım.Haftaya 24 'den bomba gibi bir bölüm bekliyorum yoksa karışmam!!!

------------------------Spoiler------------------
    5.sezonda Graham'ın Jack'ı öldürmek istemesi ve Logan ile anlaşması ,Çinliler vs .olaylarını açıklamazlar ise çok saçma olur .Yani kesin açıklamaları , iyi bir yere bağlamaları lazım .. Yoksa en önemli şey havada kalır..
    -----------------------------------------------------------
  • "Jack Bauer is return" yazısını kim değiştirttiyse tebrik etmek için girdim topice ama
    doğru yolu kendin bulmuşsun sanırım bezo'cum
    daha öyle bi tense yok unutma

buarada ben hala sezon5teyim, bitsin, bikaç hafta sonra geliyorum yanınıza
  • tensene biliyim la niye gelip söylemedin hemen has olacaktı galiba ya da hiçbişe olmayacaktı
    ben sırf jack için izliyorum, başkanın yanındaki adama çok kıl oldum bu arada
  • ya cidden kafayı yicem ben bir türlü indiremedim 6. sezon 6. bölümü??? izleyen varsa help pls!!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.