Şimdi Ara

24 Live Another Day (2001– ... ) 9. Sezon BİTTİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
17
Favori
77.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orda elemanın girdiği trip,hezeyan ve şaşkınlık kombinasyonunu yaratmak istedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

orda elemanın girdiği trip,hezeyan ve şaşkınlık kombinasyonunu yaratmak istedim.

realitik düşünceyle sanırım düşüncelerini aktarabilmişsin
  • hoca bu arada rome dexter 4400 theoc ye başla derim 4 ü de iyiilk başta lost prison 24 ten başka izlemem dandiktir diyodum ama dizi olayı iyiymiş ya hepsi amerikan zaten alışıyosun istemeden adamların tarzına falan her dizi sarıyo
  • Sağol..

Az önce 4.bölümü bitirdim. ABOVVVVV diyorum başka bir şey demiyorum..ABOOVVVVV :DD
    Daha önce benzeri olan olaylar olmasına ve bazı sahnelerde geçen sezonların tekrarlarına rağmen yine de diken üstünde izlettiriyor bu dizi kendini!!! Böyle başka bir dizi çıkmaz herhalde.. :super:

[Spoiler]----------------------------------------------------
    Ve Jack çökmüş durumda resmen..Adam ne hale geldi yaaaa. Ayrıca Curtis'in vurulma olayını önceden spoiler'lere bakma aptallığı göstererek öğrenmiş olmama rağmen bir tuhaf oldum..Bakalım daha neler olacak ? Yalnız bu bölümde bir şey saçma geldi ; Scot'un annesi polisle görüşmek istiyor ve sonra karşısına polis değil de CTU çıkıyor :sok: ? Bu nasıl iş anlamadım.? :DD
    [\Spoiler]------------------------------------------------------
  • terör olayı oldu mu polis anında ctu ya sevkediyo e bi de kiritik gün..
    ben bu dizi de saçma bi nokta bulundurmam arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 20 Ocak 2007; 14:04:52 >
  • Valla saçma dediğim gözüme takıldı biraz garip geldi Yoksa dizi 1 numara
  • Bu dizi de hata olmaz

Resimdeki aslında kameramanın eli değil

24 Live Another Day (2001– ... ) 9. Sezon BİTTİ
  • BEn daha 3.sezondayım.. Kim Ctu da Olması güzel olmuş..artık tek başına dağlarda taşlarda gezmez hiç olmazsa jacki daha çok izleriz
  • herkese ii aksamlar oncelikle simdiden ozur dilerim boyle bir mesaji buraya yazdigim icin fakat gozum hic bisi gormuyor... 24 sever olarak 6. sezonu indirmeye basladim ama daha ocakin basinda 9-10 gibi yani tvde yayinlanmadan, ilk bolum 282 mblik bir dosyaydi ve avi formatindaydi... her neyse bu bölümü indirdim ve izlemeye basladim fakat izlerken 23 saniyede hep duruyor yani takilip kaliyor, ayni sorunu scarface adli filmde de yapiyor. dosyanin adi soyle "24.S06E01.6AM.TO.7AM.PROPER.DVDRip.avi" filmin dosyasinin da adi soyle "Scarface.CD1.DVDRip.Xvid.Voodoo.avi"

yalniz diger bütün filmleri dizileri izleyebiliyorum.(Lost,Prison Break,Heroes) yalniz 24 ve Scarface de bunu yapiyor. bütün codeclerim kurulu yani klite mega codec packi kurdum gene olmadi, daha sonra ace mega codec vardi onu kurdum gene olmadi..anlayacaginiz üzere kafayi yemek üzereyim bu sorundan dolayi yardimci olabilirseniz cok sevnirim...
  • Bazı arkadaslarım da benzer sorunlarla karsılastı en azından farklı dosyalarda karsılastılar. Avi dosyalarını virüs taramasından gecirdiniz mi? Bunun yanında imkanınız varsa farklı bir bilgisayarda deneyin...
  • sorunu biliyorum kesin konuşmayayım ama codecle uzantıyla veya virüsle alakası yok.
    bs player var sende büyük ihtimal ya da wmp 10 vs.
    önerim; VLC(videolan client) PLAYER ve WMP(windows media player) CLASSIC de açmayı denemen bu ikisi genelde eksik dosyaları sorunsuz açabiliyor..
    inndir.com da aynen arat indir dene.
  • Haftaya finaller bitiyor dizi stoklarımda bitti.elinde dizinin tamamı olan arkadaşlar varsa takasa girelim kendileriyle yada sevabına çekip versinler.Çok merak ettim şu diziyi.Tb de Christmas stocking'de veriyorlardı ama kaçırdım maalesefH
  • torrent leech de sezon 1,2 ve 5 var 3 ve 4 te bit-soup ve revolutiontt de olması lazım..
  • Ben bu diziyi yeni görüyorum yaf.İndirilesice bir şeymi acaba
  • kesinlikle
  • ayrıca tv torrents te gelmiş geçmiş gelen gelmeyen bütün amerikan dizileri var

serseri o tanrının eli olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 22 Ocak 2007; 3:52:07 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu dizinin yeni tutkunu oldum. Eski sezonlarını izlemek istiyorum. Birçok program ile indirmeye çalıştım. Fakat indiremedim. DVDRip'leri elinde olan varsa bana pm atabilir mi? Çok teşekkürler
  • 5.bölüm nete düştümü ?
  • hoca naaptın ya saat daha 9 sen 5 de sormuşun bi de
    bu gece 2 de falan düşer hepsi..24,prison,heroes..ve niceleri
  • Ben dün gece yayınlandı ABD de diye biliyordum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.