Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
28
Favori
38.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
21 oy
Giriş
    Bana düşmez ama firma'nın hatasının cezasını kendinize kesmeyin .
  • Bende daha takip numarası yok. bu hafta sonu bulundugum ilden ayrılıyorum. 13ünde siparişi verirken aklımdan geçen ''gidene kadar kahve keyfi yaparım''dı. şuan ben gitmeden kargo gelsin yeter modundayım :)
  • Bende nerde kahvelerim diyordum, sanırım oran yanlış verilmiş. %5 kısım gönderilen kargolar olacaktı, 12 sinde sipariş verdik ne yazımıza cevap verildi, nede sipariş kısmında bir ilerleme var. hazırlanamadı gitti, hasat edilecek hasat vakti bekleniyor galiba kenya dan.

Orijinalden alıntı: CnkYgT

Bana düşmez ama firma'nın hatasının cezasını kendinize kesmeyin .

yok hocam kendime ceza vermiyorum. iştahım ve hevesim kalmadı sadece, öyle çok kahve sever biri değilim zaten. görünce alayım deneyeyim dedim ama bekleme süresi çok uzun oldu. onu aşmışken kahve içeceğim diye kendimi hazırlayıp french press in eksik olduğunu görüp içemememle final oldu. aileme mahcup olmam cabası. starbucks da, diğer kahve firmaları da evime yakın. canım çektiğinde zaten gidip içiyorum. benim için çok değişen bir şey olmayacak yani.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• 12 şubatta sipariş vermiştim 12927 sipariş numarası ile, halen hazırlanmakta görünüyor, bu hafta da gelmez mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarampol -- 23 Şubat 2015; 9:29:20 >
  • 12 şubatta 12895 sipariş numarası ile vermiş olduğum siparişim halen hazırlanmakta gözüküyor, 19 şubatta telefon etmiştim, havalardan dolayı kargocuların gelmediğini söylediniz, pazar günü aradım, yerinize yakınım uğrayıp alayım diye paketimin kargoya verildiğini bugün için elimde olacağını söylediniz, mng, yurtiçi ve aras kargoda adıma bir kargo olmadığı söylendi, nasıl bir satış ve teslim politikanız var anlamış değilim, 1500 civarı sipariş aldğınızı için gecikme yaşandığını söylediniz, ama çoğu firma günlük 1500'ün üzerinde siparişi kargoya verebiliyor. tamam bu kahvedir, çekirdekler çekilecek tek tek paketlenecek v.s ama 11 gün gecikmede normal değil. kahveden memnun kalacaksam da hizmet den memnun kalmadığım için bir daha sipariş vermemeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

12 Şubat'da 12951 sipariş numarasıyla kahveleri öğütülmüş olarak sipariş verdim.

Sipariş halen hazırlanmakta olarak göründüğü için daha sonra 18 Şubat'da 13236 sipariş numarasıyla'da bir adet el değirmeni sipariş edip, eski siparişimdeki kahvelerin öğütülmemesini ve iki siparişin beraber gönderilmesini rica ettim.

Halen gelen giden yok. Umarım bugün doğru olarak siparişlerimi alabilirim.
    5 sefer de kargo sirketini arayip duzeltsinler diye aradim. hala düzelmedi.
    edit: sonunda halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongio -- 23 Şubat 2015; 21:58:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim geçen hafta teslim edilen siparişimdeki french press ürünü durduğu yerde çatladı.. mutfakta bulaşıklıkta kendi halinde duruyordu, bu sabah kahve yapayım diye heveslenmişken bir de baktım derin derin çatlaklar var.. e-gurme'yi arayıp durumu bir yetkiliye bildirdim.. kendisi, ürünün resmini çekip göndermemi rica etti ve yenisini göndereceklerini söyledi.. ben de çektim gönderdim resimleri, bakalım... inşallah hemen yenisi gelir..
  • evet bu haftadan itibaren su ısınmaya başladı benim için, parasında da değilim ama sipariş gelecek diye yeni kahve de alamıyoruz, elimiz kolumuz bağlandı.
    bu hafta da gelmeyecekse bilgilendirin ki haftalık nevaleyi alayım , kahvesiz kalmamayım en azından.

bugün pazartesi 23 şubat 2015, firma yetkilisinin forumda detaylı ve bağlayıcı bir açıklama yapması şart.

kampanyadır, yoğunluktur, kar tatilidir, insanlık halidir, ufak bir işletmedir vs. ama buraya gelip de 5 dk. ayırıp bilgilendirme yap-a-mamak itibarınızı çok hızlı bir biçimde azaltıyor. işin kötü tarafı şu ki donanımhaber dünya genelinde çok büyük bir forum ve burdaki tüketicilerin yorumları yada alışveriş geçmişleri google ile rahatlıkla ortaya dökülüyor. başka sözlüktür, forumdur tonla mecrayı saymıyorum bile.

internette perakende yapıyorsanız çok hızlı da yükselirsiniz çok hızlı da düşersiniz, aman dikkat!

• benım siparişim bugun elime ulaştı sipariş kodu 12901 işte oldugumdan deneme şansım olmadı akşam evde denerim bakalım nasıl bir sürpriz bekliyor bizi, en azından sipariş doğru görünüyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişim şuanda geldi. bir dahaki sipariş yada kampanyada firma gerekli tedbirleri alır umarım. birde insanların gerilmesinin sebebi kargo gelmesine rağmen hazırlanıyor yazışı :) herkese kargo takip numarası ulaştırılsa böyle bir problem olmayacaktı.

Orijinalden alıntı: aserto

Benim de 13 şubatta verdiğim 13119 no'lu siparişim hala "hazırlanmakta" olarak görünüyor

Benim kargom da az önce teslim edildi (irish cream + french press), şu anda deneme imkanım yok ama inşallah bu kadar beklediğimize değer
  • Şimdi telefonla arayıp sipariş durumumu sorduğumda, cuma ve cumartesi günü elimizdeki tüm siparişleri kargo firmasına ulaştırdık, bu akşama kadar hepsi işlenmiş olur sanırım dedi. İşlenmekten kastı da muhtemelen, barkodlanıp dağıtım bölgelerine gönderilmesi.

Yani en iyi ihtimalle yarın akşama kadar siparişler elimizde olacak umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulcelik -- 23 Şubat 2015; 14:57:29 >
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Ayın 12.sinde verdiğim sipariş beş dakika evvel teslim edildi...
    Paketleme çok başarılı...Isıya dayanıklı French Press sipariş etmiştim,kırılmadan geldi...Arkadaşlar sağolsunlar öyle özenli paket yapmışlar ki yumurta bile olsa kırılmadan gelirdi,o derece...
    Akşam yemekten sonra kahvemizi yapıp içelim ve gurme dünyasına adım atalım bakalım...

Kampanyayı haber veren ve uygun fiyatla bizi kahveyle tanıştıranlara çok teşekkürler...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.