Bildirim
[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (41. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
4 iş günü oldu hala kargoya verilmemiş görünüyor lanet olsun ki ulaşabileceğim tek bir telefon numarası bile yok
_____________________________ -
Arkadaşlar neden bu kadar acele ettiniz, anlayamadım. Güvenilmez site olsa tamam ama adamlar hem kaliteli hem güvenilir. Daha önce kampanya dönemlerinde beklettiklerini herkes biliyordu. Ben de son kampanyada siparişimi verdim ve bekliyorum. Evde 1-2 günlük kahve kalınca mı sipariş geçiyorsunuz? _____________________________ -
Merhaba,
LÜTFEN OKUYUN; FİRMA YETKİLİSİYLE TELEFONDA KONUŞTUM:
Arkadaşlar ben yaklaşık 20dk önce firmaya, siparaşimin durumunu soran bir mail attım ve bilgi istedim. Mailin altına da telefon numaramı yazmıştım. 5 dk geçmedi beni aradılar, ve durumlarını anlattılar. Konuşmanın tonu müşteri/firma şeklinde değilde iki arkadaş arasındaymış gibi geçti. Telefondaki arkadaş Perşembe ve Cuma günü, 2 günlüğüne yapılan kampanyada beklediklerinin çok üzerinde sipariş aldıklarını, eleman sayılarını arttırmış olmalarına rağmen yetişemediklerini söyledi. Bu haftabaşından beri de aralıksız çalıştıklarını, istemeden de olsa mağduriyet yarattıklarını söyledi. Kar yağışı sonucu Çarşamba günü kargo firmasının çalışmadığını, bu sefer de bugünden itibaren, hazırlanan siparişleri çıkartamama sorunu yaşadıklarını söyledi. Bugün ve yarın siparişlerin çok büyük oanda karfoya verileceğini ekledi.
Telefondaki arkadaşın konuşma şekli ve anlattıkları beni ikna etti. İşlerini iyi yapmaya çalışan ama yönlerini el yordamıyla arayan bir firma var karşımızda. Biz de anlayışsız ve yol gösterici olmazsak işlerine devam edemezler ve seçeneklerimizden birini kaybederiz. Ben de sizler gibi mağdur durumdayım ama eğer karşımdaki firma bu mağduriyetin farkındaysa ve ders çıkarıyorsa uzun vadede mağduriyetim ortadan kalkar. Bu kampanyada 214TL'lik sipariş vermiştim; bir dahakine daha fazla vereceğim (gelen çekirdekten memnun kalacağımı varsayıyorum :) )
Konuşmanın sonunda şunu söyledi: iki ay kadar sonra bir kampanya daha yapacaklarmış ve bu sefer daha fazla eleman takviyesiyle kargoyu aynı gün çıkarma hedefinde olacaklarmış. Hatta şaşıracaksınız ama şunu söyledi: Ofislerine kamera sistemi kurup internetten canlı yayınla çalışmayı paylaşacaklarmış.
Selamlar_____________________________ Fırat Çıngı
-
Yürüyerek gidip alip gelsem simdiye kahveyi bitirmiştim :) umarim haftaya elimize ulasir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklight8 -- 19 Şubat 2015; 17:04:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Firmanın sitesindeki sipariş takip paneli iki kampanyadır bir işe yaramıyor ya işlevsel hale getirilmeli yada kaldırılmalı.
Türkiyenin kullanıcı sirkülasyonu en büyük forumuna kampanya yaparken bence ne kadar hazırlıklı olsa azdır, çünkü kampanyayı forum üzerinden yönetirken reklam yapıyorsun ama aynı zamanda risk alıyorsun, bir kişi forum sayfasıyla ilgili görevlendirilmeli.
Ben siparişimi verdim ve unuttum ama ilk defa alanlar haliyle soruyor nerde bizim kahveler, yapılacak 3. kampanya bu kargo konusundaki olumsuz imajını düzeltmek için son şansı firmanın.
Naçizane ve dostane tavsiyelerim firmaya
_____________________________ -
Benim de siparişim hazırlanmakta diye gözüküyordu fakat bugün geldi,yer Ankara. _____________________________ AMD Phenom II X6 1055T / ASUS M4A89GTD Pro USB3 / Kingston 4GB DDR3 1333 MHZ / HIS HD5850 / Samsung SH-S223C 33X / WD 3.5 inch 1TB / XIGMATEK Pure Black Edition 700+80W / Asus MS238H 23" Full HD LED / Windows 7 Home Premium Türkçe -
quote:
Orijinalden alıntı: ahbap
http://i.hizliresim.com/rg3nRm.jpg
http://i.hizliresim.com/mG3m18.jpg
http://i.hizliresim.com/pR0lBr.jpg
http://i.hizliresim.com/gkqE80.jpg
bu benim siparisin aynısı. iyi günlerde kullanın. french pres nasıl? bir litrelik mi?_____________________________ " Öncekiler & Biz " oku hayatımız değişsin.
-
kavrulmuş çekirdeği bir kaç gün dinlendirmek lazım zaten bu açıdan çok sorun görmedim ben arkadaşlar
Ayın 12'sinde sipariş verdim. Pazartesi kargoya verilecek dendi olmadı salı günü mail geldi bugün verilecek diye. Hala ortalıkta yok, hazırlanmakta yazıyor.
keske kargo bilgilerini girseydiniz. güven verme acisindan cok onemli bir faktor. insanlar beklerken en azindan yolda mi degil mi merak ediyor tedirgin oluyor.
4 5 ay hb nin geri görüş kamerasını bekleyen forum iki gün kahve bekleyemiyor...
Sözde çarşamba kargoya çıkmıştı siparişler. Sorduk şubeye gelen giden bi' şey yok. Mail attık cevap yok.
tchibo dan şaşan aklımı
_____________________________ çok olmadığımız kesinçok olan tarafta değilizçok olan tarafta olmayacağız -
İnanılmaz acımasız bir forum olduğumuzu düşünüyorum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim
Hala gelmiş hediye paketi isteyen adam hediye paketi ücretini ödesin diyorsunuz, yav size ne? Firmanın sahibi misiniz, temsilcisi misiniz, maliyet uzmanı mısınız? Kendinizin de bir tüketici olduğunu unutuyorsunuz ve firmaya yeni bi gelir kapısı açarken kendinize maddi külfet yükleyecek bir öneride bulunuyorsunuz. Enteresan insanlarsınız vesselam.
arkadaşım belki hediye edecek diye çeviren sizdiniz ben de adamın hediye paketi masrafını ben niye bir sonraki siparişimde ek maliyet olarak ödeyeyim diye cevap verdim. normali sizseniz ben iyi ki enteresanım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ everybody loves somebody sometime
everybody falls in love somehow -
+1
Popüler başlık konusunda gözükürse, ipini koparan gelir alışveriş yapar, kahve uzmanı gibi de ahkam keser, çok normal._____________________________ -
Firmanin asil sizlerle mucadele etmesi gerekiyor!
Insanlar goruyor, ucuzmus diyor alip deniyor, kahveyle tanisiyor ne guzel.
Google'dan okunup ogrenilebilecek uc-bes sey icin digerlerini asagilayip kirip doken, cahillikle suclayan, gitsinler 3'u 1 arada icsin diyenlerin derdi ne ki?
Tatli su elitistligi yapmayin gelin biz cahillerle barisin beraber yudumlayalim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 20 Şubat 2015; 10:37:12 >
8 günde kargoya verilmemesi normal gibi karşılayan arkadaşlar olmuş. Kar falan bahane olamaz 8 günde İstanbul'dan kargoyu çıkarmamaya.daha da bugün kargoya verilip verilmeyeceği bile muamma.ayrica kahveler kavrulmuş bekliyor, yani geldiğinde 7 gün geçmiş olacak en az üzerinden.
meh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 20 Şubat 2015; 11:04:18 >_____________________________ -
french press iyi hocam, daha önce dandik bir french press kullanmıştım, bu ona göre gayet iyi. 1 litrelik değil, tek içimlik veya bir buçuk içimlik kahve çıkarıyor, bardağa/fincana ne kadar doldurduğunuza göre değişir :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim!](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fc3%2f75%2fd1%2fc375d132766648d78610902bffef16e2.jpg&t=102944303&width=480&text=1)

Hızlı
iOS
Android