Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modifix06

Arkadaşlar nescafe felan içmek istemiyorum artık, bu işe bi adım atmak istiyorum. Ucuz yollu hangi kahve makinasını önerirsiniz ve beraberinde burdan hangi kahveyi

Filtre kahve tadmak istiyorum , şekersiz içerim

Sitedeki ısıya dayanıklı french press başlangıç için çok ideal bir seçim olacaktır. Kahve olarak ise, Colombia excelso opitmum bir tat sunar. Uç lezzetler için Kenya AA, Indonesia 'seçeneklerini deneyebilirsiniz. Bir kere filtre kahve içip de nescafeye dönen daha görmedim ben zaten :)
  • TzisTa kullanıcısına yanıt
    Geçen kampanyada ben almadım ancak bu kampanya için özel sunulan 3 çeşit yöresel kalite olarak tartışılmaz bence hocam. Belki sizin için uygun olacak kavurma derecesini yanlış seçmiş olabilirsiniz.
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    kargo bedava kampanyası bulmuşken giffard beyaz çikilata şurubu da aldım. 27tl olduğu için bedava kargo oluyor. %10 da net kart indirimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahaeray kullanıcısına yanıt
    hocam belki kavurmadan aroma kaybetmiş olabilir bilemedim, not kısmına eğer kavurmayı az veya çok derseniz ona göre düzenleyip yolluyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

kargo bedava kampanyası bulmuşken giffard beyaz çikilata şurubu da aldım. 27tl olduğu için bedava kargo oluyor. %10 da net kart indirimi

anlamadım hocam ekstra %10 daha mı indirim var ?
  • çok miktarda kahve alacaksam çiğ çekirdek olarak alıp daha sonra kavurmam mı gerekir? elimde french press var. ufak çapta bir kavurma makinası alabilirim bunun için. yol gösterebilen olursa çok memnun olurum.
  • e-gurme'de orta kavurulmuş full city'ye koyu da full city+ 'a mı denk geliyor? daha önce kullanan arkadaşlar belirtebilir mi?
  • Neredeyse hepsinden sipariş ettim, baya deneysel kavurma ve öğütmeler beni bekliyor

3 kiloluk sipariş ettim daha da alasım var ya, cayır cayır yanıyor fırsat yanıyoor
  • boçi B kullanıcısına yanıt
    paypal ile neden ödüyoruz, ekstra kampanya mı var yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesty nazgul

çok miktarda kahve alacaksam çiğ çekirdek olarak alıp daha sonra kavurmam mı gerekir? elimde french press var. ufak çapta bir kavurma makinası alabilirim bunun için. yol gösterebilen olursa çok memnun olurum.

Aslında çok çok uzun süre saklamayacaksan çiğ çekirdek almana gerek yok kavrulmuş al o 6 aya kadar koruyor tazeliğini bi daha kavurma makinasına masraf etmemiş olursun ama öğütme işlemini nasıl yapıcaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

e-gurme'de orta kavurulmuş full city'ye koyu da full city+ 'a mı denk geliyor? daha önce kullanan arkadaşlar belirtebilir mi?

Full City Plus için orta kavurmaya denk geliyor demişti Mehmet Bey. Sipariş notu kısmında hangi kavurma şeklini istediğinizi belirtirseniz ona göre kavururlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

paypal ile neden ödüyoruz, ekstra kampanya mı var yoksa?

Benim nedenlerim;
    1, siparişte bilmediğim bir site diye
    2, siparişte paypal puanım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

quote:

Orijinalden alıntı: loftuk

Sitede 1*4 filtre kağıdı yok, sizce de çok saçma değil mi? :/

bunlardan biri değil di mi hocam, cehaletimi mazur görünhttp://www.e-gurme.com/makine-ekipman/barista-ekipmanlari/filtre-kagitlari/

Hario lar olabilir ama onlarda da stok yok. Delonghi ICM 15250 model makina aldım kağıt bitecek kaygısıyla kahve yapamıyorum doğru düzgün şöyle 1000 lik bulsaydım da doya doya kahve içseydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

quote:

Sitede 1*4 filtre kağıdı yok, sizce de çok saçma değil mi? :/

bunlardan biri değil di mi hocam, cehaletimi mazur görünhttp://www.e-gurme.com/makine-ekipman/barista-ekipmanlari/filtre-kagitlari/

Hario lar olabilir ama onlarda da stok yok. Delonghi ICM 15250 model makina aldım kağıt bitecek kaygısıyla kahve yapamıyorum doğru düzgün şöyle 1000 lik bulsaydım da doya doya kahve içseydim.

yok mu hocam hiçbir yerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: brkg

quote:

e-gurme'de orta kavurulmuş full city'ye koyu da full city+ 'a mı denk geliyor? daha önce kullanan arkadaşlar belirtebilir mi?

Full City Plus için orta kavurmaya denk geliyor demişti Mehmet Bey. Sipariş notu kısmında hangi kavurma şeklini istediğinizi belirtirseniz ona göre kavururlar.

hmm.ben orta olunca full city olur diye düşünmüştüm. e peki orta full city+ ise koyu neye denk geliyor?full city plus üstü kavurma pek yaygın değil çünkü.
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu bilgi doğru değil. Kavrulmuş kahve kısa sürede bayatlamaya başlar. 6 ay tazeliğini koruyan yeşil çekirdektir.
    Yeşil çekirdeği kavurduğunuz anda normal bir yiyeceğe dönüşüyor ve bayatlamaya başlıyor.

Bu konu oldukça tartışmalı ancak tazelik önemliyse kısa sürede tüketeceğiniz kadar veya içeceğiniz zaman hazırlayacak şekilde almalısınız. Bu yüzden yeşil çekirdek alıyorum.

Amerikan Ulusal Kahve Birliği 2 hafta içerisinde tüketeceğiniz kadar kavrulmuş kahve almanızı tavsiye ediyor:
    http://www.ncausa.org/i4a/pages/index.cfm?pageid=70

https://www.sweetmarias.com/roasted.storage.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 12 Şubat 2015; 11:37:52 >

• valla çekiniyorum her an indirim biter mi diye,
    önceki konudan ve burdan gördüğüm

- black harman beğenilmiş
    - yemen türk kahvesi ayarında çok beğenilmiş fakat kampanya dışı/stok yok
    - kolombiya espresso için beğenilmiş.
    - endonezya her yerde çok pahalı, azr/talep dengesi yada üretim maliyeti sebeplidir,

bismillah diyip bu sitenin ürünlerinden başlamak lazım ama şöle iyi bir başlangıç yapmak lazım :)

ben uzman olmadığıma göre black harman ile başlıyorum, bakalım nasıl yapmışlar (benim gibi tchibo 'dan alan biri için her türlü taze kahve iyi gider sanırım )
    bir sonraki farklı siparişte nüansları yakalarız
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    biz bu durumda az kavrulmuş seçeneğini mi deniyelim?
    tecrübeli ve önceden sipariş vermiş arkadaşlardan fikir bekliyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkg

quote:

hmm.ben orta olunca full city olur diye düşünmüştüm. e peki orta full city+ ise koyu neye denk geliyor?full city plus üstü kavurma pek yaygın değil çünkü.

Aslında Full City Plus orta-koyu kavurmaya denk geliyor, koyu kavurma ise tahminen French Roast ve Italian Roast için seçenekler arasına koyulmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Talvehtia

Maalesef bu bilgi doğru değil. Kavrulmuş kahve kısa sürede bayatlamaya başlar. 6 ay tazeliğini koruyan yeşil çekirdektir.
    Yeşil çekirdeği kavurduğunuz anda normal bir yiyeceğe dönüşüyor ve bayatlamaya başlıyor.

Bu konu oldukça tartışmalı ancak tazelik önemliyse kısa sürede tüketeceğiniz kadar veya içeceğiniz zaman hazırlayacak şekilde almalısınız. Bu yüzden yeşil çekirdek alıyorum.

Amerikan Ulusal Kahve Birliği 2 hafta içerisinde tüketeceğiniz kadar kavrulmuş kahve almanızı tavsiye ediyor:
    http://www.ncausa.org/i4a/pages/index.cfm?pageid=70

https://www.sweetmarias.com/roasted.storage.php

"Instead, store coffee in air-tight glass or ceramic containers and keep it in a convenient, but dark and cool, location. " bunu ilk defa duydum ben normal gündelik mutfakta saklıyodum karanlıkta saklamanın olayı nedir acaba hocam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.