Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne alınabilir sıcak olarak taze çekim falan

konudan uzak olanlara örnek verilirse geçelim bizd bi sipraiş
  • Klasik türk kahvesi alırım genellikle mehmet efendi. Nasıldı tatları geçen sefer alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Az kavrulmuş çok kavrulmuş, ince kalın nasıl alalım?
    Ayırca al şunu da mutlaka dene dedğiniz kahve var mı? Makinem felan yok.
  • Colombia Peaberry'i denemek istiyordum on numara oldu çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Ne alınabilir sıcak olarak taze çekim falan

az önce bir arkadaşa da önerdim hocam eğer yeni başlayacaksanız colombia çeşitlerinden alabilirsiniz, daha önce de söylediğim gibi tadı ortalama ve dengeli yani ilk denemeler için bence gayet idealdir, french press yada kahve makinanız var sanıyorum di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Ne alınabilir sıcak olarak taze çekim falan

az önce bir arkadaşa da önerdim hocam eğer yeni başlayacaksanız colombia çeşitlerinden alabilirsiniz, daha önce de söylediğim gibi tadı ortalama ve dengeli yani ilk denemeler için bence gayet idealdir, french press yada kahve makinanız var sanıyorum di mi?

Var bende kahveci sayılırım ama siteye yabancıyım
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler, sayesinde tam bir önceki kampanyadan kalanları yudumladıgım anda yeni sipariş geçtim.
    Fakat sitede bir hayli mantık hatası var. 250 gr kahve alınca %45 indirim yapıyor, daha ucuz olması gereken 1 kg seçildiğinde indirimi sadece 250 gr için yapıyor, yani 750 gr ı normal fiyattan. O yüzden 4x250 gr sipariş vermek daha mantıklı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Zat-ı Muhterem] kullanıcısına yanıt
    afiyet olsun hocam
  • newborn N kullanıcısına yanıt
    Şimdi denedim sizin için, 1 kg Brazil Santos deniyorum, kuponu giriyorum, 68.40 TL'den 37.62 TL'ye düşüyor.

Edit: Yeşil çekirdek için söylüyorsunuz sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 12 Şubat 2015; 10:31:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

Klasik türk kahvesi alırım genellikle mehmet efendi. Nasıldı tatları geçen sefer alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Az kavrulmuş çok kavrulmuş, ince kalın nasıl alalım?

aslında zaten türk kahvesi seçeneği var tüm kahve çekirdeklerinin yani, onun için alacaksan incelik ve kalınlık ayarı düşünmene gerek yok, türk kahvesini az kavrulmuş alırsan daha iyi olabilir, öneri olarak yemen mocha matari ama stokta yok :) geldiği gibi bitmiş sanırım sulawesi alabilirsin ben de yıllık üyelikte onu seçicem hocam, makinan yoksa siteden yada başka bi yerden french press alabilirsin eğer siteden alcaksan ucuz olanı alma biraz pahalı olanı gerçekten evladiyeik olur :)

• Salepte indirim olmuyor.

Edit: İndirim sadece kahve kategorisindeymiş.

Not: Ne zaman sıcak fırsatlara girsem birşey alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif32 -- 12 Şubat 2015; 10:39:54 >
    1 kg yerine ufak ambalaj her zaman daha mantıklı, eğer tüketim hızı çok yüksek değilse paketler ne kadar açılmadan beklerse o kadar iyidir.
    denemek için ben de yaptım indirim oluyor hocam acaba sadece sizin seçtiğinizde mi öyle oldu ?
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    endonezya kahvesi her yerde diğerlerin oranla pahalı, sanırım kalitesi konusunda süpheye yer yok.
    acaba içimi çok sert midir?
    kavrulam derecesini orta olarak bırakalım mı, çok kavrulursa içimi sertleşir mi acaba?
    kahve konusuna bakamıyorum, o kadar çok sayfa var gözümü korkutuyor.

ayrıca sözen öğütücü en ekonomik çözüm görülüyor, acaba ufalama boyutu konusunda bir gelişme olmuş mudur? kahve konusunda ince ayar için öğütücüyü modifiye edenleri gördüm, ben yapmak istemiyorum kesin elimde kalır alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 12 Şubat 2015; 10:43:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Salepte indirim olmuyor.

Edit: İndirim sadece kahve kategorisindeymiş.

Not: Ne zaman sıcak fırsatlara girsem birşey alıyorum.

ahah az önce aynı şeyi düşündüm hocam, size cevap yazmak için girdim yani :)
  • Bu arada ben filtre kahve içmek istiyorum fırsatı görünce dayanamadım bana önerisi olan var mı diğer mesajları okudum ama çok anlamıyorum starbucks kıvamında bir kahve yok mu yani?
  • black blend harmanı deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurfredy

quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

Klasik türk kahvesi alırım genellikle mehmet efendi. Nasıldı tatları geçen sefer alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Az kavrulmuş çok kavrulmuş, ince kalın nasıl alalım?

aslında zaten türk kahvesi seçeneği var tüm kahve çekirdeklerinin yani, onun için alacaksan incelik ve kalınlık ayarı düşünmene gerek yok, türk kahvesini az kavrulmuş alırsan daha iyi olabilir, öneri olarak yemen mocha matari ama stokta yok :) geldiği gibi bitmiş sanırım sulawesi alabilirsin ben de yıllık üyelikte onu seçicem hocam, makinan yoksa siteden yada başka bi yerden french press alabilirsin eğer siteden alcaksan ucuz olanı alma biraz pahalı olanı gerçekten evladiyeik olur :)

direk türk kahvesi ve sakızlı türk kahvesi var, onlardan alsam

• nicknick N kullanıcısına yanıt
    Sözen'i modifiye etmeden de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Frenchpress, filtre ve Türk kahvesi demlemeleriniz için iyi bir öğütme performansı gösterecektir.
    Kavurma derecesini orta olarak bırakmanızı öneririm, kavurma derecesi arttıkça tat karamelize olur. Kısaca şöyle örnekliyim, iyi kahve çekirdeğini de kötü kahve çekirdeğini de belirli bir derece üzerinde kavurursanız tatları birbirine yaklaşacaktır, bu sebeple kaliteli kahveler açık derecelerde kavrulmalıdırlar ki nitelikli kahvenin ince nüanslarını damağımız algılayabilsin.
    Endonezya'da Sulawesi Adası’ndaki Kalossi, Toroja ve Rantepao bölgesinde yüksek nitelikli kahveler yetişmektedir. kahvenin yüksek nitelikli olmasını belirleyen ise birçok kriter bulunmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecturA

Colombia Peaberry'i denemek istiyordum on numara oldu çok teşekkür ederim

ben teşekkür ederim hocam afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurfredy

denemek için ben de yaptım indirim oluyor hocam acaba sadece sizin seçtiğinizde mi öyle oldu ?

Birkaç kilo aldıgım için yeşil çekirdek tercih ediyorum, arkadaşların dediği gibi sanırım sorun sadece yeşil çekirdekteymiş.
    (Kavrulmuş çekirdekler birkaç hafta içinde bayatladıgı ve aromasını azalttıgı için tercih etmedim).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.