Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rynell

quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Ooo hocam siz stokcu çıktınız :)

Hocam ayda 0.5 kg kahve tuketiyorum.
    Bu nedenle hazır kampanya var iken değerlendirmekte fayda var.
    Umarim bu tür kampanyalar devam eder.
    Hatta sıcak çikolata ve salepte kampanya kapsamına alınmalı.

ben en fazla 250gram o da çok zorlarsam, mehmet bey buradayken kendisine bi söyle istersen hem kampanyayı hem de salep konusunu
  • Ben standart türk kahvesi alıcam aynı mehmet efendi gibi olmasını istiyorum. cezve de yapılacak kahve.Bu aşağıadkilerden hangisini seçmem daha iyi olur ?
    Türk Kahvesi Kavruluş Biçimi:
    Türk Kahvesi Öğütülüş Biçimi:
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

Çok cahilim, French Press için hangi kahveler uygun? Bir de su soğumaz mi içene kadar?

Ayrıca Sözen değirmen ve çekirdek Türk kahvesi alacağım, fakat ahşap saplı bakır cezveyi sitenizde bulamadım.

Hocam başlıkta yazılı tavsiyeler var onlardan bakabilirsiniz french presslik kahve önerisi, diğer konuda da Mehmet bey tavsiye verecektir size mutlaka
  • Peaberry ve Rwanda french press usülü ile ,

Ethiopia Limu Grade 2 türk kahvesi usülü ile aldım

doğru tercih yapmışımdır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

kahve filtresi var mı?

Merhabalar evet kahve filtresi var :http://www.e-gurme.com/makine-ekipman/barista-ekipmanlari/filtre-kagitlari/

1*4 filtre kağıdı yok herhalde sitenizde, sizde de bulamadıysam umudu keserim artık filtre kağıdından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egurme kullanıcısına yanıt
    Öyleyse çekirdek olarak sipariş geçeyim yarım kg yöresel.

Espresso için hangi tip kavurmayı önerirsiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Haber için teşekkürler...
    Daha önce 2 kg almıştım ama bitmedi.Kampanyayı görünce 1 kg daha aldım stokta bulunsun diye.

hocam 10 lira için nba almadın geldin 15 gün sonra bayatlayacak kahveyi stokluyorsun :)

Vakumlu paketi acmadigim sürece sıkıntı olmaz.
    Nba yerine kahve almak daha karlı oldu.Kahveye verdiğim paraya üzülmem...

30. günü görmez. bayat kahve diyince insanlar nedense bayat ekmek gibi anlıyor. ilk 2-3 günkü tat uçup gidiyor. o nedenle demiştim. buradan aldığımız kahveler taze kavrulmuş, pakette bekleyince tchibo'dan starbucks'tan farkı kalmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLaXis_1907

Ben standart türk kahvesi alıcam aynı mehmet efendi gibi olmasını istiyorum. cezve de yapılacak kahve.Bu aşağıadkilerden hangisini seçmem daha iyi olur ?

Ben koyu kavrulmuş ve ince öğütülmüş seçmiştim ve bildiğimiz ebem dedem türk kahvesi tadında geldi.
  • Toplam 500 gr yöresel aldım yeni çeşitlerden. 1 ay kafam rahat. Kampanya için teşekkürler. Böyle devam etsin bu kampanya, 1-2 ayda bir gelsin böyle :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filtre kahve varmı ?

• makinem de french press im de yok. hangi kahveyi önerirsiniz? veya french press alsam neyi önerirsiniz? nescafe 3ü1 arada da hafif acımsı bir tad var, o hoşuma gidiyor mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

Çok cahilim, French Press için hangi kahveler uygun? Bir de su soğumaz mi içene kadar?

Ayrıca Sözen değirmen ve çekirdek Türk kahvesi alacağım, fakat ahşap saplı bakır cezveyi sitenizde bulamadım.

Sözen değirmeni sitemizde bulabilirsiniz, türk kahvesi için de tavsiyemiz etiophia limu alabilirsiniz, cezveler şuan stoğumuzda yok, french press için de bir çok yanıt verdik aralarından birini seçebilirsiniz,

İyi günler dileriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLaXis_1907

Ben standart türk kahvesi alıcam aynı mehmet efendi gibi olmasını istiyorum. cezve de yapılacak kahve.Bu aşağıadkilerden hangisini seçmem daha iyi olur ?

Merhabalar, öğütülüş biçimini Türk kahvesi, kavruluş biçimini de orta seçebilirsiniz,

iyi akşamlar dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Öyleyse çekirdek olarak sipariş geçeyim yarım kg yöresel.

Espresso için hangi tip kavurmayı önerirsiniz?

Espresso için önereceğimiz kavurma şekli orta ve açıktır, koyu kavurdukça tatta acılaşma ve sertleşme meydana gelecektir.
  • quote:

Arkadaşlar bu arada önemli bir not geçen kampanya sonrası gelen şikayetler sonrası Sürat Kargo ile anlaşmamızı iptal ettik ve Mng kargo ile çalışmaktayız. Hizmet kalitesi olarak sizlerden gelen geri dönüşlerden de anlıyoruz ki büyük bir memnuniyet oluştu Mng kargoya geçis sonrası.

Mng yi görünce sevindim gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: loftuk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

kahve filtresi var mı?

Merhabalar evet kahve filtresi var :http://www.e-gurme.com/makine-ekipman/barista-ekipmanlari/filtre-kagitlari/

1*4 filtre kağıdı yok herhalde sitenizde, sizde de bulamadıysam umudu keserim artık filtre kağıdından.

Merhabalar,

İhtiyacınızı info@kuzeyunlu.com.tr adresine gönderirseniz, ekibimiz tedarik konusunda çalışmalar yapacaktır, şuan için yok

İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Filtre kahve varmı ?

Hocam isterseniz mesajlar arasında gezinin epey bir kahve var filtre kahve olarak, benim tavsiyem etiophia limu kahvesi...
  • Hangi ürünü tavsiye edersiniz?

Dam Sakızlı Türk kahve alırsam Kavruluş Biçimi ve öğütülüş biçimi ne olmalı?

Edit: Popüler ürünlerdeki Irish Cream Aromalı Kahve nasıl??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 12 Şubat 2015; 19:35:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

makinem de french press im de yok. hangi kahveyi önerirsiniz? veya french press alsam neyi önerirsiniz? nescafe 3ü1 arada da hafif acımsı bir tad var, o hoşuma gidiyor mesela.

Hocam o zaman önce siteden bir ısıya dayanıklı french press ve başlangıç için colombia kahvesinden öğütülüş biçimini french press seçerek alabilirsiniz.
  • Hazır Çaylara merak sarmışken alayım dedim de inidrim kahvelerde sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.