Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    selam, bu tür ince zevklerin özendirilmesi için foruma sürekli uğrayın, yapın böyle kampanyalar .

hatta tadımlıklar gelip de kafamızda hangisi sorusu cevaplandığında yıllık yada 6 aylık için özel kampanya bekliyoruz.

"yaza kadar kahveyi nerden alsak?" sorusu çözülmüş olur / pazar payınız artar/ hem de rakiplerden abone çalmış olursunuz , 1 taş 3 kuş :)

sorular:

- sözen değirmeni yeterince ince çekemiyor diye önceki konularda üyeler içini açıp modifikasyon yapmış , tane boyutu olarak sizin makineler istenilen espresso verimini sağlar mı? en ince ayarda çektiği kahveyi beğeniyor musunuz?

- daha önce tchibo 'dan kahve alıyordum, kime sorsam taze kavrulmuş al farkı fark et dediler. Bugüne kısmetmiş . Acaba black/gold giib bir harmanla mı başlayalım yoksa %100 lokal bir çekirdekle mi? misal olsun diye söylüyorum, starbucks taki kahveleri de beğenmiyorum (tamamını denemesem de içtiklerimde hep tchibo daki gibi acıllık vardı) ama bir arkadaşta nescafe pod içmiştim daha önce hala tadı damağımda, espresso acıdır diye kafamda sabitlenmişti fakat nasıl bir kahve ise zerre acılık yoktu , aroması çok zengindi boğaznızdan iskoç gibi kayıp gidiyordu. 1 içip 1 tane daha diyeceğiniz türden.

böle bişey benim istediğim kahve :)

• Colombia excelso peaberry ve ethiopia limu grande aldım ikisi de filtre için uygun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

quote:

Orijinalden alıntı: Talvehtia

Müşterileri dinlediğiniz ve kendinizi iyileştirmeye çalıştığınız için bir pazarlama ve reklam uzmanı olarak tebrik ederim. Maalesef diğer kahve siteleri ve hatta Türkiye'deki birçok firma aynı şekilde davranmıyor. Başarılar.

Görüşünüz için çok teşekkür ederiz,

Umarım aldığınız kahveler sizi daha da mutlu eder.

merhaba,
    siz foruma dahil olmadan bir sorum olmuştu. size de sorayım. daha önce ethiopia siparişim olmuştu koyu kavrulmuş çekirdek olarak aldım ama kavrulma derecesi beni memnun etmedi. extra talep edilirse dark roast olarak çekirdeklerin yağma salma aşamasına kadar kavurma yapıyor musunuz?

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim![24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim!

• Frenchpress'le tüketiyorum. Çoğunlukla Kahve dünyasından colombiya ve guetamala alıyordum. Burdakilerden tavsiyesi olanları hangileridir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 12 Şubat 2015; 17:33:30 >
  • Konu sahibine teşekkürler. Benimde kahvem bitiyor, son 2 bardaklik kaldı.french press önerileri alabilirim.

• çekirdekleri kavurma işini nasıl yapıyorsunuz
    çiğ çekirdek olarak alıp gerektiğince kavurup öğütmek istiyorum bu konuda nasıl bir ekipman ve yöntem öneririsiniz
  • Ben starbucks'dan home blend almıştım. Buda karışım sanırım, çok yumuşak ve güzel bir içime sahip. 20 küsür tl 'ye almıştım.
    Ondan memnunda kaldım, bu sitede de fiyatlar ortalama aynı seviyede.. Buradan kilolarca kahve almak ne derece makul bana anlatabilir misiniz atladığım birşey mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Merhaba, daha önce espresso çektiğinz kahvelerde espresso makinelerinde sorun yaşamıştık ben ve forumdan bir kaç arkadaş hatırlamışsınızdır. Bir çözüm bulabildiniz mi acaba?

Hatta sorun yaşayan arkadaşlardan biri de shockfiyat nickli arkadaştı onu da davet edelim bakalım. @shockfiyat

Herkese cevap vermişsiniz ama bana vermemişsiniz?
  • kadtas kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz tarzdaki firmalar aylar öncesinden tazeliği zaten şüpheli çekirdeği kavuruyor, kahvesini paketliyor, üstüne onlar o şekilde aylarca raflarda kalıyor, çoğu bayat, seri üretim, seri kavurma kahveler. Kahve kavrulduğu zaman bayatlama süreci anında hızlanmaya başlar diyoruz. Adamların raflarında tozlu paketlerde aylar aylar öncesinden kalma kahve satılıyor.

Burada sipariş üzerine taze kavurup, öğütüp, paketliyorlar.

Aradaki fark bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 12 Şubat 2015; 17:50:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Ooo hocam siz stokcu çıktınız :)

Hocam ayda 0.5 kg kahve tuketiyorum.
    Bu nedenle hazır kampanya var iken değerlendirmekte fayda var.
    Umarim bu tür kampanyalar devam eder.
    Hatta sıcak çikolata ve salepte kampanya kapsamına alınmalı.

• kahve filtresi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Orijinalden alıntı: rynell

Haber için teşekkürler...
    Daha önce 2 kg almıştım ama bitmedi.Kampanyayı görünce 1 kg daha aldım stokta bulunsun diye.

hocam 10 lira için nba almadın geldin 15 gün sonra bayatlayacak kahveyi stokluyorsun :)

Vakumlu paketi acmadigim sürece sıkıntı olmaz.
    Nba yerine kahve almak daha karlı oldu.Kahveye verdiğim paraya üzülmem...

• Havale ismi ne olacak acaba ?@egurme

• quote:

quote:

Merhaba, daha önce espresso çektiğinz kahvelerde espresso makinelerinde sorun yaşamıştık ben ve forumdan bir kaç arkadaş hatırlamışsınızdır. Bir çözüm bulabildiniz mi acaba?

Hatta sorun yaşayan arkadaşlardan biri de shockfiyat nickli arkadaştı onu da davet edelim bakalım. @shockfiyat

Merhabalar,

Yoğunluktan dolayı mesajınızı gözden kaçırmışız özür dileriz, bu konuda en iyi çözüm, bir el değirmeni alarak kahvenizi hazırlayacağınız kendi öğütme biçiminiz olacaktır, çünkü girilen diğer mesaj ve sorularda da bahsedildiği gibi espresso yapımında bir çok değişken vardır, temp basıncı, su basınç değeri, kullanılan kahve gramajı ve öğütülme kalınlığı... Normalde her espresso makinesi için uygun öğütülme derecesi tekrar tekrar makineye göre deneme yöntemiyle bulunur, biz kullanıcılarımızın her birinin makinesinin yapısını bilip buna göre öğütme yapamadığımız için, ortalama bir değerde gönderiyoruz uyum sağlamayabiliyor, makineleri tanısak bile, ortamdaki oda sıcaklığı kazan içerisindeki suyun sıcaklığı ortamdaki nem miktarı ve espresso akışını etkilediği için yine ideal bir espresso akışı sağlanamıyor. Sitemizdeki sözen değirmenlerde %10luk bir indirim uygulanmaktadır, kalıcı çözüm sunmak için bir öğütücü alıp kendiniz taze taze öğütmenizdir.

• E-gurme yaptım oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Havale ismi ne olacak acaba ?@egurme

Merhabalar,

Buradan ulaşabilirsiniz:http://www.e-gurme.com/banka-hesap-numaralarimiz.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

kahve filtresi var mı?

Merhabalar evet kahve filtresi var :http://www.e-gurme.com/makine-ekipman/barista-ekipmanlari/filtre-kagitlari/
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

quote:

quote:

Merhabalar,

Yoğunluktan dolayı mesajınızı gözden kaçırmışız özür dileriz, bu konuda en iyi çözüm, bir el değirmeni alarak kahvenizi hazırlayacağınız kendi öğütme biçiminiz olacaktır, çünkü girilen diğer mesaj ve sorularda da bahsedildiği gibi espresso yapımında bir çok değişken vardır, temp basıncı, su basınç değeri, kullanılan kahve gramajı ve öğütülme kalınlığı... Normalde her espresso makinesi için uygun öğütülme derecesi tekrar tekrar makineye göre deneme yöntemiyle bulunur, biz kullanıcılarımızın her birinin makinesinin yapısını bilip buna göre öğütme yapamadığımız için, ortalama bir değerde gönderiyoruz uyum sağlamayabiliyor, makineleri tanısak bile, ortamdaki oda sıcaklığı kazan içerisindeki suyun sıcaklığı ortamdaki nem miktarı ve espresso akışını etkilediği için yine ideal bir espresso akışı sağlanamıyor. Sitemizdeki sözen değirmenlerde %10luk bir indirim uygulanmaktadır, kalıcı çözüm sunmak için bir öğütücü alıp kendiniz taze taze öğütmenizdir.

Kaliteli bir makina alınmalı ki bu da bütçeye bağlı.
    Açıkçası kahve makinası ile aldığım tad beni tatmin etmedi.Ben frenchpres ile kahve yapmaktan hoşlanıyorum.

Sözen dışında porlex ve hario marka el degirmenlerini de satmayı düşünmüyor musunuz.

• kafeinsiz kahveniz var mı?

• Kod U nereye yazıyoruz göremedim

Gördüm gördüm tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 12 Şubat 2015; 18:03:59 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.