Şimdi Ara

235 45 r17 yaz lastiği önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araç volvo s60 d4 modeli.Araç azıcık gaza dokundunmu sürekli patide geziyor.Şuanki lastikleri michelin primacy 3.Kışlıklarım nokian kışlıklarla pek patiye düşmüyor aşırı abanmadıkça.Şimdi sizden isteğim bu patinaj durumunu kesecek direksiyonu daha hisli hale getirecek bir lastik önermeniz.Aklımda michelin ps4 ler vardı ama onlarında 2019 üretimlisini bulamadım.

• Upper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen benzer boyutlardaki lastiklerimi Michelin PS4 ile değiştirdim. 1 yılı geride bıraktım. Aldığım günden beri dediğim tek şey "araba için harcadığım en iyi para" idi.
  • Nokian eline2 bütçeniz varsa
    Orta bütçede michelin ps4 yada conti pc6 alternatif hankook vp3
    Düşük bütçede dunlop düşünebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu ölçüde çok fazla marka-model seçeneği var. Hankook k117 modelini farklı ebatta yeni aldım aracıma daha kötü bir yanını görmedim. Contiye göre bir miktar daha seslidir ama.

• Aynı ölçülerde ps4 var aracımda, yaz aylarında patinaj yaptığını görmedim, ps4 ü alıp kış aylarında kullanmayı düşünüyorsanız yanlış yaparsınız, yaz ayları için tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    225/45/r17 Lastik Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fatal_hand kullanıcısına yanıt
    ps 4 de karar kıldım dediğiniz gibi fakat 2019 üretim göremedim internette hep eski üretim malesef
  • rewolwer_ kullanıcısına yanıt
    2019 ps 4 bulursam alacağım fakat yok malesef tabiki yazın kullanacağım şuan nokian wr4 takılı araçta
  • Michelin pilot sport4, Goodyear eagle asymetric 5, Pirelli P Zero PZ4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 18 Ocak 2020; 9:14:51 >
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt
    2019 ps 4 yok malesef dostum
  • UP
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.