Bildirim
23000 tl arac tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: chestter
Merhaba arkadaslar
Arac icin 23 bin lira gibi bir param var. Aklimda 2007 corsa lpg ve yine o yillarda punto dizel var. Yillik maksimum 20000 km yaparim. Sizce hangisi daha mantikli. Ya da baska onerileriniz olabilir mi?
o fiyata 2010 yada 2011 mitsubishi colt olabilir. incelemeni oneririm. -
Her türlü dizel istersen GP al istersen Corsa al.. Muhakkak 90PS 6 ileri versiyonlarına bak. GP-Corsa kardeş iki araç ikisi de aynı sayılır...quote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoffquote:
Merhaba arkadaslar
Arac icin 23 bin lira gibi bir param var. Aklimda 2007 corsa lpg ve yine o yillarda punto dizel var. Yillik maksimum 20000 km yaparim. Sizce hangisi daha mantikli. Ya da baska onerileriniz olabilir mi?
o fiyata 2010 yada 2011 mitsubishi colt olabilir. incelemeni oneririm. -
Ikinci el piyasasi olan bi arac istiyorum 1-2 yil icinde satabilirim. Sanirim mitsubishide pek mumkun olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Derin Mavi
Her türlü dizel istersen GP al istersen Corsa al.. Muhakkak 90PS 6 ileri versiyonlarına bak. GP-Corsa kardeş iki araç ikisi de aynı sayılır...
Acikcasi ilk aracim olacagi icin tecrubesizim sizce yakit icin dizel mi tercih etmeliyim lpg benzin mi? -
quote:
quote:
Her türlü dizel istersen GP al istersen Corsa al.. Muhakkak 90PS 6 ileri versiyonlarına bak. GP-Corsa kardeş iki araç ikisi de aynı sayılır...
Acikcasi ilk aracim olacagi icin tecrubesizim sizce yakit icin dizel mi tercih etmeliyim lpg benzin mi?
Dizel -
Mitsubishi Colt fiyat/performans anlamında ilk tercihim olurdu.quote:
Orijinalden alıntı: Derin Maviquote:
quote:
Acikcasi ilk aracim olacagi icin tecrubesizim sizce yakit icin dizel mi tercih etmeliyim lpg benzin mi?
Dizel
Alıntıları Göster
Yakıt konusunda da dizeli aratmayacağından emin olabilirsiniz
-
quote:
quote:
quote:
Dizel
Peki hocam bu fiyattaki dizeller 120bin 150bin km arasi bakimlar masrafli olmaz mi? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Dizel
Peki hocam bu fiyattaki dizeller 120bin 150bin km arasi bakimlar masrafli olmaz mi?
Yanılıyorsun 22, 22.5 civarına 2006 model ve üzeri Dynamic-Emotion boyasız veya bir iki parça boyalı 100.000 altı bulunur. İnternete aldanma satılmıyor o arabalar.
-
senin düşündüğün aralıkta 2006 1.3 dizel punto aldım memnunum. tavsiye ederim. araclarla ve sanayideki esnaf el ense muhabetin yoksa tüplü araçlardan uzak dur. 10 dk ya bir sorun çıkarıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: chestterquote:
Alıntıları Göster
23 bine gp alacaksan eger muhtemelen 2007 2008 dynamic 100 bin civarı boyasız motoru yüreyeni iyi bir arac bulursun.
fiat servislerinden bazıları expertiz yapıyor 150 yada 170 olmalı sokarsın ekspertize kafan rahat temiz bir araç alırsın işallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 13 Şubat 2014; 12:07:49 >
-
Ben Toyota yaris kullanıyorum. Ve oldukça memnunum, sanırım bütçeniz doğrultusunda alabileceğiniz araçlardan biri de o. Eğer seri araba seviyorsanız tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-38F9BBB0B
senin düşündüğün aralıkta 2006 1.3 dizel punto aldım memnunum. tavsiye ederim. araclarla ve sanayideki esnaf el ense muhabetin yoksa tüplü araçlardan uzak dur. 10 dk ya bir sorun çıkarıyorlar.
23 bine gp alacaksan eger muhtemelen 2007 2008 dynamic 100 bin civarı boyasız motoru yüreyeni iyi bir arac bulursun.
fiat servislerinden bazıları expertiz yapıyor 150 yada 170 olmalı sokarsın ekspertize kafan rahat temiz bir araç alırsın işallah.
Alıntıları Göster
-
Getz, Fiesta, Corsa önerebilirim. Aralarında bitek Getzi kullandım fena değildiquote:
Orijinalden alıntı: CerenBacaksiz
Ben Toyota yaris kullanıyorum. Ve oldukça memnunum, sanırım bütçeniz doğrultusunda alabileceğiniz araçlardan biri de o. Eğer seri araba seviyorsanız tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
Tercih sizin -
i20 der kaçarım bende sizle aynı durumdayım çok ararştırdım ve en mantıklısı i20 oldu 1.2 benzinli dizeli kesinlikle aratmayacağından eminimquote:
Orijinalden alıntı: KD69
Getz, Fiesta, Corsa önerebilirim. Aralarında bitek Getzi kullandım fena değildi
Tercih sizin
Alıntıları Göster -
Gp yerine 207 alın asla pişman olmassınız corsa kasa attıgı için benim eski kasa hoşuma gitmiyorquote:
Orijinalden alıntı: chessmania
i20 der kaçarım bende sizle aynı durumdayım çok ararştırdım ve en mantıklısı i20 oldu 1.2 benzinli dizeli kesinlikle aratmayacağından eminim
Alıntıları Göster -
18 bin TL ye 2007 benzinli punto aldım geçen sene 50 -55 bin arasındaydı kilometresi. Tüp taktırdım şuanda 90 bine yaklaştı herhangi bir sıkıntı çıkartmadı tavsiye ederim tüp ile uyumu çok iyidir. -
Tum cevaplar icin cok tesekkurler. Cok zor bi ismis bu araba secimi kafam iyice karisti.
Aksam bir kac ilan koyarak fikirlerinizi almak isterim. -
Corsaquote:
Tum cevaplar icin cok tesekkurler. Cok zor bi ismis bu araba secimi kafam iyice karisti.
Aksam bir kac ilan koyarak fikirlerinizi almak isterim. -
Sadece küçük arabalara mı bakıyorsunuz ?quote:
Orijinalden alıntı: Litejra
Corsa
Alıntıları Göster -
307 1,6 HDiquote:
Orijinalden alıntı: shinnok
Sadece küçük arabalara mı bakıyorsunuz ?
Alıntıları Göster -
sadece b segmenti araba bakıyorsan 2010 2011 colt olur ama 2. eli iyi değildir. o yüzden yarıs olabilir ama yarısın koltukları acayip komforsuzdur özellikle arka koltukları taşa otur daha iyi. ben olsam c segmenti bir araç bakarım makyajlı 307 olabilir c4 olabilir alfa 147 olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: powermoon
307 1,6 HDi
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- vti motor nedir
- koleos 1.3 tce yorum
- rover 216 si
- en ucuz plug-in hybrid
- peugeot 3008 1.5 mi 1.6 mı
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X