Bildirim
150bin tl araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Citroen C4
-
inceledim de benzin otomatik vites kombisyonunda 50 tane arac çıkıyo. pek tatmin etmedi, donanımlar felan güzel ama 160bin tl altında eli yüzü düzgün araç pek yok. yine de teşekkürler -
2015 2016 kasa corolla lar var ama otomatik bulabilir misiniz bilmiyorum , corolla dışında aynı senenin kasası olan auris de var o otomatik.
Toyota istemiyorum derseniz o fiyat bandında 2016 kasa pololarda olması gerekiyor.
-
Auris tam otomatik sorunsuzdur. Size uyan bir tanesini alabilirsiniz. Performansı çok iyi değildir ama şehir içinde üzmez. Civic hb araçlardan bilmiyorum tam o fiyatlara bulabilir misiniz, ama onlar da güzel arabalar bu fiyat civarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 17 Temmuz 2021; 18:1:11 > -
C4 -
2020 sandero stepway alacam galiba -
çünkü dediğiniz modeller benim fiyat skalama uymuyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X