Şimdi Ara

23 Yaşında üniv. 1'e başlamak. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
19.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, hepinize tek tek teşekkür ederim. Her yorumu sonuna kadar okudum.

Ben kararımı verdim; istemediğim bir bölümde 4-5 yılımı sitres içinde geçireceğime ( ki bu bölümü 4 yılda bitirebilen sadece inekötesi çalışanlar varmış ) 1 yılımı verip Bursamda kendi şehrimde istediğim bölümde evden okula okuldan eve gidip gelirim.

Ekim 3 'te ek tercihler var. Bakarsınız oradan kazanabilirim. Olmadı burayı 1 ay daha deneyeceğim, bi dersleri enine boyuna göreyim; bu sene hazırlanırım tekrar össye.

Geçen sene hiç hazırlanmadan girdim. ing. 64 doğru 14 yanlış çıktı; YGS 'den de 300 puan aldım. Çalışırsam 68 net ing den 330 puan da ygs den alırım.
  • Başarılar
  • 23 çok geç sayılmaz bence, hem önemli olan istediğin yerde okumak, ben de İng. Öğretmenliği bitirdim ki orada gördüğümüz edebiyat dersleri bile bizi baya zorladı, ki edebiyattaki dersler çok daha zordur, şiir, roman falan sevmiyorsan hiç uğraşma okuyacağım diye bölümü zaten. Öğretmenliği de rahat okursun öyle çok zorlayacak dersler yok ben 5-6 dersten kalmıştım ama yine de okul bitti zamanında.
  • bende ing bölümündeyim bence ing yi sevmiyorsan hiç başlama
  • yaşı falan olmaz bu işin. ben 22 yaşımda mezun oldum da noldu mesela, millet hala lise mezunu sanıyor sakalları kesince benle beraber mezun olan arkadaşım var mesela 90lı o, adam 4 sene bitirdi benle aynı bölümü, şimdi tıpa girdi böyle değişik tipler de var
  • 22 değil, 21 yaşına gireceksin. Çünkü kasım doğumlusun. Seneye de 22 yaşında olacaksın. Bence çok geç değil
  • Ben 1. sınıftayken 25-27 yaşında adamlar vardı , yaşı dert etme .
  • aynı yaştayız.şuan üniversite hazırlıktayım.en az 5 senem var okulu bitirmem için.bence yaş sorun değil.ama bazı durumlar adama çok koyuyor ya.

Mesela ingilizce hocamla aynı yaştayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

Arkadaşlar, hepinize tek tek teşekkür ederim. Her yorumu sonuna kadar okudum.

Ben kararımı verdim; istemediğim bir bölümde 4-5 yılımı sitres içinde geçireceğime ( ki bu bölümü 4 yılda bitirebilen sadece inekötesi çalışanlar varmış ) 1 yılımı verip Bursamda kendi şehrimde istediğim bölümde evden okula okuldan eve gidip gelirim.

Ekim 3 'te ek tercihler var. Bakarsınız oradan kazanabilirim. Olmadı burayı 1 ay daha deneyeceğim, bi dersleri enine boyuna göreyim; bu sene hazırlanırım tekrar össye.

Geçen sene hiç hazırlanmadan girdim. ing. 64 doğru 14 yanlış çıktı; YGS 'den de 300 puan aldım. Çalışırsam 68 net ing den 330 puan da ygs den alırım.

inan şu an istemediğim bölümdeyim, hiç umduğum gibi çıkmadı ama seçmek zorunda gibi bir şeydim. amacım şu seneyi bitirip gelecek sene hazırlanmak. o kadar mutsuzum ki bu bölüm bana uygun değil 4 yılımı geçiremem. yani bence dondur gir herhalde öyle yapacaksındır. 1 sene kayıp ömür bıyu istemedğin bir meslek ve bölüm için hiçbir şeydir. başarılar dilerim.

• herşey sende bitiyor dostum. 23 geç bir yaş değil güzel ve herşeyden önemlisi içine sinen bi bölüme gir oku bitir. 27-28 gibi okulu bitirp önüne bakarsın...
    içini rahat tut... kocaman bi hayat seni bekliyor.
  • ing.öğr.bölümü okuluna göre kolaydır,gazide okursan ve hocalarına denk gelirsen şu anda okuduğun üniversiteyi ararsın
  • hiç bir yorumu okumadım. kaçıncı sınıf olduğunuda bilmiyorum. Ama 4 yıldan sonra 1 yıldaha okuyup ingilizce öğretmeni olabilirsin diye biliyorum. ama 1. sınıfta isen, ve ingilizce öğretmenliği erteri sene kazanabileceğini düşünüyorsan geç derim.
  • 21 yaşında bitirdim. keşke yeni başlasaydım diyorum
  • iyi bir bölüme gideceksen neden olmasın.. 25-30 yaşında çok abimiz var okuyan...
  • bizim sınıf 40 yasında adam vardı zabıta amiriydi adam okulu dereceyle bitirdi :D
  • bende 90 11 .ci ay dogumluyum şu an son sınıftayım bölümümde 86 lı 87 li kişiler var. hazırlıkta 25-26 yaşında kişilerle beraber okudum .üniversitede hiçbir zaman yaş sorun olmaz kafana takma arkadaş. not: ayrıca 11.aydan sonra 22 den gün alcaz yani 22 yaşında sayılmayız :D
  • Sınııfın reisi olucaksın daha ne herkezi döversin
  • yaşın büyük, sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyxelcenk

bende 90 11 .ci ay dogumluyum şu an son sınıftayım bölümümde 86 lı 87 li kişiler var. hazırlıkta 25-26 yaşında kişilerle beraber okudum .üniversitede hiçbir zaman yaş sorun olmaz kafana takma arkadaş. not: ayrıca 11.aydan sonra 22 den gün alcaz yani 22 yaşında sayılmayız :D

Evet ya; daha 21'e giriyormuşuz. Son iki yıldır şu sitres yüzünden valla yaşımı bile unutmuşum. Yaş hesaplama sitelerinden baktım şuan 20 yaşındaymışım, 1.5 ay sonra 21 olacakmışım. Bu doğru mu acaba ya?

12/11/1990 = yaş 21 ?
  • 2 yıllık muhasebe mezunuyum (EA). mezun olduktan sonra ki yıl dgs sınavına girdim (2011 dgs) ve çalışmadığım için kazanamadım. şuan yaşım 22. önümüzde ki sene olacak dgs için hazırlanmaya başladım. eğer olursa inşallah kazanırsam 23 yaşında üniversiteye başlayacağım. (24 yaşıma 160 gün kala). bende bunalımdaydım açıkcası. ama bu düşüncelerden kurtulmak gerek. yolumuz açık olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.