Şimdi Ara

23 Yaşında üniv. 1'e başlamak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
19.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TwinExist

o bölümü okuyup formasyon alıp ingilizce öğretmenliği yapabilirsin bildiğim kadarıyla .
    tabi atanabilirsen . kpss derdi büyük .
    ama 22 23 yaş problem değil bence yaş konusunu bu kadar dert etme .

Geçen yıl kocaeli ünide aynı bölümü kazandım ama gitmedim. Artık formasyon alamıyoruz diye biliyordum. Formasyon alıp öğretmenlik yapılabiliyor mu?

87 doğumluyum yaş 24. 25 e az kaldı. 2 yıllık üni okudum sonra da ing. dili ve edebiyatı kazandım ama gitmedim öğretmen olamıyoruz diye.

Maddi olarak bir sıkıntın yoksa her yaşta okunur bence bunu çok dert etme.
  • İlk mesajdan sonrasını okumadım ama bizim sınıfta 89 lu bir erkek ve 85 li bir kız var.Üstelik daha hazırlıktayız.5 senede bitecek (kalmazsak )
  • hiçbişey olmaz.

ama sonra ondan da cayarsan ayvayı yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Ben de 90lıyım 2 yıllık üni bitirmiştim, geçen sene de boş geçti öyle işe fln girdim ama bu sene gene girdiğim işte devam edip bi yandan da DGS sınavına da hazırlanıcam. İnş olurda kazanırsam 23 yaşında olmuş olucam. Olmadı seneye gene denicem yaş 24 olucak. Ama yılmıycam yaşım ne olursa olsun kazanıcam ben orayı!

Bölüm ne? EA sayısal sözel? DGS dediğin için öneride bulunabilirim.
  • istemedigin meslegi 40 50 sene yapmaktansa istedigin meslek için 1 sene feda et hiç bişey kaybetmesin. milletide takma dostum
  • Sınıfta 1981 doğumlu bayan var 3. sınıfım
  • Kesinlikle istemediğin bölümde okuma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Ben de 90lıyım 2 yıllık üni bitirmiştim, geçen sene de boş geçti öyle işe fln girdim ama bu sene gene girdiğim işte devam edip bi yandan da DGS sınavına da hazırlanıcam. İnş olurda kazanırsam 23 yaşında olmuş olucam. Olmadı seneye gene denicem yaş 24 olucak. Ama yılmıycam yaşım ne olursa olsun kazanıcam ben orayı!

Bölüm ne? EA sayısal sözel? DGS dediğin için öneride bulunabilirim.

Elektronik haberleşme. Say.
  • bende aynı durumdaym.saçma salak bi üni nin iktisat bölümüne yerleştim.bırakmayı düşünüyorum.
  • Ben kendimden bişeler yazim 91 dogumluyum bende 2 sefer sınava girdim ve bu senede malesef istedigim puanı alamadım ve istedigim bölümde gelmiyordu . İstedigim bölüm ( elektrik -elektronik ) dışında tercih yapmamıştım ve tercihlerim hiç biri gelmedi . Buda 3.seneye kalmam demekti psikolojik olarak gercekten zor durumdaydım arkadaslarımın hepsi gitmişti ve tek kaldım ama istedigim bölümü kazanmak için bunlara katlanmam gerekiyordu . Ailemde desteğini esirgemiyordu . Bunların düşünerek bu sene tekrar hazırlanıyorum . Aynı şekilde bir arkadaşımda cok iyi puan aldigi halde tıp gelmedigi icin 3. Seneye kaldı. Söylemek istedigim eger sevmedigin bölüm okumaktansa tekrar hazırlanıp istedigim bölümü okuman daha dogru. Psikolojik olarak yıpranabilirsin ama ilerde iyi bi yaşam düzeyi için bi şeylere katlanmak gerekiyor . Yaşı sorun etme yeterki azmin olsun . Bi söz vardır YA YAPTIGIN İŞİ SEVECEKSİN YADA SEVDİGİN İŞİ YAPACAKSIN . Yaptıgın işi egerki sevmiyosan sevecegin işi yapmak için elinden geleni yapmak hiç bir zaman için geç degildir . Umarım senin dogru kararı vermen için bi fayda saglamışımdır.

• aslında 21 yaşındasın ama.20 sayılırsın 11. ayda doğmuşsun
  • Öğretmen olacağın için çok da sıkıntı olmaz. Dahası Kocaeli Üni İng Öğretmenliği kazanırsan belki ortak dersleri de saydırabilirsin.
  • hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun konuya göz gezdirirken denk geldim. Bende 11.ay 90 doğumluyum ve bu sene işletme 1 okuyorum özel bir üni.de burslu olarak.
    sadece şunu söylebilirim sana askerlik veya başka şeyler bunlar pek önemli değil. Sen şuan okumaktan mutluysan dışarıya kulaklarını tıkamalısın, yoksa verimli çalışamazsın ve adapte olamazsın. Ayrıca daha 21 yaşında bile değilsin 4senede bitirsen bu okulu 25yaşına bile girmemiş oluyorsun farkındasın değil mi?
    tamam seninle şuan okuyan 92li 93lü insanlar olabilir ama hayatta yapılan hata mı diyim yoksa çekilen cefa mı diyim insanı olgunlaştırıyor..
    Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim pazartesi ekonomi dersine girdim ve gözlerim doldu özlemişim dedim okumak çok güzel birşey içinde ki o aşkı körletme lütfen..
    Başarılarının Devamını dilerim Allah zihin açıklığı versin

• 21 yaşındayım, Görsel İletişim Tasarımı okuyorum Bilgi Universitesinde, sınıfın yaş ortalaması 25-26. Hatta okulun ortalaması böyle nerdeyse. Sadece ilk paragrafı okudum, hiç düşünmeden başla üniversiteye. Bok etme hayatını. One life, live it :)
  • sırf üniversiteye gidiyor desinler diye abuk subuk bölüm seçersen olacağı bu.
  • Mesleki açık öğretim lisesinde okuyorum, bu sene sınava giricem 20 yaşındayım sınıfta 36 yaşında adam var bu sene oda giricek sınava.
  • fostum olay sende biter bak ben sana kendi hikayemi anlatayım 90lıyım ilk senemde dpu jeoloji ye girdim sonra beğenmedim 2. senemde okuldan ilişiğimi aldım ve sıkı bi tempo ile çalışıp ankara uniye geldim ve şu an hazırlıktayım bölüm de aynı ben 90 lıyım sınıfta 93 lü veletler var bildiğin liseli yani bu benim açımdan sorun değil daha marka olan ve bölümde trde en çok prof olan bi yere geldim alt yapısı da odtüden daha iyi.. askerlik falan fasafiso tecil ettirirsin olur biter zaten sen ing dili ve edebiyatındaymışsın öğretmenliğe geçmek istiyorsun bi dolu ortak dersin vardır saydırırsın olur biter sene kaybın olmaz belki ama için rahatlar ha bi de şu var ya kaanamazsan ? işte bu hazırlanırken aklını kemirip duracak ve o duruma düşünce ne olacağını hergece hayal edeceksin aynı okula tekrardan gitiğini düşüneceksin bunları yaşamamak için daha da çalışacaksın ben böyle yaptım ve ailemin köstek olmasına çevremdekilerin bana mal gibi bakmasına rağmen herkese kapak yaptım o ösym sayfasından ankara uni yi kazandığımı görünce neler yaşadım bilemezsin çok farklı bi duygu.. dediğim gibi derslerini sayarlar sonra da keyfine bakarsın zaten unilisin belli bir altyapın var ben mat fizik konularını iki haftada bitirmiştim sonra paso soru çözdüm temelin var sonuçta unideki ağır dersleri görmüş geçirmişsin öss konularını rahatça yaparsın bi de dilcisin full sözel senin yerinde olsam tüm sözel konularını bir ayda bitirip geri kalan zamanı dile ayırırdım..

• Bende pamukkale,kocaeli,sivas,ısparta gibi illerin ing. dili edebiyatını kazandım.Ama 280 puanlık dış ticaret bölümüne gittim.Bende senin gibi düşündüm ingilz dil. mitoloji shakespare vs. konularini ve şiirleri edebiyatı görünce vazgeçtim.Öğretmenlik daha iyi ama farklı bölümlerede bakmalısın bence. Ayrıca ileride bedelli askerlik çıkacak merak etme 4 seneye kalmaz çıkar.Askerliği problem etme.Paralı askerlik ve düzenli ordu kurulacaktır.
  • Temyiz belgesi almaya gitmiştim, sırada beklerken 40 yaşında adam üniversite kazandım diye bahsediyordu birilerine. Hiç bir şey için geç değil, takılma derim ben.
  • Kesinlikle geç değil , yolunda başarılar diliyorum .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.