Şimdi Ara

23 Haziranda Adil Seçim Çok Zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul seçimlerinin yenilenmesine bir yandan tepkiler gelirken bir yandanda yapılacak yeni seçimin mazlum durumuna düşen Ekrem İmamoğlu'nun fark atacağı bir seçim olacağı yönünde görüşler görüyorum.

Adil bir seçim olsa bende aynı kanaatı taşıyorum. Ancak ben bu seçimin adil olacağına inanmıyorum. Akpliler bu seçimi kazanmak için şeytanın bile aklına gelmeyecek yol ve yömetemlerle seçime hile karştıracaklardır. Seçimi kazanmak için yapmayacakları şey yok. İlk olarak ysk üyelerini simdirip seçimi iptal ettirdiler. Artık bundan sonrası daha kolay. Umarım ben yanılırım ama seçim sonuçları şimdiden belli gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç kaç nereye kadar.Elbet bir gün tökezlersin.

• bence gizli işler çeviremeyecekler chp teşkilatı bu sefer sadece istanbula odaklanacak uçan kuştan bile haberleri olacak
  • İnanalım:

...ve de birlik olalım yeter:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu elbette hepimiz biliyoruz,fakat düşmanın oyununu bozmak için her daim uyanık olmalıyız.
    türlü türlü hile deneyecekler, türlü türlü iftira ve kara propaganda yapacaklar.tehditler,şantajlar,korkutmalar olacak bunların hepsini biliyoruz.
    önemli olan bizim bunlara karşı uyanık olmamız ve dik duruş sergilememiz icap eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bunu elbette hepimiz biliyoruz,fakat düşmanın oyununu bozmak için her daim uyanık olmalıyız.
    türlü türlü hile deneyecekler, türlü türlü iftira ve kara propaganda yapacaklar.tehditler,şantajlar,korkutmalar olacak bunların hepsini biliyoruz.
    önemli olan bizim bunlara karşı uyanık olmamız ve dik duruş sergilememiz icap eder.
    Sence onların bundan haberi yokmu iyice muhalefet örgütlenecek hile olmamasi için bu adamlar kaybedecekleri seçime bir daha girmezdi çok zekice bi hile yapacaklar neden girsinlerki yoksa bile bile kaybetçeklerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

Sence onların bundan haberi yokmu iyice muhalefet örgütlenecek hile olmamasi için bu adamlar kaybedecekleri seçime bir daha girmezdi çok zekice bi hile yapacaklar neden girsinlerki yoksa bile bile kaybetçeklerini

Alıntıları Göster
    kibir ve gaflete düştükleri için.

geçmiş 50 yıldaki dünya ülkelerindeki totariter rejimleri inceleyin.hepsi bir vakit kullanılırlar ve belli bir müddet sonra çöp sepetine atılırlar.

1983 seçimlerini hatırlayın darbe yönetimi seçimi kazanacağından çok emindi,kaybedecekleri seçime girmezlerdi. ama sonuç ne oldu halkın tepkisi öylesine büyüktü ki sandıktan darbecilerin partisi değil, Turgut Özal ın partisi çıktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.