Şimdi Ara

225/40/18 lastik kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

225/40/18 ebatlı lastik almam gerekiyor.
    150 TL den başlayıp 400 TL ye kadar fiyatlar var.

bir önceki lastiklerime iyi para vermiştim zamanında ama şimdi o kadar para vermek istemiyorum.
    (Eskiler Nokian markaydı)

pahalı lastik alıp 4 sene kullanacağıma , ucuz lastik alıp 2 senede bir yenilemek daha mı mantıklı ?
    yani 2 yaşında kaliteli aşınmış lastik mi daha güvenlidir yoksa sıfır ve ucuz lastik mi?

Sessizlik,ıslak yol performansı ve frenler aradığım kriterler.
    performans , yol tutuş çokda lazım değil. aracı sakin sürerim zaten.

uzun lafın kısası , pahalı lastik gerçektende iyimidir ?
    yoksa hepsi aynıda biz isme mi para veriyoruz?

Ayrıca 225/40/18 lastik kullanıp yorum yapabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

• Kumho KU31, eğer yanlış yazmadıysam bu lastiği sana şiddetle tavsiye ederim Ergin Abi.
    Jant büyüten arkadaşlarımın neredeyse hepsinde bu lastik var, başta sadece birinde vardı. Diğerleri Nankang vs. V desenli lastiklere yönelmişlerdi. Hiçbiri bu lastiğin yanından bile geçemedi, bizzat kendim de test ettim.
    Sessiz, yumuşak ve hesaplı bir lastik. Ayrıca aynı bütçeyle alınabilecek lastiklerden daha iyi yol tutuyor, özellikle ıslakta daha da öne çıkmakta.
    Bence bu varken Michelin, GoodYear gibi markalara iki katı ücret ödemeye hiç gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 3 Nisan 2011; 15:25:37 >

• Hocam arabanın tek yere basan noktası lastikler bu yüzdende 3 e 5 e bakmayın verin. Veremiyorsanız arabaya binmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obt

Hocam arabanın tek yere basan noktası lastikler bu yüzdende 3 e 5 e bakmayın verin. Veremiyorsanız arabaya binmeyin.

ne alakası var şimdi?
    ya 3 liralık lastik 5 liralıktan iyi ise?

armağan , kumhoya bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 3 Nisan 2011; 16:21:26 >
  • Potenza S001 aldım memnunum şimdilik

• pirelli p zero nero aldım. 225/40/18.
  • Bende bu dertten muzdarıbım, lastik maalsef yarıldı ve yeni lastik almam lazım. Bilinen markalarda inanılmaz fahiş fiyatlar çıkıyor. Ya ucuz uzakdoğu malları alacağız, ya yerli malı kullanacağız ya da parasını bastırıp markalısını alacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    215*50*17 LASTİK TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    195/55/15 LASTİK TAVSİYESİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sessizlik konfor =Micheln
    Yol tutuşu islak zemin performansi " bridgestone turanza

Gozlemlerim bu sekilde belki fikir verebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı ve agresif kullanmıyorsanız meşhur markaların pahalı lastiklerine gerek yok.
    Ben spor araba kullanmama rağmen Dunlop, Hankook ve Federal marka lastikler kullandım Hankook S1 Evo modeli hariç gerisinden memnun kaldım.
    Ama ben sıcak bir yerde yaşıyorum o yüzden yazlık performans lastiği olunca ıslaktaki perfomansının önemi olmuyor benim için. Yoksa benim de kaliteli markaların pahalı modellerine bakmam gerekebilirdi.

Siz demişsinizki sakin kullanıyorum. O zaman hiç düşünmeye gerek yok uzak doğu yada TR malı lastiklerin yumuşak olanlarından alabilirsiniz. Burada tecrübe etmiş arkadaşlar zaten tavsiyelerde bulunmuş. 2 kata yakın fiyat farkları varsa, fazla düşünmeyin. Sonuçta uzay teknolojisi değil altı üstü lastik, siz de sakin kullandığınıza göre sorun yaşamanız zor...
  • Contisporcontact 5 baska lastiğe bakmanıza gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı boyutta bridgestone kullandım hiç memnun kalmadım. Şu an PZero kullanıyorum çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

Arabada ucuza kaçılmaması gereken en önemli nokta lastiktir. 100 km/sa hızla giderken 50 cm daha kısa mesafede durması aracınızın pert olmasını engelleyebilir ya da sizi birisinin hayatını almaktan kurtarabilir.
  • arakdaşlar konuyu hortlatmış olacağım ama 90 hp 2008 auris aracımda benden önceki sahibi 225/40 r18 lastik takmış. bende yeni lastik almayı düşünüyorum. sürat yapmam. uzun km çok yapmıyorum. eski lastik yıldan dolayı eskidi. Antalya da yaz kış kullanacağım, fiyat/performans lastiği ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sapphire

arakdaşlar konuyu hortlatmış olacağım ama 90 hp 2008 auris aracımda benden önceki sahibi 225/40 r18 lastik takmış. bende yeni lastik almayı düşünüyorum. sürat yapmam. uzun km çok yapmıyorum. eski lastik yıldan dolayı eskidi. Antalya da yaz kış kullanacağım, fiyat/performans lastiği ne tavsiye edersiniz?
    Sahibinden.com'da corolla 16 jant çıkmalar oluyor lastikli. Lastiği iyi orijinal jant lastik alırsanız aracınızın çekişi yerine gelir, yakıtı azalır konforu artar.

Elinizdeki 18inç jantları da satarsınız.

Honda civic, megane3-megane4-fluence, corolla auris jantları aracınıza olur:
    Örnek:

Jant göbekleri için de bilezik alınırsa sorun kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 13 Mayıs 2019; 11:7:10 >

• Konuyu açalı 8 seneden fazla olmuş, vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.