Şimdi Ara

22 yaşında aile ile yaşamak normal midir ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
9
Favori
28.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evde kalmışsıniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ortaam ailemle yaşıyom bizde ortam böyle işine geliyorsa
  • Ailenle yaşayacaksın tabiki genç, kendi ailen olana kadar. Ağaç yada ayı değildin ki dağda ormanda yaşayasın. yaşın çok ileri değil, hayatın bir yerinden tutarsın, 3-5 sene birikim yap, hayırlısıyla helal süt emmiş bir de hatun buldumu tamam. Bırakın bu gavur zihniyetini, adamlarda aile diye bişey yok, 18 de kapıyı gösterip lokantada eşinin parasını ödeyemeyenden adammı olur. özenecekseniz kendi kültürünüze özenin. Adamlar bizim gibi aile görmek için ömürlerini verirlerdi, biz kendi ailemizden kaçmaya bakıyoruz. Evlendikten sonra bile gideceğin ilk kapıdır, var mı baba ata ocağı gibisi...
  • acayip normal bir şeyi anormal gibi konu açıp bide sayfalarca yorum almış konu. Tek güçlü olduğu yanı varsa Türklerin sadece aile bağıdır onunda içine etmeyin.
  • 30 yasında evlendim askerlik haric ailemleydim. Takma kafana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aga yaşamaya yaşıyorsun da adama koyuyor be. Hala baba parası yemek annene yük olmak

• ailen bir yaz memlekete falan giderse 1 ya da 2 ay 5 kuruş para almadan eve kendin bak. çalış. sen hiç çalışmadın heralde. para kazanmak ne demek bilmiyosun. onlar senin şu an hiçbir boka yaramadığını bildikleri halde sana bakıp besliyolar. saygı duy. evde hep gürültü kavga SOKOLDOM ORTOK YOO tavırlarını bırak. ergenlikte kalmışsın. tek başına bi yaşa bakalım çamaşırını kim yıkayacak kim ütüleyecek kim katlayacak önüne yemeği kim koyacak. dua et onlar için. git adam gibi iş tut ve onları mutlu et. bundan 30 sene sonra onların sana 20-25 sene baktığı gibi sen de onlara BAKMAK ZORUNDASIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Ben 24 yaşındayım annemle beraber yaşıyorum, evlensem yine annemi yanıma alacağım onun bendne başka kimsesi yok. Annem yaşlanıyor diye bazen geceleri ağlıyorum, bir gün ölürse çok üzülürüm şimdiden ağlıyorum.

Ben de seninle aynı durumdayım. Evlendiğim zaman ne halt yiyeceğim bilmiyorum. Ev üstüne ev olmaz diye düşünüyorum ama annemi de nasıl yalnız bırakırım bilemiyorum. 6 yıllık bir ilişkim var 2-3 seneye evleniriz ama nasıl olacak içinden çıkamıyorum.

• Sen hür , özgür kendi ayakları üzerinde duran bir bireysin. İş bulduğun anda ayrıl bu kadar ana kuzusu olma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay tek yaşamak veya hayata atılmak değil. önemli olan Para kazanmak. Para kazanınca zaten tekte yaşarsın ayrı eve de çıkarsın , evlilik bile yaparsin. Para varsa her yol var.
    Para yoksa çıt çıkarmaman gerekiyor.
  • oha la ben 28 olacam hala ailemle yaşıyorum ne var bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

50k civarına üniversite çevrelerinde öğrenci evleri var, 1+1 gibi ve aylık 600 lira kira geliri var.

7 tane alsan 6*7 = 42 den aylık 4200 lira gelirin olur.

bu arada anapara da yerinde saymaz, o evlerin değeri de artar.

kafayı kullanıp en basit şekilde daha karlı işler yapmak varken biraz daha basit diye faize kaçmak yanlış, faiz toptan yanlıştır.

Daha geçen ay aldık 140bin lira. Tek bi kız öğrenci var 650 kira getirisi var. 50bine kümes olur ancak.
  • Öncelikle bu biraz sana bağlı kendi ayaklarının üzerinde durabileceğine inanıyorsan ve buna kendin için ihtiyacın var ise yapmalısın zaten. Ama aile içi sorunların için başka eve çıkmak istiyorsan o evde de sorunlar çıkabilir.
  • 22 yaşındayım iki buçuk senedir yalnız yaşıyorum. Hemen kaç ailenin yanından Yalnızlık özgürlüktür kardeşim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yerden sonra zaten siz ailenizle kalmıyorsunuz, aileniz sizle kalıyor
  • Normaldir tabi bende 20 yi geçtim ailemleyim.Ama kendi işyerimiz var.Bende orda çalışıyorum babamın işlerini hallediyorum.Allaha şükür durumuz iyi arabam bile var.Ama bazen adama koyuyor beyler.Adam akıllı bir üniversite kazanamayıp aileye mahkum olduk.Allaha şükür babam çok iyi biri.Bana askerliği aradan çıkar evlen diyor.Ama nedense bir burukluk oluyor içimde aileye bağlı olduğum için.

• Normal değil kardeşim 18 yaşını doldurur doldurmaz evden ayrılacaktın çok geç kalmışsın
  • şu saçma sapan sorular için Saçma Sapan Sorular (Dikkat cevaplarının kimseyi ilgilendirmediği sorular buraya) diye bir kategori mi açılsa acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

62 yaşındayım babamın emekli maaşıyla geçiniyorum.

2051 yılında mıyız?

• Turkesterone kullanıcısına yanıt
    Ben 1999 yılında 27 yaşımdayken ailemden ayrılıp tek başıma yaşamaya başladım.

Bastonla yürüdüğüm için insanlar aslında birazda sakat olarak gördüklerinden şu sorularla karşılaşıyorum;
    - Çamaşırını kim yıkıyor?
    + Çamaşır makinesi yıkıyor..
    - Evini nasıl temizliyorsun?
    + Temizlikçi temizliyor..
    - Yemeğini kim yapıyor?
    + Sabah kahvaltısını evde yapıyorum, hafta içi dışarda esnaf lokantalarında yiyorum. Hafta sonu evdeysem yemeğimi kendim yapıyorum.
    - Ütüyü kim yapıyor?
    + Sabah hangi gömleği giyeceksem sadece onu ütülüyorum.

Sabah gömlek ütülemek max 5 dakika sürüyor. Sabah ütülemek zor geliyorsa akşamdan ütüleyebilirsin

Olay bu kadar basit bence..

Ayrıca bir yere gittiğimde otelde kalırken oda+kahvaltı şekilde anlaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 9 Mart 2017; 8:53:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.