22 yaşına girecem hala oyun oynarken sinirleniyorum

-
-
Kardeşim özellikle rekabetçi olan her türlü oyunu bırakman lazım. Ben sadece bana bir deneyim yaşatan oyunları oynuyorum artık. Sinematiği olan, benim de oyunu oynarken hayal gücümden, yaratıcılığımdan bir şeyler katabileceğim oyunları ve max 2 haftada biten oyunları oynuyorum far cry serileri gibi
-
ben de lol de sinirleniyorum hala. son maçımda takımıma küsüp tf lere katılmadım ve topta kasılmış cho gath olarak yenildik tabi. küsmemin sebebi de küfür edip durmalarıydı kendilerini taşıdığım halde. iyi de yaptım
-
Yaşıtların da senin gibi oyun oynuyor. Öyle bir yazmışsın ki sanki 22 değil 32 yaşındasın.
-
25 yasindayim ben sinirlenmiomda 15 yasinda veletlerin kufur etmesi yoruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 22 yaşına girmeme az kaldı. minecraft'ta hardcore kasarken vindicator'ün tek baltasıyla geberdim ve sinirden deliye döndüm. yani 82 yaşına da gelsem oyun oynarım ve sinirlenirim ben
-
8yıldır hala aynı oyunu oynuyorum sıkılmıyorum oyunu oynarken ilk günkü heyecanı yaşıyorum adeta
-
20li yaslardan 30lu yaslara kadar hayvan gibi is guc calisma derken, 32 yasinda PC toplayip oyunlara sardim. Oyunlari easy de oynayan biriside olsam, 42 yasindayim ve oyun oynamak asiri guzel bisey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdc -- 16 Temmuz 2022; 1:1:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 22 yaşında minecraft oynamak nedir ya?
2006 - 2007 civarı doğumlu liseliler bile oynamıyordur o oyunu.
Bende Gelecek ay 23'üne gireceğim, en azından CS v1.6 benzeri oyunlar oynuyorum.
Bence, CS v1.6 , en azından "Minecraft" isimli oyuna göre yaşça daha büyüklere Hitap ediyor, Hatta yetişkinlere bile hitap ediyor, 26 - 27 yaşında olup, bu oyunu oynayan adam tanıyorum yani
, yani ne bileyim, Hiç değilse oyunda Kan var, Şiddet var + Bir binaya girip, insanları Rehin alma gibi bir Olay var, dediğim gibi Yetişkin yaşta olup, bu oyunu oynayan insanlar var.
far cry 3 oynarken bir bölümde çok zorlandım ve gerçekten oyunun yapımcısına aklıma gelen ne kadar küfür varsa saydırdım sonra rage quit atıp bir sigara yaktım ve sakinleştikden sonra oyunu bitirdim, olur yani öyle arada ama çok hırs yapmamak lazım olmuyorsa salacaksın.
-
hangi bölüm
-
Farcry 6 nasil 2 hafta suruyor hocam 12 saatte bitirdim oyunu oyalandiğim halde
işten güçten kafayı kaldıramamanın nesine özeniyon aga oyna oyununu işte mis gibi
Valla işten sonra bazen arkadaşlarla valorant giriyorum kimisi geriliyor, bazen takıma gelen sinir oluyor falan benim hiiiiç umrumda değil kazanmışız kaybetmişiz, napcaz gidip esporcu mu olcaz tik tik vurduk biraz kafa dağıttık bitti gitti
Kahvehanede okey oynayan dayılar gibi biz de böyle oynuyoruz herhalde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Far cry 6 'yı oynamadım ama her gün oynamıyorum ben. Genelde 2 haftaya yayıyorum hemen bitmesini istemediğim için
-
normal bir sey bence hocam insan dogasi yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Minecraft'i nasil oynadigina bagli
Hiç değilse oyunda kan var, şiddet var nedir ya
O mantıkla 18 yaşının üzerindeki kimse 18+ olmayan içerik tüketmemeli mi?
İsteyen istediği oyunu oynasın, karışma, sen birine minecraft oynuyor diye laf atarsan başkası da sen CS oynuyorsun diye sana keko der.
Ben 28 yaşındayım mesela, CS'yi sadece 11-15 yaşlarım arasında oynadım, sonra anlamsız geldi, ama oynayan kimseye de laf atmıyorum, çünkü ne gerek var? Zaten eğlence için yapılan bir aktivite bu, kim neyle eğleniyorsa onla uğraşsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X