Şimdi Ara

22.500 TL ye LAGUNA II alamak üzereyim ama sizce nekadar doğru yapıyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakalaşık 1 aydır araba bakıyorum ve artık sıkıldım. Lütfen yardım.
    Amacım dizel araba almaktı.(2007 Cerato-23bin TL) Ama temizini bulmak zor olunca LPG liye yöneldim ve laguna karşıma çıktı.
    Bende clio hb var. Severim renoyu. Bi ara canım sıkıldı, sıfır dizel dacia sanderoya baktım (1.5 dizel 25bin TL)

Araba, sıfır araba satan bir yetkili satıcıda. Son fiyatı 22.600 TL
    2004 1.6 benzin, Privilage, 82bin km, sunrooflu, ESP li, deri koltuk, kaza boya değişen yok. Gümüş gri.
    70bin km ağır bakımı yapılmış.

Niyetim; LPG taktırıp(Teleflex) 5-6 sene binip satmak yılda 15bin km yapıyorum.

Arabada çelik jant yok, kapak var. Privilage lerin hepsindede çelik jant standart değilmiydi, o yıllarda.
    Satan kişi, opsiyonmuş ama alırken farkedememiş.

Ne dersiniz...

• Valla km si iyi bence. Jant konusuna gelecek olursak benim bildiğim opsiyonlu değildi en full modellerde.
    Sen onu iyi bir araştır bence. Yılda onbes bin km yapıyorsan o araba seni çok rahat idare eder.
    Hiç olmazsa arabaya bindim dersin.Konforsa konfor kaliteyse kalite.
  • bendede 2005 model var privilege sıfır aldım ama o zaman normal sac jantlı satılıyordu doğrudur
  • bu araçlar masraflımı ne dersiniz bibilecek arabamı
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Hiç olmazsa arabaya bindim dersin.Konforsa konfor kaliteyse kalite.

aynen Teknode nin dediği gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.erdogan -- 13 Mayıs 2010; 16:13:29 >
  • 2.0 Privilege http://www.sahibinden.com/temiz_ata_plakali_kirmizi_laguna-12WQQaXQQ25394075WQQpXQQdisplayitem kendi arabamız çok temizdir düşünürseniz görüşelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.