Şimdi Ara

22 - 23 - 24 Nisan Bimeks İndirim Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri içinde geçerli mi?
  • Ben gittim notebook için konuşuyorum tosbihanın ya dandik yada uçuk fiyatlı modelleri var sadece (katalogtada var) bir hafta önce a100 599 vardı bu hafta yok katalogta..ayrıca dell de alınabilecek ce 20 var sadece yani c282 filan yok..bimeks boşa böyle bişeye kalkışmaz ellerinde kalan son parti satılmayan ürünler var işte sadece.. isteyen gidip baksın..benim gördüğüm oydu..
  • Evet arkadaşlar gittim,MBP aldım,geldim,çözmeye çalışıyorum.

Yaşasın %18 indirim !
  • link veremiyorum maalesef galiba bimeksin sitesi çöktü,ulaşamıyorum siteye ama model toshiba a100-599 dizüstü kategorisinde.ben 3hafta önce gittiğimde bimeks-teknoportta yoktu,belki gelmiştir,gelmemişse bile a100-847 var fiyatı 1449$ idi galiba..
    quote:

Orjinalden alıntı: gazsobasi

ya bu bahsettiginiz laptop hangisi aceba bulamadım ben link verebilirmisiniz lütfen?
    quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

süper bir kampanya ama elimde a100-599 alacak kadar nakit yok,kahroldum..nakit ya da yapı kredi kartı olanlar kaçırmasın bence.

• Arkadşlar Bimeks Bursadan geliyorrum şimdi. Üniversite öğrencileri için de geçerliymiş kampanya. Ve her model lap top için ayırt etmeden kdv almıyorlar 3 gün için. Bendeki de şans c282 modelini düşünüyordum şu an hiç bir bimeks şubesinde ürün kalmamış ve ne zaman geleceği de belli değilmiş :S Başka şeyler mü düşünsem ya da pcdepodan mı alsam çok kararsızım şimdi. Adam HP nin bir modelini önerdi 1.6 c2d işlemci go7400 ekran kartı 1 gb ram var ve peşin 1900 e denk geliyo. Dell le aynı özelliklere sahip hemen hemen. Dell 6400 c282 i ise 1740 a peşin satıyolar isteyen faturayı şimdi kestirp ürün gelince alınabiliyormuş ama kaç güne gelir orası belli değilmiş. Belki 1 ay belki haftaiçi kesin bir bilgi yokmuş :S

FFF Çok kararsızım :S
  • ya izmirde 3 tane şube var, ellerinde ne A100-599 ne de A100-847 var...
    bu modeller en çok satan modeller ayrıca geçen haftanın kataloğu ile bu haftaki arasında A100-912 modelinde 100 USD artış var

para var huzur yok.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 22 Nisan 2007; 19:25:16 >
  • Helal olsun bimekse ya.Bende 1gb ram almayı düşünüyorum ama bakalım yolum düşerse.Bi kaç mağazasını aradım ama kalmamış.
    Ellerindeki kalmış ürünleri satıyorlar.Ama yine de yüzde18 az değil
  • Bence bilerek yapılmış bir kampanya. Şu an ellerinde piyasada en çok satılan revaçta ürünlerin hiçbirisi hiçbir şubesinde yokmuş :S
    Ellerindeki diğer ürünlerin satılması için düzenlemişler herhalde.

Ama yine de helal olsun yüze 18 indirim az değil !
  • ankara ankamall bimeksteydim bugun
    toshiba lcd aldık 37 inc bi kaç ıvır zıvır indirim bulmuşken epeyce aldım :D
    laptop olarak epeyce model vardı çok bakmadım ama a100-912 vardı mesela 1899 dolar +kdv ye
  • 19 Mayısda da yüzde 25 yaparlar ya fazla almayın.
    Bimeks 3gün içinde bütün stoklarını eritecek galiba
  • Arkadaşlar merhaba şimdi Bimeks ten geliyorum
    Bir adet laptop aldım. Size iki haberim var biri iyi biri kötü. önce iyi olanı evet %18 indirimden tüm öğrenciler yararlanabiliyor ve bu fena bir indirim değil. kötü olan ise Bimekste kampanyada olan ürünlerde ya kampanyayı yada %18 iseçmek zorundasınız dolayısıyla iki kampanya birleştirilemiyor. Örneğin bir 1,8 core2duo dell bilgisayarı dün alsaydınız world karta 6 taksitle 999+kdv ile alabiliyordunuz. başka banka kartları veya 12 taksite alsanız 1200+kdv idi. Bugünkü kampanyadan yararlanırsanız yine1200 dolar+kdv ile alıyorsunuz fakat kdv ödemiyorsunuz. Yani world karta 6 taksitle toplam 1200 dolara alıyorsunuz ki pek birşey değişmiyor. Fakat şuan kampanyada olmayan herhangi biri ürünü alırsanız otomatikman %18 karda oluyorsunuz
  • Ben de gittim bugün Bimeks İçerenköy mağazasına,MBP aldım bir tane,yarın teslim edecekler Maslak mağazasında kalmış sadece.Gayet iyi oldu yurtdışından alacağıma çok az bir fiyat farkı verip buradan almış oldum.Bu arada öğrenci kimliği dedikleri okuldan verilen kimlik olmak zorunda değil,benim herhangi bir kimlik göstermemi istemediler ama daha önce telefon açtığımda pasoyu da kabul ettiklerini söylemişlerdi.Ayrıca gerçekten inanılmaz kalabalıktı o küçücük mağaza,tüm stoklarını eritirler bu gidişle 24 Nisan'a kadar=)
  • up
  • ya bunların kur fiyatları kaç para €kaç ytl onu yazmıyor :(
  • ben de dün akşam rastgele gördüğüm kampanyadan yararlanıp hp paviliyon 6296 aldım... %18 kdv almamaları büyük bir avantaj olarak geldi bana... 1699$'lık bir makinede bayağı bir fark yapıyor çünkü...
  • ya $ı kaç ytl ye aldılar?
  • bimeks, helal olsun iyi kampanya haa. %18 nedemek yaw
  • Arkadaşlar ben bugün gidip twinmos 1gb 667mhz laptop ram aldım 69dolara.kdv ödemedim.world carda 6taksit yaptılar hemde adamlar öğrenci kimliği sormuyo bile önüne gelen alabilir...

Ama şu sorun var benim acerin özelliklerine baktığımda 667mhz gözüküyor ama açtık ram pc4200 yani 533mhz galiba.
    Ben 667mhz aldım diğer 512mb ise 533 mhz şuan çalışıyor ama bir zararı olur mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_C@BB@R

Arkadaşlar ben bugün gidip twinmos 1gb 667mhz laptop ram aldım 69dolara.kdv ödemedim.world carda 6taksit yaptılar hemde adamlar öğrenci kimliği sormuyo bile önüne gelen alabilir...

Ama şu sorun var benim acerin özelliklerine baktığımda 667mhz gözüküyor ama açtık ram pc4200 yani 533mhz galiba.
    Ben 667mhz aldım diğer 512mb ise 533 mhz şuan çalışıyor ama bir zararı olur mu

Yok hoca ikiside 533 mhz olarak çalışır..
  • Ama işlemci 667mhz yi destekliyor 1gb olan 667mhz de çalışmazmı.
    Veya şuan bir zararı olurmu laptop için...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.