Şimdi Ara

215/55/16 yazlık lastik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım ford cmax 2013 model,sıfır aldığımda üzerinde Continental Conti Premium Contact 5 vardı,şimdi onlar eskidi bende yeni yazlık lastik alacağım fakat çok kararsız kaldım,sizlerin bu konuda tecrübe ve tavsiyelerini dinlemek için bu başlığı açıyorum.Yaşadığım yerde yollar biraz kötü(Saray / Tekirdağ),malum Türkiye şartları,fiyat çok önemli değil ama lastik beni en az 3-4 yıl idare etmeli diye düşünüyorum. Sessiz olması ve yol tutuşu da önemli kriterler.Paylaştığınız tecrübe ve verdiğiniz tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.

• O arabaya ne takarsan tak iyi yol tutar

Primacy3 al fabrika verisine görede hava bas tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki aracım olan passat aynı ebatlarda dunlop fast response lastiklerle gelmişti fabrikadan. 6 yıl ve yaklaşık 60 bin km kullandım ve çok memnun kalmıştım. Şu anda fast response yerine blue response üretiliyor sanırım ve testlerde iyi puanlar alıyor. Bir inceleyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir aydır aynı ebat için araştırma yaptım. Okumadığım forum kalmadı neredeyse.Goodyear efficient grip performance de karar kıldım. Sessiz ve özellikle ıslak zeminde mükemmel olduğunda geneli hemfikir.
    Yakıt tüketimi de en az olanlardan.

• Benim lastiğin ebatı aynı fiyatı önemli değilse Conti Premiumcontact6 bekleyin veya Goodyear EGP alın. Bu lastiklerin tanesine 450TL vermek bana fazla geldiği için tanesi 280TL den Hankook Ventus Prime3 taktırdım 3000km oldu memnunum.
  • Nokian line almayin bizim trakyada yollar berbat, cok harika bir lastik ama cabuk deforme oluyor onun disinda ben goodyear alin derim zira su siralar basarili gozukuyor

• 215 ebat için bence fazladan o kadar para ödemeyin. Benim Focus 3 aracımda da 215 vardı onun yerine 205/55/16 taktım hiç bir fark göremedim. Zaten şoför kapısında ebatlar yazıyor muhtemelen sizin aracınız da 205 e uyumludur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    215*50*17 LASTİK TAVSİYESİ
    11 yıl önce açıldı
    195/55/15 LASTİK TAVSİYESİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • Focus 3'te (215-55-16) Michelin Primacy Hp kullandım, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Evet sessiz bir lastik ama tutuşu beni hiç memnun etmedi.

Şimdiki aracımda ölçü farklı olsa da (225-45-17) Pirelli P7 var, her yönden çok daha iyi hissettiriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 28 Mart 2017; 21:11:7 >
  • 2012 cmax aracıma 215/55/16 ebatta falken almıştım.4 adedine 2016 ocak ayında 750 vermiştim.20.000 km kullandım sonra aracı sattım.Fiyat performans lastikleridir.Islak zemin a.Sorunsuz kullandım bi inceleyin bence

• bende yazlık lastik alicağim aslında 205-55-16 bakalim tavsiyeleri bekliyoruz. aslınd abu foruma has bir bayi burdan liste yapsa belli indirişm oranıyla hehralde 100lerce satis yapar
  • Goodyear için ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafay

Ben de bir aydır aynı ebat için araştırma yaptım. Okumadığım forum kalmadı neredeyse.Goodyear efficient grip performance de karar kıldım. Sessiz ve özellikle ıslak zeminde mükemmel olduğunda geneli hemfikir.
    Yakıt tüketimi de en az olanlardan.
    Merhaba, aldıysanız memnun musunuz? Aynı durumdayım şu an. Yorumlar birbiriyle bu kadar mı ters olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 3 Kasım 2019; 16:31:20 >
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Aldım,memnunum. Eğer yumuşak lastik arıyor iseniz düşünmeyin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.