< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
210 tablet pril gold 184₺



-
-
Stok yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nacizane bunlara tonla para vermek yerine yerli marka tampa ya şans verin derim.Olduköa ekonomik eşim pahalı markalardan fark edilir birşey görmediğini söyledi temizlik olarak.Ancak çok fonksiyonlu hangi detarjanı kullanırsanız kullanın, tuz ve parlatıcı koyup ayarlarını 1 e alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 4 Eylül 2022; 9:53:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ürün bıçaklarımda pas lekeleri oluşmasına neden oluyor. Finish pas lekeleri oluşturmuyor. Bıçağın bulaşık makinesinde yıkanmayacağını biliyorum. Ucuz bıçakları makinede yıkıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 yıldır finish kullanıyoruz, 15 yıldır makinede yıkanan bıçaklarımız var, daha pas lekesi görmedim. Finish quantum max kullanıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Finish ve Fairy haddinden fazla kimyasal içerdiğinden o şekilde oluyor. Ben her ikisini de eve sokmuyorum, kullandığımız dönem bardaklar tabaklar yemek yerken bile kimyasal kokuyor.
Pril Gold un en iyi verimi makinanıza tuz ve parlatıcı eklerseniz sorun yaşamazsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tampa adet 1₺ ye geliyor, bunun fiyatı 88kr
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de öyle yazdım zaten. Finishte sıkıntı . Pril bıçaklarda pas lekesioluşturuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet pahalı marka ve çeşidi))
Şok , bim , a101' den aldıklarımızı kullanıyoruz. Kredi kartı kampanya ve fırsat ürünleri denk gelince daha da ucuza alıyorum, market markası ama biz de de pas yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tampa'yı denemek için aldım, bardaklarda beyaz deterjan artığı bırakıyordu.
Fiyatı gayet uygun ama biz memnun kalmadık.
-
-
Hepsiburada da 50+50 li en son 79 liraydı şimdi 100 olmuş,bazen tıklakazan dan 10 tl veriyor en kötü olarak.Tanesi 30 kuruşa denklediğim zamanlar oldu şuan 5 paket var stok.üzerinde skt 2024 yazıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
malasef her marka çeşit detarjan her makinede aynı performansı veremiyor .Bunda etki,seçilen program, modelin performansı,kaç lt su ile yıkadığı, su kalitesi, ilave parlatıcı ve tuz kullanımı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 4 Eylül 2022; 23:45:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 model Vestel çamaşır makinesinde fairy, finish ya da pril hiç fark etmiyor o yüzden hem orta halli hem de uygun fiyatlı diye pril kullanıyoruz. Yeni makinelerde bu üç markanın hiçbir sürümü sıkıntı yaratmaz ama marketlere özel markalar aşırı kalitesiz oluyor o yüzden mutlaka bir sorun çıkartıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evde var. Teki 40kr ken almıştım. Çok iyi temizlediğini söyleyemecegim. Bim in bind i gibi bişey. Fiyat performans denebilir. Az yağlı bulaşık olursa iş görüyor. Yağlı ve fazla bulaşık olduğu zaman finish quantum atıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tavsiye edip aldırdığımız yada denemek için 2 ,3 tablet verdiğimiz bazı kişiler gerçekten bizim gibi çok memnun ancak bazı kişile3 özellikle dediğiniz gibi aşırı yağlı bulaşıklarda verim alamamışlar.
Bugün yengemlee geldi konuştuk falan eşim makineyi çalıştırırken gördü biz memnun kalmadık dedi.Ama yengem bulaşıkları sudan geçirip adeta tertemiz koyuyor .Acaba dedim bu şekilde olunca enzimler aktive olmuyor da yağlı çıkıyor diye.Siz nasıl atıyorsunuz?Eşim adeta üzerinde yemek kalıntıları ile atıyor çok memnunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunuda unutmamak lazım yeni makineler su kullanımını çok azalttığı için yeterince sudan geçirilmemiş bulaşıklar temiz olmayabiliyor.
Annemde 30 yaşında arçelik lady bulaşık makinası var. Siemens üretimi. Içine deterjan atmaya bile gerek yok tertemiz çıkıyor her bulaşık. Ne kadar kirli atarsan at.
Benim makine 10 senelik bosch. Yıkanması eh işte. En iyi deterjanı da atsam bazen iyi çıkmayabiliyor. Tasarruf diye diye mahvettiler makineleri.
Tampa, bind vs. iş görüyor ama Fairy platinum, finish quantum gibi üst sınıf deterjan lari kullanınca makinanin içi bile cilalanmış gibi çıkıyor.
Bence bulaşık makinesi marka ve modeli çok önemli burada.
Ayrıca ne kadar ekmek o kadar köfte misali deterjan kalitesi de fark ediyor sanırım.
Herzaman en sıcak ve en uzun programı kullanırım. Dün attığınız yağlı bulaşıklar temiz çıkmadı mesela. Elimi kaşıklara attım yağlı duruyordu. Üzerine biraz daha bulaşık ekleyip quantum atıp 2. Kere çalıştırdım. Temiz çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 5 Eylül 2022; 1:13:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam makine bosch mu? Bizim makineninki de 6-7. yılında paslandı, altlı üstlü ikisi de. Servis boschun bir ara sepetleri ürettirdiği firmanın yaptıklarının boyasının attığını söyledi. Mesele aslında suyun kalitesinden, tuz, kireç oranından değil sanırım, boyanın kalitesizliği gibi. Sonradan başka bir firmaya yaptırmaya yaptırmaya başlamışlar. Mecburen değiştirdik bizde 1000 lira civarına değiştirdiler.
-
bi erkekler ve "bazı" bayanlar böyle düşünür hakılısınız
ama "bazı" bayanlarda sırf ortamlarda muhabbetlerden ben "felan markayı kullanıyorum" diyebilmek için markalıları alıyor.
"markasızlar güzel yıkamıyor" diyenlerde ya makineleri yeni teknoloji tasarruflu vs yada çok beklemiş çok yağlı bulaşıklar
-
Bizim 10 yıllık Bosch makinemiz de aynı durumda..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Finish ve Fairy haddinden fazla kimyasal içerdiğinden o şekilde oluyor. Ben her ikisini de eve sokmuyorum, kullandığımız dönem bardaklar tabaklar yemek yerken bile kimyasal kokuyor.
Pril Gold un en iyi verimi makinanıza tuz ve parlatıcı eklerseniz sorun yaşamazsınız. |
Benzer içerikler
- bim kar zinciri
- amazon indirim kodu
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- pckolik indirim kodu
- a101 columbia mont orjinal mi
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- tom nedir
- seks hikayeleri
- hepsiburada kaça satıldı
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X