Şimdi Ara

21. YUZYILDA HALA PLAKA ZORUNLULUĞU OLMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elon Musk'ın Space X şirketi Mars'a uçacak bir kaç sene sonra. Yapay zeka çalışmaları neredeyse koşarak ilerliyor. Biz bütün dünyada hala plaka kullanmak zorunda kalıyoruz. Araçların o harika ön ızgaraları kapanıyor, tasarımlar darbe alıyor.

Koyun abicim aracın ön arka camına RFID barkodu. Polis ceza yazmak isterse zaten onları algılayacak makinesi olur bitti gitti. Ya da devamlı plakasını anons eden bir verici koyarsınız gene bitti.

Olur mu öyle şey demeyin hali hazırda var zaten Hgs okuyucu .ük kadar bir şey ama gayet iyi algılanıyor aracın ne olduğu.

Şu görüntüleri kaçırıyoruz millet uyanın !  21. YUZYILDA HALA PLAKA ZORUNLULUĞU OLMASI

• Aston martini mercedesi aldık da plakası ön ızgarası dert oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiler nasıl bilecek aracın plakasını? Onlara da bir barcode scanner mı vereceğiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Vallaha bu iyiydi :) Evet buna bir çözüm bulamadım, ne gıcık adamsın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Vallaha bu iyiydi :) Evet buna bir çözüm bulamadım, ne gıcık adamsın ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koyun felan derken inceden mesajmı veriyorsun makarnacılara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Buldummm! Herkeste akilli zeki telefonlar var. Programi kurup okutsunlar. Nasil cozum

Aha linkhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamma.scan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Evet bu mantikli zaten artik telefondan acacgiz arabalarin kapisini arabanin nerede oldugunu da gosterir uygulama :)

• Hocam acaba bu farın altına konumlandırılamaz mı ki ? Audi'de far yıkamanın olduğu alan. Aston'da da yine aynı şekilde. Zaten mercedes'te çok ihtiyaç yok gibi tampon tasarımı plakaya uygun görünüyor. Plakaların biraz daha küçültülmesi gerek ama.
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    O zaman kimse almadan patentini alayim bu isin

Elemanlar program yapmis telefondan calistiriyordu sahini. Haberlerde gosteriyordu.

• Astoncuuunun kapisini ucurup gider biri arkasindan bakakalirsin sonra barkod okuyucu ,mobil program ararken...
    Şeklimiz şemalimiz bozulmasın derken madara olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Aston martini mercedesi aldık da plakası ön ızgarası dert oldu

Tamam yahu kızma. Bak bize yönelik bir çalışma  21. YUZYILDA HALA PLAKA ZORUNLULUĞU OLMASI

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Koyun felan derken inceden mesajmı veriyorsun makarnacılara

Kışkırtma beni Frodo

Legocum o dediğin de olabilir. Biraz daha insani boyutlarda plaka olursa göze de batmaz bence de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 11 Mayıs 2016; 17:59:20 >
  • Bazı ülkelerde ön plaka zorunluluğu yok. Ayrıca mutlaka görsel bir dayanak olmalı diyorum.
  • abd'de bazı eyaletlerde ön plaka zorunluluğu yok ve araçların dikey park yerlerine arka arka girmesi yasak.

yeşil renklerde ön plaka zorunlu değil ancak bildiğim kadarıyla avrupa'da böyle bir opsiyon yok, takmak zorunlu.

bence plaka lazım, olması gereken bir şey önde ve arkada olması hem güvenlik açısından iyi hem de birtakım faydası da var. rfid demişsin hocam da daha doğru düzgün hgs sistemini oturtamadık, okuyup okumadığı dert oluyor elin aracını nasıl takip edeceksin plakasız?

• Konu güzel de takılmamak lazım

Plakadan önce 21. Yüzyıldayız yıl 2016 halen arka camı manuel olan araçlar var onu ne yapacaz?

Firmalar ucuza kaçmak için gidiyor iki hava yastığı az koyuyor gidip plaka için barkod sistemi mi geliştirecek? Hadi ülkeler kendileri koyacak arabaya desek o sistemi ben yazmayım o durumları siz düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 11 Mayıs 2016; 19:10:01 >
  • Böyle araçlarım olsun seveyim plakasını

• O arabalar bende olsun gerekirse içine bile plaka takarım

• 1 hafta ön plakasız gezdim arabayı satmaktan vazgeçecektim neredeyse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.