Şimdi Ara

21 yıldır ilk defa bu tip bir kızla tanıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Güvenlik olarak bir okulda çalışıyorum 21 yaşındayım. Kişilik olarak da gayet düzgün biriyimdir. Tabiri caizse yavş*k, p*ç tiplerden değilimdir istesemde olamam kişilik meselesi. Her ney okulda çalışan 22 yaşında yardımcı öğretmen var. Tam 1 yıl boyunca sabah okula geldiğinde günaydın çıkarkende iyi akşamlar dedi. Bende kulübede telefondan başımı bile kaldırmadan aynılarını deyip geçiyodum. Şimdi okullar kapandığı için okul boş sadece ben, yar.öğretmen ve hizmetli var. O yüzde çok daha rahat hareket ediyor.
    Geçende yine külübenin dışından bir şey dedi anlamadım camı açtım. Havalar çok sıcak vs. diye konuşmaya başladı. Bende çıktım külübeden yanına gittim aynen falan deyip konuşmaya başladım. 20 dakika falan konuştuk sonra servisi geldi.

    Ertesi gün oldu işten çıkma saatim sabah 8. Bunlarda sabah 8 de işe geliyor. Yukarı çay almaya çıktım hizmetli 10 dakika sonra olur dedi bende tamam o zaman 10 dakika sonra gelirim dedim tabi kız da ordaydı kolumdan tutup otursana sohbet edelim dedi. Kız, hizmetli, ben üçümüz oturup sohbet etmeye başladık. Sonra hizmetli birden benden için bıyıklı hali çok yakışıklı vs. dedi. Kız da çok merak ettim foto var mı? dedi. Bende Instagram dan 1 tane bulup açtım. Sonra ona bakarken birden geri geldi tüm fotoğraflarıma bakmaya başladı. Bu güzel, bunu beğenmedim diyerekten fotoğrafları yorumlamaya başladı. 60 küsür fotograftan 2 tanesini beğenmed, bunları sil dedi. Bende her fotoğrafını beğenmedim diyenlerinkini silecek olsaydım ohooooo dedim. :) Neyse konuşmaya devam ediyoruz bir ara ilişki konusunda çok safsın dedi ne alaka dedim ben anlarım dedi. Sonra saate bir baktım 10 olmuş 2 saat nasıl geçti anlamadım. Dedim artık kalkim, evden yemek yapıp getircez sen hangi gün gündüz çalışacaksan o zaman getirelim dedi. Bende tamam Perşembe olsun hadi görüşürüz deyip gittim.

    Perşembe oldu yukarı çıktım yemek falan getirmiş yine sohbet muhabbet bugünde bitti.

    Ertesi gün bir sohbet muhabbet başladı ve bir şey dedi hiç aklımdan çıkmıyor. "Eğer okula akşam sevgilin gelse kameraları kapatma yetgin var mı?" Bende kapatmama gerek yok dedim niye dedi. Kameraların çekmediği her yeri biliyorum zaten dedim. (Tabi ben niyetini anlıyorum buda anlamıyorum beni saf zannediyor.) Sonra bahçeyi sulayacaktım illa ben sulayayım mi dedi. Bende tamam dedim sularken 20-30 defa hortumla beni ıslatmaya çalıştı. Bende hep bi adım geri çekildim sonuçta evimin bahçesi değil iş yeri. Bayağı eğeleniyordu (Bu arada devamlı önümde eğilip eğilip duruyor. Göğüsünün %70i gözüküyor. Belki o gün 100 defa eğildi artık ister istemez bakıyorsun.) Ondan sonra başına gelen bazi olayları falan anlatmaya başladı. Anlattıkları hep de g*t göbekle ilgili :) Devamlı ellerimi övüyor bebek gibi tertemiz falan diyor, kirpiklerim çok uzundur keşke benimde öyle olsa vs. diyor.

    Tabi şimdi okuyanlardan çoğu ben olsaydım ohoooooo demiştir içinden. Ama ben telefonunu bile istemedim. Vede izne çıktı bugün 3 hafta yok. 3 hafta sonra gelince de yüz yüze konuşamayız bizim okul erken açılıyor. Herkes okulda olacak işimden bile olabilirim bir öğretmenle samimiyet kurduğum anlaşılırsa.

    Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim ne dersiniz?







  • CSB tarayıcı v3.0 çalıştırılıyor
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Zebani kelimesi bulunamadı türevleri aranıyor
    .
    .
    .
    .
    ..
    Zebani ve türevleri bulunamadı metin temiz

    Csb tarayıcı v3.0



    Okuyun beyler temiz
  • Okumayın eğilen bağyan var
  • kalbin ne diyor birak bizi.
  • İlk adımı sen at demiş Kenan Doğulu abimiz.Zaten abla adım değil uçan tekme atmış sana herşey sende bitiyor
  • yakışıklıysan bu ilk olmamalı. benim başıma gelenlerde buna benzer. hatta en son kız benı köşeye çektı ıs yerınde yakalandık

    saldır kardeş saldır. ama dikkat et boşlukta olan bi kadın da olabilir veyahut sonradan vicdan yapabilirsin her zaman kendi değerini ve kişiliğini gözet. bu arada bende güvenlik oluyorum yakında.
  • yetgine kadar iyiydi
  • "Tabi şimdi okuyanlardan çoğu ben olsaydım ohoooooo demiştir içinden."

    Bunu diyecekler pekte iyi niyetli değildir.

    Neyse, hoşlanmaya başladıysan tanışın iyice. Sonrasında duruma göre ilişkiyi ilerletirsin ya da bitirirsin. Kendinden, inandığın doğrulardan vs taviz verme bu süreçte tabii
  • 3 hafta başka şeylere ver kendini çok da şey etmemek lazım
  • Öğretmen değildir o. Stajyerdir. Üzgünüm ama bir öğretmen seninle beraber olmak istemez. Marka değeri diye bir algı var toplumda. Çok ümitlenmeni tavsiye etmem.
  • Yanına cagir çıkar vur masaya
  • foto var mı öğretmenin
  • gryp2100 G kullanıcısına yanıt
    Yakışıklı değilim ve kız da çok güzel sıkıntı da bu ya. Bu aşırı ilgisini anlayamıyorum ve hayatımda ilk bu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon FR

    Öğretmen değildir o. Stajyerdir. Üzgünüm ama bir öğretmen seninle beraber olmak istemez. Marka değeri diye bir algı var toplumda. Çok ümitlenmeni tavsiye etmem.

    Güvenlik olarak çalışıyorum ama aynı zamanda da üniversitye gidiyorum. (Devlet üniversitesi açık değil) Alttan derslerim kaldığı için 1 yıl okulu uzadı o yüzden sadece vize-final haftası izin alıp sınavlara gidiyorum. Burda da boşta kalmamak için çalışıyorum. Belki beni tanımayanlarda sizin gibi düşünüyor ama emin olun o öğretmelerden çok kitap okumuşluğum, sinemaya, tiyatroya gitmişliğim, gezmişliğim vardır. Tabi kızla bu ür konuları da konusştuk. Belki de ilgisini bunlar da çekmiştir, bilemiyorum.
  • Eyvallah hocam. Ben de böyle düşünüyorum :)
  • ShowLee kullanıcısına yanıt
    Sevindim
  • feyk and gay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShowLee

    Yakışıklı değilim ve kız da çok güzel sıkıntı da bu ya. Bu aşırı ilgisini anlayamıyorum ve hayatımda ilk bu :)

    Seni begenmiş ellerini gözlerini aksi olsaydı derdim ki başkasına karşı seni kullanacak

    Ama ne olursa olsun sakın olası bi yanlış anlaşılmada taviz verme ve pardon özür dilerim gibi şeyleri kadına kullanma. Ne var istiyorum de. Zira sana kıçını yaslayacak sende dayanamayıp şaplak atınca böyle birşey olabilecek. Ahh ahh.
  • okulda sevişmeniz yakındır
  • Kız sana yazıyo işte bunu da mı söyleyelim. Gırsatı gole çevirmek senin elinde vur gol olsun dışarıya devat et
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.