Şimdi Ara

21 YAŞINDA ÜNİVERSİTEYE BAŞLAMAK..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mammamia01 -- 13 Ocak 2019; 21:36:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle şeyleri çok kafana takma bence. Bende 1 sene mezuna kaldım daha sonrasında bu sene 1.sınıfta bölümü bıraktım kırıkla hazırlanıyorum senle aynı durumdayız yani anlayacağın.Ve benim umrumda değil açıkcası çoğu bölümde 4 5 sene önce liseden mezun olanlar oluyor dgs ile gelenler oluyor.ki senden 3 yaş küçük olanlarda çocuk değil.
  • 99 doğumluyum mezunum bende yaklasık hazırlık ile 21 de üniye baslayacağım çok takmayın ünide zaten göreceksiniz

Arkadasım bu sene üniye başladı yanına gittim farklı bir arkadaşı vardı kız 1980 dogumlu üniye yeni başlamış.

YAŞ SADECE BİR SAYIDIR.
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Aynı durum aynı.. Takmaman beni motive etti. 2 yaş zaten sorun değil de hazırlığı atlayacak olan 2002 li ler sorun..

• 23yaşında tıpa başlayan insanlar var sorun olmaz dostum küçük şeyleri kafana takma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizle okuyacak kişiler en kötü 18 yaşında olacak yani 18-21 büyütülecek bir fark değil belki olgunluk açısından olabilir ama iyi bir okul olduktan sonra genelde iyi okulun öğrencisi olgun olur zaten
  • Annem 35 yaşında sınava girip ziraat muhendisligi kazandı. Geçen yıl bölüm birincisi olarak 40 yaşında mezun oldu. Yaş hiçbir şey değil yani takma kafana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de 99 luyum ve tıp istiyorum hocam mezun olunca 26 nın sonlarında olucam. Ama bunu hiç sorun etmiyorum. Çünkü geçen üniversitedeki arkadaşlarıma ve onların arkadaşlarıyla buluşmuştuk. Biri 4 yıl geç kazanmıştı. Ve hiç sorun oluşturmuyordu bu. Biraz da çocuk ruhluysan (benim gibi) hiç sorun olucağını düşünmüyorum.

• bu sene yerleşirsen 2001lilerle mi okuyacagız ihihi'' demeyin yökatlasa bakın yerleşenlerin %40 genelde yeni mezunlar oluyor çokta dert etmeyin sadece mutlu olacagınıza inandıgınız yerleri tercih edin, hepiniz başarılar dilerim 98liler
  • yaşı dert etmeyin bu kadar
  • 99'luyum mezuna kalmadım ODTÜ'ye yerleştim, hazırlık okudum. Ve bölümümün bana uygun olmadığını farkettim tekrar hazırlanıyorum. Olgunluğun her zaman daha avantajlı olduğunu düşünenlerdenim o yüzden yaş gibi önemsenmeyecek konuları kafanıza takmayın. Hedefinize giden yolda başarılar ve iyi çalışmalar dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 22 yaşında başlamaktan iyidir. O da 23 yaşında başlamaktan daha iyidir...
  • Ben başladım.Bir şey olmuyor takma....;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 YAŞINDA ÜNİVERSİTEYE BAŞLAMAK..

Hiçbir şey için geç değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potami964 -- 10 Ocak 2019; 9:3:29 >
  • fffiled1 kullanıcısına yanıt
    Anlaşabildiniz mi sınıfla?

• Tek derdin bu olsun okulunu kazan da

• Ben de hazırlık muafiyet sınavını kazanamazsam (ki muhtemelen böyle olacak) 21 yaşında başlayacağım.
    Çok takma bunu. Üni. liseye benzemiyor 30 yaşında olan da var, 40 olan da, 18 olan da. Ortam karışık yani.

Kazan git üni.ye. Hatta avantajın bile var. 18 yaşında olan ergenlerden daha olgun bir birey olduğundan, liderlik yönün daha fazla oluyor.
    Bu ise kitle kontrolü için artı bir seçenek tanıyacağından sosyal zekan gelişmişse sınıfın alfa konumunda oluyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.