Şimdi Ara

21 yasinda hukuk baslanir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 98 dogumluyum su an bir unide insaat muh okuyorum.sinava oylesine girdim.ve su an istanbul uni hukuk geliyor sizce bolum degistirmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatının geri kalanını idame ettireceğin, aile kurup evine ekmek götüreceğin mesleğinin sorusunu başkasına sormamalı kendinle yüzleşmelisin. Sana naçizane tavsiye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben cok kararsiz kaldim.Yoksa tabii ki haklisin ancak 21 yasinda tekrar bir universiteye baslamak beni korkutuyor.Hayata sanki gec atilcakmisik gibi.Ve hukuk da insaat muhendisligi de istihdam alani cok azaldi gibi duruyor?

• Hukukun onu çok açık görünmüyor ama idealin ise oku

• quespif Q kullanıcısına yanıt
    Yökatlastan hukuklara gir ve kaç yaşında insanlar olduğuna bi bak. İstanbul Hukuk’ta 25 yaş üstü zibilyon tane insan var hocam. Yaşa takılma. Maddiyat sıkıntı değilse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaş konusunu kafana takmana gerek yok 21 oLdukça genç bir yaş ama hukuk bölümünün maalesef önü kapandı.Bundan 3-4 yıl sonra hiçbir hukuk bölümünün puanı bu kadar yüksek olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Cocktail

Yaş konusunu kafana takmana gerek yok 21 oLdukça genç bir yaş ama hukuk bölümünün maalesef önü kapandı.Bundan 3-4 yıl sonra hiçbir hukuk bölümünün puanı bu kadar yüksek olmayacak.
    Dostum evet haklisin her yerde hukuk fakultesi oldugu icin cok fazla mezun olacaka ama insaat muhendisligi de ayni sekilde belki bitirdikten sonra farkli bolum de okuyabilirin.Yanitin icin tesekkurler

• İs açısından bakıyorsan hukuk yanlış tercih

• Sakın buradan tavsiye alma.
  • Ben de 98liyim bu sene kazandım gireceğim istediğim bölüme. Geç kaldığını falan düşünme eğer istiyorsan gir oku hocam.

• Hocam buradan tavsiye alma buraya göre tıp harici herkes işsiz ve aç

• 22'imde elektrik-elektronige basladim memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader 21 yaştan ne olacak çocuksun daha benim 25 yıllık uzman çvş babam açıktan üni bitirdi. Gerçekten istiyorsan, başarırım diyorsan git.
  • Bence 21 hukuk için tam, yeterli ve olması gereken bir yaş. İlber Ortaylı'nın bu konuda bir konuşması vardı Hukuk Fakültelerine başlama yaşı diye. O konuşmayı izledikten sonra aklındaki tüm soru işaretleri silinecek emin ol. Ayrıca bu forumdan meslek tavsiyesi alma, burda tıp okumayana aç gözüyle bakıyorlar, 100-500 binlik Medya Tasarım bölümünün kendilerinden 10 kat fazla kazanacağından habersiz bi şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer Bey -- 28 Temmuz 2019; 16:33:21 >
  • Ben de 98 doğumluyum.Öğretmenliği bıraktım bu sene boun ybs başlayacağım.Geç değil

• Hocam hukuk da mezun çok vs diyenleri takma. Evet bin tane fakülte açıldı her yere ama senin rakibin değil ki onlar. İstanbul ankara koç ve gs. Bunlar senin rakiplerin

• Ben 28 yaşında hukuka başlıyorum ben de mühendisim hadi gazamız mübarek olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TncrGr -- 28 Temmuz 2019; 18:59:23 >
  • 98liyim felsefe 4.sınıfım şuan bu sene girdim sınava istediğim bölüm %80 gelmeyecek seneye bidaha girip denicem şansımı üstelik okulu da donduruyorum bu sene gitmicem dershaneye yazılıcam özetle iyi düşün mutlu olacağın şeye karar ver cevap sende başkasında değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poet1337 -- 28 Temmuz 2019; 19:1:44 >
  • İnşaat son sınıfta falansan bitir bence. İşine yarabilir hukuk mezunu olduktan sonra da. Sonra hukuk yazar okursun. 40-50 yaşında amcalar hukuk okuyor, bu yaşta en garip durmayacağın bölüm. Hatta normal bile

• Okulunu bitirmeye bak bence. İş imkanları azalsa dahi şansını devlette deneyebilirsin ya da akademisyenliğe kayabilirsin. Bunlar zor şeyler değil. Sil baştan başlamaya değmez hukuk için.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.