Şimdi Ara

21 yasinda hukuk baslanir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 yılı takıntı haline getirmeyin. 25 yaşında bile başlanır. rahat ol gevşe kasma.
  • Hukuk bitmiş mi bitmemiş mi konusunda bence bitti ama bu konuda en sağlıklı bilgiyi istanbul hukuk son sınıf öğrencilerinden alırsın ne kadar maaş beklentileri var v.s hepsini sor sen karar ver.
  • Kararimi verdim.Bitirdikten sonra hukuk okuyacam gibi.cevaplar icin tesekkurler.2 yil bosuna gitmesin.Ytu ingilizce insaat devam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 luyum inşaat muh biraktim bu sene diş kazandim.Seneye diş okuyacağim
    Kendini hangi mesleğe yakin goruyorsan onu oku.İki meslek çok farkli çünkü

• Aslinda ben fizikle ugrasmayi da seven boyle tonlarca yazi okumayi seven de bir insanim ikisini de yaparim gibi .o yuzden 2 yilimi bosa harcamak istemiyorum.Bitirdikten sonra %90 hukuk okurum gibi duruyor zaten

• Bir tanıdığım söylemişti insan 30'lu yaşlarına gelince anlıyor 20'li yaşlarda aslında daha yolun başında olduğunu diye. Yani hocam yolun başındasınız. Bazı insanlar hayatı çok sıradanlaştırıyor. İşte üniversite bitsin askere git, askerden gel evlen, tabi bunlar için yaşının 25-26 olmasını falan da söylerler. Yani neden kendi istediğimize göre değil de başkalarının sınırlamalarına göre yaşıyoruz anlam veremiyorum doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3A0C89CB0

Bir tanıdığım söylemişti insan 30'lu yaşlarına gelince anlıyor 20'li yaşlarda aslında daha yolun başında olduğunu diye. Yani hocam yolun başındasınız. Bazı insanlar hayatı çok sıradanlaştırıyor. İşte üniversite bitsin askere git, askerden gel evlen, tabi bunlar için yaşının 25-26 olmasını falan da söylerler. Yani neden kendi istediğimize göre değil de başkalarının sınırlamalarına göre yaşıyoruz anlam veremiyorum doğrusu.
    Haklisin dostum.Hatta daha 21 bile degilim senenin sonunda dogdugum icin.Daha 20 yim.Daha yolun basi.Insanlar herkesin ayni seyi yasayacagini dusunuyor.

• 25'te başladım.
  • 22 yaşındayım hukuk bırakıp mühendisliğe geçiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

22 yaşındayım hukuk bırakıp mühendisliğe geçiyorum.
    Hangi unideydiniz?Ve neden biraktiniz hukuku?

• Reis bizim aile hekimi hukuka başladı bu sene ve hukuk bitti diyenler kazanamayan tayfa çok şey yapma

• quespif Q kullanıcısına yanıt
    Normalde sayısal öğrencisiyim mühendisliğin durumu kötü diye hukuk yazdim, sonra ne dersler ne sınıf ortamı sarmadı. Ben teknoliji haberleri okurken sınıftakiler en azından başarılı olanlar yargitay kararı okuyorlar.. 1000 1500 sayfa kitapları bazı dersler de ezberlemem gerekiyor bazıların da ezberleyip bir de üstüne yorum yapman gerekiyor. Muhendislikle çalışma düzeni tamamen farklı. Düzenli çalışan, çalışkan, okumayı ve yazmayı seven ve hukuki şeyleri seven insanların okuması lazım bence.
    Tabı şunu da söyliyim bitmesi imkansiz bi bölüm falan değil, oturup sıfırdan mat öğrenmek gibi bir sey değil, sadece sürekli okuyup not çıkarma modunda olman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Normalde sayısal öğrencisiyim mühendisliğin durumu kötü diye hukuk yazdim, sonra ne dersler ne sınıf ortamı sarmadı. Ben teknoliji haberleri okurken sınıftakiler en azından başarılı olanlar yargitay kararı okuyorlar.. 1000 1500 sayfa kitapları bazı dersler de ezberlemem gerekiyor bazıların da ezberleyip bir de üstüne yorum yapman gerekiyor. Muhendislikle çalışma düzeni tamamen farklı. Düzenli çalışan, çalışkan, okumayı ve yazmayı seven ve hukuki şeyleri seven insanların okuması lazım bence.
    Tabı şunu da söyliyim bitmesi imkansiz bi bölüm falan değil, oturup sıfırdan mat öğrenmek gibi bir sey değil, sadece sürekli okuyup not çıkarma modunda olman lazım.
    Hayatinda basarilar dostum.Kafandaki neyse onu yapman cok guzel

• hocaam bende istanbul hukuk istiyorum
    öylesine girip hukuk kazanmanız tekrar hedefimi düşündürdü
  • hocam ben de 21 yaşındayım ama ne yazık ki sizin kadar şanslı değilim henüz üniversiteye gidemedim istediğim bölüm(hukuk) dolayısıyla eğer içinizde varsa ve de hem inşaat ı hem de hukuk u karşılaştırıp öyle karar vermenizi tavsiye ederim
  • hocam hayırlı olsun öncelikle nereyi kazandınız ben de 21 yaşındayım ama galiba yine istediğim bölüme gidemeyeceğim
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Is imkanları hakkında ne düşünüyorsunuz detay verebilir misiniz

• sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Ben 6100 yaptım boun ut veya ybs gelicek gibi duruyor inşallah gelir. Hocam eğer çalışacaksanız yılmayın asla her şeyinizi verin çalışın başka odağınız olmasın, yaparsınız.

• hocam mesele keşke dediğiniz gibi olsa ama lisede inek öğrenci modundaydım eğer başka okula geçmeseydim okul birincisiydim ama bu özel okulların liseleri bildiğin ergen kreşi(kaynatmadıkları matematik dersi yok gibi bir şey bir de dalga geçiyorlardı bu kadar çalışınca ne olacak diye hatta bir matematik dersini kaynatmak için yangın alarmını çalıştırıp bütün okulu aşağı indirttiler hadi bizim sınıf neyse diyorum bir de neyse diyorum ya diğer sınıflardaki vatandaşların da derslerini sabote ettiler ben müdüre 3 yıldan beri sorardım hocam sınıfı ayırıyor musunuz diye yok derdi son seneye geldiğimizde yine sordum olabilir dedi ben de madem öyle ben de okulumu değiştiririm dedim içimden teneffüste hocaları rahat bırakmayan bir öğrenciydim(özellikle de matematik bölümü) sonra okul değiştirince düzenim bozuldu) EA 2017 87k 2018 71k 2019 59k
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.