Şimdi Ara

ERGOTERAPİ ?? LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ergoterapi mesleği hakkında bir bilgisi olan okuyan veya çalışan var mı ? Lütfen varsa bilgilendirme yapar mısınız rica ediyorum çok kararsızım. :(
    - Şuan ki yeri mesleğin durumu ne halde acaba okunur mu yani
    - Maaş durumları nasıl
    - Ve şöyle bir soru sorsam Hemşirelik ile kıyaslamak gerekirse hangisini tercih edersiniz ERGOTERAPİ mi HEMŞİRELİK mi ? Bütün farkları avantajları dezavantajları göz önünde bulundurarak Allah rızası için cevap verebilir misiniz ya lütfen 🤍🌸

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bakınız, hemşirelik 8-5 saat süreci,maaş 5k-6k , atanması garanti,yoğun ama asgari ücretten iyidir.Tercihiniz hemşire olması daha iyi olur , kimseye minnet eylemezsin.Ne istediysek olmadı bari sizin ki olsun

• Meliodas.xr kullanıcısına yanıt
    Ya evet garanti ama maaşları o kadar yüksek değil bildiğim kadarıyla 3-4k fln diyolar ve zorlu bi meslekmis yani yok nöbeti koşturması her türlü iş yani iyi yönleri de var evet güzel severek yapabilecegim bir meslek te Türkiye'de pek değeri yok gibi ya zaten yurt dışında çalışılsa güzel olur çok teşekkür ederim yorumların için 🌹

• zynpiste Z kullanıcısına yanıt

3-4k değil 5-6k.Meslek yoğun olabilir ama bu açıdan bakın gidip benim gibi int kafede çalışıp oglen 12 gece 2 gibi çalışmak mı istersin yoksa sabah 8 aksam 5 ? benim gibi 2k maaş almak mı , hemşire olup 5-6k mı ? iyi düşünün

• Meliodas.xr kullanıcısına yanıt
    🙏🏼 çok sağolun tamam evet haklısınız sizede hayatınızda başarılar diliyorum 🙌🏻

• Hemşirelik seçmekte fayda var bence. 4 yılın sonunda kpss kasıp biraz atanırsın. Benim ablamda sağlık mesleği bitirip hemşire olmuştu ancak sonra mimar oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Neden bıraktı ki kötü bulduğu bir yönü mu vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zynpiste Z kullanıcısına yanıt
    Sağlık sektörünü sevmiyodu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tamamdır çok sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.