Şimdi Ara

21 Jump Street (2012) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film acayip matrak olmuş epey güldüm ayrıca spoiler olmasın filmin sonuna doğru çok güzel bi sürpriz var

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Film acayip matrak olmuş epey güldüm ayrıca spoiler olmasın filmin sonuna doğru çok güzel bi sürpriz var

Aynen film sonunda ki sürpriz çok iyiydi ben aylar önce başlığa tesadüf eseri yazmış olsam bile.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • altyazı nasıl arkadaşlar vasat diyor

Film acayip matrak olmuş epey güldüm ayrıca spoiler olmasın filmin sonuna doğru çok güzel bi sürpriz var

Ben de dün izledim, çok beğendim. Harika olmuş film. Ama sürprizin ne olduğunu anlamadım. Spoiler kodu içerisinde veya PM'den yazabilir misiniz?

Orijinalden alıntı: Cineman

quote:

Ben de dün izledim, çok beğendim. Harika olmuş film. Ama sürprizin ne olduğunu anlamadım. Spoiler kodu içerisinde veya PM'den yazabilir misiniz?

1987 yılında 21 Jump Street diye Johnny Depp'in oynadığı bir dizi vardı filmde de Johnny Depp sonlara yakın çıkıp bizde Jump Street'deniz demesi.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

quote:

1987 yılında 21 Jump Street diye Johnny Depp'in oynadığı bir dizi vardı filmde de Johnny Depp sonlara yakın çıkıp bizde Jump Street'deniz demesi.

Ben nasıl atlamışım bunu, adamı benzettim Johnny Depp'e, ama dedim ki ne alaka?
    Diziden de haberim olmayınca atlamışım galiba. Filmi dikkatle izlemiyorum mu ki acaba diye şüpheye düştüm şimdi.

• uzun zamandır bu kadar gulmemistim 2. filmi de merak ediyom sonunda muzik ile gosterilen ara sahnelerede bittim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film süperdi.Çok güldüm.Bir de o zenci komiser Ice Cube müydü?

Orijinalden alıntı: Forth Minor

Film süperdi.Çok güldüm.Bir de o zenci komiser Ice Cube müydü?

Evet oydu . . Film de superdi son zamanlarda bu tarz komik bir filme denk gelmemistim baya guldum . .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Şuan bunu dinliyorum.

Adamın çükü düştüğünde çok güldüm.

• İzledim bence çok eğlenceli süper film olmuş. 2.filmini şimdiden bekliyorum.

bu liste günceli yansıtmamaktadır
  • takip

Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının hiç mi farkında değilsin?
  • Bir kaç gün önce izledim imdb puanının hakkını veriyor son zamanlarda hiç bu kadar eğlenceli bir film izlememiştim 2. filmi merakla bekliyorum.
  • Ne yalan söyleyeyim, ön yargılıydım filmi izlemeden önce.İsmi olsun, oyuncular olsun, afiş olsun umudum yoktu filmden.Ama fena ters köşeye yatırdı beni.Gerçekten eğlenceli bir film çıkmış ortaya.2.sinden umutluyum bu sefer.

Sonlara doğru olan sürpriz fena.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• ilk çıktığı zamanlar pek büyük ümitlerim olmadan gitmiştim, sırf vakit geçsin diye. ama pek güldürdü pek bi sevdim ama onu bunu geçtim de ilk yorumlarda bikaç kişi film için johnny depp'in isminden faydalanacaklar felan diyordu da fena patladı ya, kusura bakmasınlar da orası ayrı bi güldürü kaynağı oldu şimdi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.