Bundan tam 21 gün önce vakıf bank a kredi kartı başvurusunda bulundum. Bir optik forum doldurttular ve "bu forum u genel müdürlüğe yollayacağız ardından sizi arayacaklar." denildi. 1 hafta aralık la 2 sefer başvuru yaptığım şubeye gidip sordum ellerinden birşey gelmediğini söylediler. Müşteri hizmetlerini aradım dakikalarca müzik dinlettiler ve ardından hattan düşürdüler. Vakıf bank ' a e posta attım cevap verilmedi. Sizce bu süreç ve olanlar normal mi ? Ne yapmalıyım ?
En yakın şubeye gidip kartı şubeye istetin hocam. Bende 15 gün garantiden beklemiştim gelmedi. Sonunda öyle yaptım.
Bana da dönmediler 2 hafta oldu
Abartmıyorum garantiden 5 ay,tam 5 ay bankamatik kartı bekledim.Sonunda hesabımı kapatıyorum dedikten sonraki gün geldi.Şimdi de kredi kartım olduğu halde ikincisini yollamışlar. İkincisi ne ayak onu anlamış değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: BlogKaan
En yakın şubeye gidip kartı şubeye istetin hocam. Bende 15 gün garantiden beklemiştim gelmedi. Sonunda öyle yaptım.
Kartın limiti felan belli değil daha.Müşteri temsilcisibeni arayacakmış ta onla beraber kartın limitini belirleyecekmişiz.