Şimdi Ara

2099 TL Acer ED270UP 27' 2K 165Hz 1ms (HDMI+Display) Adaptive-Sync Curved Monitör UM.HE0EE.P10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• monitör fiyatları arş-ı alaya ulaştı. ihtiyacı olan değerlendirsin.

• fiyat fena değil ama 250nit parlaklık bana az geliyor ,öyle efsane ürün falanda kullanmadım 24" bi samsung var yıllandı artık.Parlak-canlı ekran icin bi inceleyin öyle alın bence 400nit olmalı kanımca .

• 350 nit aşağısı ışık alan bir yerde kullanacaksanız yetersiz. Kapalı odaysa işinizi görür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı markanın 1080p 75hz 1ms başka modelini kullanıyorum. Benim ki de 250nit ve gayet yeterli geliyor perde kapalı iken. Gözü fazla almıyor karanlık odada. Loş da değil.

Açıkcası bu ürünü alasım vardı. Fiyatı gayet uygun. Asıl monitör yapar, elimdeki 1080p'yi de ikinci monitör yapardım.

Ama sanırım RTX 3060 1440p için çok yeterli değil. Önümüzdeki 3-4 sene içerisinde çıkacak olan oyunları High/Ultra'da en az 60 FPS'de açmak istiyorum ve bu ancak 1080p'de mümkün gözüküyor.

En iyisi 1080p 165hz modelleri bakmak.

Fırsat için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 27 Ekim 2021; 22:4:49 >
  • Masrafa sokuyor bu forum beni yıllardır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah 2099 TL Acer ED270UP 27" 2K 165Hz 1ms (HDMI+Display) Adaptive-Sync Curved Monitör UM.HE0EE.P10 

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

bu 1080p, linkteki 2K çözünürlük. 27" monitörde 2K çözünürlük yavaş yavaş standart oluyor artık

• Bu monitör alınır mı çok kararsız kaldım ya

• 2100 TL'ye 165hz 1ms 2K ekran gerçekten çok uygun. HDR felan yok ama sanırım çok aman aman bir eksiklik sayılmaz.

Çok fena alasım var ama kararsızım. RTX 3060 ile çoğu modern oyunda Ultra'da 60 FPS'yi ucu ucuna verecektir ama hayatımda hiç 75hz+/Curved/27'' monitör kullanmadığım için heves ettim.

Hiç çift monitör kullanmadığım için kullananlara bir sorum olacaktı.

Bende ilk mesajımda da bahsettiğim gibi Acer 1080p 75hz 1ms IPS monitör var halihazırda. Bu 2K'yı alıp 1.monitör yapsam ve RTX 3060'ın gücünün yettiği oyunları burada açsam.

Gücünün 60 FPS'ye yetmediği oyunlarda da 1080p 75hz monitörde oynamam mümkün mü acaba ?

• ACER monitörleri genellikle kalitesiz ucuz üretimdir aklınızda olsun, gözünüze sokulan koca koca ekstra özellikler tamamen reklam amaçlıdır, o şaşalı reklamların karşılığını asla veremez.

• Özellikle ekonominin gidişatı göz alındığında bende almayı düşünüyorum baya iyi fırsat gibi duruyor, combo yapabileceğimiz birşey varmı? Banka kampanyası , çek vb.

• FHD 1920x1080 Çözünürlük 

açıklamada böyle yazıyor. 2K mı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 28 Ekim 2021; 17:43:0 >
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt

Çok pardon hocam ben onu farketmedim 2099 TL Acer ED270UP 27" 2K 165Hz 1ms (HDMI+Display) Adaptive-Sync Curved Monitör UM.HE0EE.P10 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.