Bugün 2 markanın da satış danışmanları ile görüştüm kesinlikle liste fiyatına araç vermiyorlar, Peugeot bayisindeki ST teslimat temmuz ağustosu bulur fiyatı da 980 bin tlleri bulabilir hazirandan önce de stok güncellemesi yok haziranın ilk haftası tekrar iletişime geçeceğiz dedi şuan 850bin tl olan liste fiyatı üzerinden en az 920leri söylüyor haziran fiyatından sonra da 980-1 milyon olur diye tahmin ediyorum. Teslimat tarihi için ağustos gibi tahmini. Renault bayisindeki ST de icon modeli için cumartesiye kadar 50bin tl kapora minimum da 900bin tl teslimat fiyatı olur tahmini 920lerde olur dedi haziran sonu temmuz başı gibi teslim olma ihtimali yüksek. Benim gönlüm 208den yana ancak clioyu teslim almak daha garanti gibi zaten şuan renault fiyat güncellemesi yapıyor yine icon modeli 800bini bulacak sanırım liste fiyatının üzerine yaklaşık 70-100bin tl para istiyorlar iki araç içinde ne gelirse o şeklinde konuştuk herhangi bir renk opsiyon seçimi falan konuşulmadı. Siz olsaydınız, 50bintl kapora ile clio icon tahmini teslimat fiyatı 920bin tl haziran sonu temmuz başı teslimat yoksa 208 için sıra gelmesini mi beklerdiniz bunun da tahmini teslimat fiyatı 980-1 milyon tl şuan sarı sitede clio iconlar 850bin tl civarlarında fiyat güncellemesi ile daha da artar diye tahmin ediyorum ve zaten halihazırda böyle nakit bir para da yok kendi aracımı da satmam gerekiyor o zamana kadar liste fiyatı güncellemesi ile bunlar da 1milyonu geçer heralde, bu seçeneklerden hangisini seçerdiniz ya da başka tavsiyesi olan var mı akıl sağlığımı yitireceğim artık liste fiyatı üzerine 70-100bin tllerden bahsediyorlar gayet normalmiş gibi |
208 GT vs Clio Icon

-
-
Biri 90 bg öbürü 130 karar senin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
takas olarak arabanızı sundunuz mu? Bu arada bende 208 gt almak istiyorum. Bakalım bulabilirsem
-
clio 5 touch kullanıyorum, en yakın arkadaşımda 208 allure selection var iki arabayı da tanıyorum, 208 biraz narin bir araba ama yine de 208 gt her anlamda daha mantıklı bir seçim olur. hızlı satmak gibi bir derdiniz varsa satarı biraz yavaş bu arada, ayrıca 208'in şuan periyodik bakımı 6-7 bin tl civarı.
diğer konulara gelince, bence cimer'e şikayet et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 18 Mayıs 2023; 19:43:10 > -
Düz 1 milyon gibi düşünürsek bu araçlara 21 bin Euro para vereceksiniz. Bence çok fazla bu rakam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer almayıp beklemeye devam ederse ilerde 208 ve Clio'yu 1.5 milyona zor bulur.
tercihim tabii ki 208 ama clio daha erken teslim ve piyasası daha yüksek bir araç
düzenleme: clio daha erken teslim bu piyasada ne olacağı belli değil o yüzden biran önce alıp kurtulmak istiyorum açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelrey -- 18 Mayıs 2023; 20:26:47 > -
sunmadım zaten halihazırda kullandığım araç 2010 model ama o takasta alacakları makası liste fiyatının üstüne koyarak teklif ettiler zaten direkt gerek olmadı yani
-
satmak gibi bi derdim yok açıkçası binmek için bakıyorum evet dediğiniz gibi 208 daha narin bir araç clio parça bazında da ucuzdur diye düşünüyorum.
diğer konularda evet cimere şikayet etmek yapılması gereken ama ülkemiz şartlarında kimi kime şikayet ediyoruz şeklinde şuan boşa kürekmiş gibi hissediyorum açıkçası yoksa kimse parayı havadan kazanmıyor maalesef...
-
aynen öyle o yüzden bi an önce bir araç alıp bu piyasadan kurtulmak istiyorum...
-
bence de, bu segment araçların bu fiyatları etmemesi lazım 2010 c segment arabamda olan özelliklerin bir çoğunu 2023 araçlara ekstra bir şeymiş gibi koymuşlar broşürlere yazmışlar gerçekten haketmedikleri fiyatlar kesinlikle ama bugün bu parayı vermezsek yıl sonu kim bilir ne olacak piyasa...
-
1.000.000 para vereceksiniz ama baktığınız arabalar clio ve 208.
Kendinize bunu yapmayın.
Megane var, corolla var ...
İstediği kadar dolu olsun clio cliodur. 208 208 dir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seçim sonrası süreçte liranın akıbetini iyi hesaplamak lazım.Bence açın sarı siteyi şuan ve 28 ine kadar ne buluyorsanız alın geçin
Hocam periyodik bakımın 6-7 bin olduğuna emin misiniz 208'in? Biz her anlamda çok daha masraflı olan Volvo S60 periyodik bakımı için 5800₺ teklif aldık, üstelik en kazık yetkili servislerin biriydi. Bana anormal geldi sizin yazdığınız bakım ücreti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Mayıs 2023; 21:37:39 >
Yüzde yüz doğru tespit. Hatta ikinci el olarak temiz kullanılmış D segment bile alınabilir o paralara hocam.
hocam geçtiğimiz ay bahsettiğim arkadaşımın aracına 30 bin bakımı yapıldı, hatırladığım kadarıyla 6300-6600 gibi bir ödeme yaptı. bakım harici ekstra bir işlem yapıldı mı emin değilim ama. bakım fiyatı s60'tan daha pahalı olamayacağı için kesin ekstra bir işlem yapılmıştır sanırım, ben fiyatlara şaşırmayı da bıraktım bu arada :)
aynı bakıma 10 bin tl deselerdi şaşırmazdım mesela, öyle bir ekonomideyiz şuan.
-
30 bin bakımında 3 adet buji değişmiştir hocam. Peugeot benzinli modellerde mecburi yapılan bir işlem. Gerçi onu düşsende yine çok ama çok pahalıya gelmiş. Sağolun bilgi için.
-
Bu paraya sıfıra yakın bir c segment alınır. Doğru.
Lakin sıfıra yakın hangi d segment araç geliyor. Zaten piyasada 3 tane d segment araç var.
mondeo olabilir belki. O da 10 litre yakar.
duzgun bir insignia 1.2 den asagi yoktur.
passat 1.4 den asagi zor bence.
anca 5-6 yaşında 100-150 bin yapmış d segment gelir. Oda 1-2 yaşında 20-30 bindeki aracın yeni hissiyatını vermez.
30 binde bile arabanın sıfır kokusu bitiyor. 150 binde ekonomik ömrünü tamamlamış araç tavsiye ediyorlar.
Hazır eski yüksek km arabalar iyi para ediyorken sıfırlama derdinde herkes.
Benzer içerikler
- aküsü biten arabanın kapısı nasıl açılır
- karton güneşlik
- ford focus yorum
- citroen c4 1.2 puretech yorum
- opel insignia alınır mı
- puma gen e
- byd fiyat listesi
- trugo fiyat
- skoda fiyat listesi 2025
- togg araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X